Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (171)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Wow..ce veste din Bulgaria!! Sa fii sanatoasa Mara, sa cresti mare, frumoasa si norocoasa

Alysh concediu placut in continuare!!! Asta am zis si eu, e pacat s anu mai mergi 100 km mai sud, sa fii tratat si respectat ca om. Eu pe la noi nu mai calc, decat max vreun weekend ametit. Va puuuuup!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+

Pupici si de la mine burticutza frumoasa! ai ajuns deja la jumatea sarcinii! Doamne ajuta in continuare pana la termen!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bine ai venit pe lume puiuta Mara, sa ai o viata frumoasa linga surioara ta si toata familia!

Astept si eu sa vad ceva poze cu Ilincuta Laurei! Sa traiasca micuta crestina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Crina, am trecut prin ce treci tu acum. Nu fix aceleasi evenimente. Ci prin faptul ca tatal copilului meu, intr-o buna zi nu m-a mai iubit. Nu conteaza cine si ce a facut. Conteaza ca lucrurile nu mai mergeau. Nu mai eram impreuna nici fizic nici sufleteste. Eu gandeam pentru trei (eu, el si fiul nostru) iar el... cine stie pentru cati...Eu iubeam doi, el... cu siguranta nu se iubea nici pe el. Nu conteaza daca v-ati aruncat sau nu cuvinte grele, daca ati facut gesturi urate, ci doar ca sufletul vostru este atat de tulburat din cauza relatiei dintre voi incat il dezechlibreaza pe Bogdan. Fii constienta de acest lucru: copilul are nevoie de cel putin un parinte calm, cald, responsabil, care sa-i poata darui. Fii constienta de faptul ca te orientezi prea mult asupra relatiei dintre tine si sotul tau si mai putin asupra a ce simte si vede copilul. Nu il ingora, nu este prea mic, nu te consola cu asta.
Eu i-am spus asa: daca tu crezi, ca exista o femeie care iti poate oferi mai mult decat ce-ti ofer eu, du-te si lasa-ne. A plecat. A spus ca a facut-o din lasitate, ca i-a fost rusine si ca nu mai gasea nici o cale de rezolvare, nici o cale de mijloc. Nu-l judec. Ca femeie l-am iertat. O sa fie mai grea judecata fiului nostru. Nu am plans o data in fata copilului meu, chiar daca mi-am muscat buzele pana la sange. Dupa ce adormea, hohoteam si ma intrebam cum s-a ajuns la acea situatie. Totul parea ireal. A fost mai bine ca s-a produs despartirea fizica, fara ca el sa revina. Dupa cateva zile m-am obisnuit cu ideea ca nu se va mai intoarce. Am luat decizia sa divortez. N-am vrut sa fac compromisuri atat de mari incat intr-o buna zi, fiul meu sa ma intrebe: mami, tu de ce nu zambesti, de ce nu esti fericita? Mi-am dorit sa ii pot oferi zambete si echilibru copilului meu. Chiar daca asta nu inseamna sa-i pot oferi tot ce merita, material. A fost greu... dar acum sunt fericita. Am depasit dupa 9 luni, momentul divortului. Mi-am propus sa nu cad in depresie pentru ca alaptam si nu am vrut sa pierd cel mai pretios aliment pentru Cosmin. Si am reusit. Am visat mult si am privit numai in viitor. Aproape ca am uitat trecutul. Sau cum a spus o prietena, lucrurile grele din trecut trebuie pastrate doar pentru a te ajuta sa-ri reamintesti lectiile importante de la viata. Fii puternica! Fiul meu rade zilnic, iar eu rad cu el. N-as fi putut face lucrul asta daca n-as fi fost linistita sufleteste. Pot sa spun ca acum sunt chiar fericita. Am intalnit un om care ne iubeste ca si pe familia lui. Si tatal natural al lui Cosmin a fost la a doua casnicie si probabil ca va urma a treia. Actualul tatic (nu in acte, doar cu sufletul, grija, dragostea si fapta) este cel care l-a invatat pe pui sa numere, sa se dea pe tobogan, sa alerge cu viteza si multe alte lucruri. Fii puternica! Nu te uita inapoi! Zambetul lui Bogdan si echilibrul lui sunt mai puternice decat orice. Ajutor inteleg ca n-ai de la tatal lui. Dar in lipsa lui vei avea liniste sufleteasca, il vei putea tine linistita la piept pe pici, fara sa-l repezi si fara sa simti nevoia sa-l inlaturi din bratele tale sa dai un telefon pentru o cauza pierduta, de exemplu. Aveti grija de voi, dar ia masuri. Nu cred ca lucrurile se vor mai indrepta, iar pe masura ce trece timpul va vor afecta pe tine si pui si mai tare. Va pup dulce si ai incredere in tine si in viitorul copilului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Bine ai venit pe lume BB-lusa Mara, sa fii fericita si sa aduci fericire celor din jur.

Alexandrelor si Alexandrilor mici sau mari!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Bine ai venit pe lume Mara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Bun venit pe lume Mara! Sa fi sanatoasa, cuminte si sa aduci numai zambete pe buzele parintilor tai! Piggy recuperare usoara, laptic mult si muuuuulta rabdare si putere!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Bun venit bebe Mara! sa fi sanatoasa si papacioasa, impreuna cu surioara ta sa va bucurati parintii!

La multi ani Alexandrelor si Alexandrilor!
La multi ani Raducu Alexandru!

Noi ne-am intors de la mare, bine macar ca s-a schimbat si vremea ca altfel cred ca ma apuca plansul asa concediu scurt am avut ca nici nu l-am simtit.
Dariei i-a placut tare mult, ma uitam la ea cum nu are frica de nimic, vroia sa intre in apa singura sa o las sa inoate

Eu sunt tare suparata ca Daria trebuia sa inceapa gradinita pe 1 septembrie si vineri m-au anuntat ca incepe pe 6 Pai eu cu cine o las? Nici nu stiu la cine sa aplez si cum sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Michaela: Bine v-ati intors din concediu, e nasol cu vacantele gradinitelor, si pentru mine vara in loc sa fie un prilej de bucurie imi provoaca un stres de nedescris. Anul asta cand am avut bona la cea mica eram stresata doar cu cea mare de la vara voi avea un stres dublu. Vorbisem eu de vreo cateva luni cu o vecina sa stea daca se imbolnaveste Elena cand va fi la gradinita si a fost de acord, era foarte incantata, apoi vineri ii spun sa stea sambata 2 ore cat sa mergem la ziua cumnatului nostru. Ne spune ca ea sarbatoreste sabatul si nu munceste. Bun dar daca nu poti cand am nevoie eu atunci cand? Cand ai tu nevoie de bani? Am luat-o pe Elena cu noi, a fost super incantata ca a fost la petrecere la Carul cu Bere, a dansat, a alergat cu alti copii, a cazut etc.
Poate lucrezi de acasa si rezolvi 2 probleme in acelasi timp sau o trimiti la bunici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Imi pare bine ca a mai iesit Adina la lumina sa-i spuna Crinei asa vorbe bune Eu m-am gandit de la inceput ca Adina poate fi cel mai bun exemplu pentru Crina, ca se aseamana cumva situatia.

Mergi la inceput