23 August / 112! - Apel de Urgenta!
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinuk/alinuk.jpg)
alinuk spune:
Mary multumim din suflet
Alex si tie pt tot efortul iti multumim!
asadar zic sa purcedem la crearea unui nou subiect care sa se denumeasca chiar asa:
APEL DE URGENTA! Resuscitati Sanatatea - Semneaza petitia
unde sa fie clar din titlu indemnul si la ce ne referim
edit: e limitat nr de caractere la crearea unui subiect, asa incat am denumit sub
Semneaza petitia: 112! Resuscitati Sanatatea!
iata-l
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155538
va rog acum pe toti cei care ati intrat si mai intrati aici dati mai departe linkul cu petitia, sa-l facem cat mai cunoscut
http://www.asociatiamame.com/index.php?option=com_petitions&view=petition&id=94&Itemid=213&lang=ro
Alinuk
la doar un pas...multumim!
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ayla21/Ayla21.jpg)
Ayla21 spune:
Alina am semnat.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
![](images/user_woman.png)
sirimie spune:
Nu merge sa introduc prenumele, si e camp obligatoriu
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinuk/alinuk.jpg)
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sirimie Nu merge sa introduc prenumele, si e camp obligatoriu Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]() Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog |
Sirimie
![](floare.gif)
incearca sa intri cu alt browser
IE sau Modzila
e posibil sa fie o setare din comp tau
caci nu a mai semnalat altcineva pb
![](floare.gif)
Alinuk
![](copilas.gif)
la doar un pas...multumim!
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
Nimic nu-i intamplator!
IRA_LIZA spune:
Va pupam!
semnat petitia, pus link pe cont FB; din 1100 de friends sper din inima sa semneze cat mai multi!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
citat din mesajul lui sirimie Nu merge sa introduc prenumele, si e camp obligatoriu Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]() Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog |
Am fix aceeasi problema, nu resuesc sa completez campul cu prenumele. In rest le pot completa pe toate celelalte. Si folosesc IE.
![](mamica.gif)
![](al9leacer.gif)
![](zana.gif)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
![](rugaciune.gif)
![](images/user_man.png)
bebe_io spune:
Sanatatea nu se poate resuscita decat prin privatizare.
Ori voi va asteptati ca politicienii sa ia niste masuri care sa faca sistemul de sanatate functional si sa aloce sume din buget (de unde, din care buget, ca contributii nexam catre deloc, ca unii smecheri "plateste" mai putin sau chiar deloc).
Mie mi se pare ca faceti petitii despre utopii, dar nu te poti pune cu alegerea omului...
IRA_LIZA spune:
citat din mesajul lui bebe_io Sanatatea nu se poate resuscita decat prin privatizare. Ori voi va asteptati ca politicienii sa ia niste masuri care sa faca sistemul de sanatate functional si sa aloce sume din buget (de unde, din care buget, ca contributii nexam catre deloc, ca unii smecheri "plateste" mai putin sau chiar deloc). Mie mi se pare ca faceti petitii despre utopii, dar nu te poti pune cu alegerea omului... |
Pai, cu postarea ta, tocmai ce te-ai pus cu alegerea omului!
Zi Doamne-fereste sa ajungi sa te internezi in vreun spital. Deocamdata. K daca te internezi si ti se intampla ceva sa nu te plangi ulerior k ai avut prbl si nu ai luat atitudine la timp. Asta daca supravietuiesti. La propriu.
Orice revolutie pare o utopie la inceput. Implica-te acum, cat ecoul tragediei de la Giulesti este inca viu.
...in rest, pace buna!
![](images/user_man.png)
mutze spune:
citat din mesajul lui bebe_io Sanatatea nu se poate resuscita decat prin privatizare. Ori voi va asteptati ca politicienii sa ia niste masuri care sa faca sistemul de sanatate functional si sa aloce sume din buget (de unde, din care buget, ca contributii nexam catre deloc, ca unii smecheri "plateste" mai putin sau chiar deloc). Mie mi se pare ca faceti petitii despre utopii, dar nu te poti pune cu alegerea omului... |
salut,daca nu ma insel,asta e un subiect despre ce am putea face in atare situatie.daca nu ai idei despre ce am putea face in momentul de fata,iti sugerez sa alegi alt subiect,sau sa creezi unul nou despre ce NU se poate face.sunt convins ca vei gasi multi adepti ai parerii tale.precum tu ai spus-o,asta e opinia noastra,suntem mai idealisti...sau vrem mai mult si nu asteptam de la altii ceva.
P.S.:sper ca-ti imaginezi ca eventualele discutii cu tenta politica,nu-si au locul aici.
![](japonez.gif)