23 August / 112! - Apel de Urgenta!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Mult succes!
Asteptam link-ul cu petitia!

- mami, vrei sa te fac fericire?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

...si eu astept petitia...
si ...ALINUK...te admir...mult...si daca iseamna ceva 4 tine..ai tot respectul meu ca OM, MAMA...si CETATEAN AL ROMANIEI...

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Astept link-ul cu petitia...succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aneline spune:

Petitia a fost postata online ieri seara, dar inca nu a fost moderata de cei de la petitieonline. In momentul in care avem ok-ul lor o sa va postam linkul. Sper sa se rezolve repede

www.asociatiamame.com" target="_blank">Doneaza online si poti ajuta la achizitionarea unui ecograf pentru copiii bolnavi de leucemie internati in sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Imi pare rau ca nu am fost cu voi la pichetare din cauza distantei. Semnez cu placere petitia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Mylady ma simt flatata si iti multumesc pt aprecieri.. meritul e si al prietenilor minunati de care sunt inconjurata si al vostru fara de care vorbele ar fi fost in van...

si carora va multumumesc inca o data

mi-as dori ca demersurile mele sa aiba si finalitati...asta ar fi adevarata satisfactie

Aneline poate dura mai mult moderarea??

asteptam..

Alinuk

la doar un pas...multumim!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui terry

chiar as dori ca persoanele care au de gand sa fie prezente sa scrie.

daca era un subiect despre "unul" sau "altul" sau trebuie disecat ceva telenovelistic...se umpleau rapid 20 de pagini.

Aveti ocazia sa schimbati ceva (cei din Bucuresti). Implicati-va! Sa se vada ca va deranjeaza.

Eu voi fi prezenta. Tu?

Terry, cand ai fost?? noi am ajuns ieri pe la 10.45 si am stat pana la 14.00.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Alinuk, mai intreb o data inainte sa raspandesc informatia. Te rog sa ma corectezi daca gresesc:
Perioada de pichetare: 1 luna (pana pe 30 sept)
Orele de pichetare: de la ...... pana la ora 20.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mutze spune:

Am sa fiu cat pot de succint in exprimarea punctului de vadere.Sistemul medical din Romania(si nu numai)a ajuns intr-o stare deplorabila. Din postarile scrise de voi am vazut ca vreti sa se schimbe ceva, ba mai mult ati venit si cu multe idei in acest sens.Pana aici totul este minunat,insa daca vreti ca ceeace ati exprimat in scris sa se concretizeze,atunci ESTE IMPERIOASA NEVOIE DE PREZENTA FIZICA A TUTUROR,astfel incat cei care pot face efectiv ceva sa stie,sa vada ca ne pasa,ca noua nu ne este pe plac evolutia actuala a lucrurilor.Nu ganditi"sunt prea mic,ce conteaza parerea mea"e o gandire eronata.Fiecare dintre noi,luat in parte,nu se poate impune,insa NOI TOTI reprezentam o FORTA demna de luat in seama.Haideti sa nu mai mergem pe principiul"se ocupa altii".Nu se ocupa NIMENI si am ajuns pana la a muri unii(copilasii erau ai unora dintre noi,oameni obisnuiti,poate chiar al tau).Nu va faceti iluzii ca se va termina cosmarul fara ca noi sa facem ceva pentru a-l opri.Oamenii raspunzatori de astfel de stare deplorabila a multor domenii din Romania(inclusiv sistemul medical) sunt precum animalele,se intind atat cat le permiti.Pot merge la nesfarsit daca nu spunem STOP.

Mergi la inceput