Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (171)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatza. Cica azi e Sf Alexandru. La multi ani la Alexandre si Alexandri!!

CrinaAndreea, noi doua am mai vorbit si stiu ca nu e prima data cand se poarta asa- gandeste te ca baiatul va invatza ca mama ii place sa fie injosita, si iti va face fix la fel ca asta vede.....plus ca si fetele, boala lunga, moarte singura. Nu esti singura femeie divortata, si aici mai avem mamici care se descurca. Vei gasi suport mai mult la grupul mamici si tatici singuri. Inca o data, te sfatuiesc sa vorbesti cu un psiholog, mie imi pari in prag de depresie - sa te ajute sa vezi luminita de la capatul tunelului.

http://www.maxinovafurniture.ro/camere_tineret

mihaser, da, am plecat 3 nopti la mare, a fo mi nu nat!!! Sse pare ca asta e singuru concediu pe anu asta... din pacate nu mai am zile, schimband jobul. As mai avea nevoie sa iau 1 zi inainte de un examen... mai am inchisa gradinita in perioada Craciun-Anul nou..nu stiu cum o sa fac...

edit: 15 gr dim. Hmm.... s-a terminat dezmatul? ca io am iesit in tricou cu maneca scurta si nu era cazul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata fierbinte, da??? Frig tare, nene!!!

Crina un pt tine mami, eu sunt sigura din ce scrii ca decizia corecta ai luat-o. Si trebuie sa fii mandra, nu sa te simti vinovata. Normal ca va fi greu o perioada, dar ti-o spune un (fost) copil a carui mama era abuzata in toate felurile - Bogdan o sa-ti multumeasca ca nu l-ai facut sa creasca intr-o familie in care mama sufera, este jignita si umilita!. (eu nu as fi iertat-o pe mama in viata mea daca nu divorta cand aveam eu 6 ani...si asa ce-am vazut m-a afectat, dar bine ca s-a oprit atunci)

Mihaser welcome back! Poze?

Desiree vreau doar sa-ti dau si ...prin cate a trecut Victoria si mai trece, dar si tu prin cate treci!! Sper ca la un moment dat, in 2012 eventual sa-ti asterni pe hartie/ecran toate grijile, fricile si tot, pt a le putea pune deoparte si a reusi sa treci si tu peste acest booboo rau.

Luminel te inteleg, si eu m-as simti la fel! Dar bine ca e bine, se simte bine, se joaca sia re aer curat.

Simonix concediu plcut!

Piggy Go girls go!!

Ylari eu crdeam ca voi erati intr-o incercare non-stop. Bafta mare atunci,s a fie cu noroc!

Noi suntem bine, Robertel s-a recuperat f bine, a fost doar o indigestie (Slava Domnului!!!!), a urmat tati...tot cu porcaria d ecarne tocata... a tras si el cu fierea...
Va pup, o zi buna!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Neata fetele, ne-am intors si noi din concediu. Am fost la munte pe Transfagarasan, dupa care in Bulgaria la Nisipurile de Aur. Hotelul ok, mancare cam putin variata dar nu ne-am imbolnavit. Hotelul frumos, camera superba.

Apropo de vorbit nici Sebastian nu vrea sa vorbeasca multe. Vorbeste mai mult in engleza, zice culorile, numara si in romana si in engleza, mai zice sus, jos, minge intr-un final ca era ball. Nimic coerent insa, dar se exprima el. Noi vbim cu el ii spunem tot timpul ce e ce, si asteptam sa zica si el. Ne mai surprinde din cand in cand.
Cu olita, nu ne descurcam. L-am lasat sa ramana ud in pantalonasi scurti si nu l-a deranjat deloc. Asa ca nu prea ne-am inteles. Il pun pe olita si cand reuseste ceva il laudam dar nu prea constientizeaza. Asta e. Nu am vazut copil de scoala in pampers,o sa se obisnuiasca si el.

Multa sanatate copilasilor cu probleme. Gabitzam mi-a placut de chestia cu "bebe pufos" al meu e bb osos desi mananca in continuu.Dar si alearga in continuu.

Acuma cu dormitul, al meu inca doarme in patut, se intoarce se da cu capul de tablie, nici nu chitzaie.
In concediu a dormit intre noi, noroc ca paturile erau mari, eu primeam picioarele cu care se impingea, tati capul cu care se impingea. Deci...a fost frumos. Prima seara l-am gasit dormind pe jos, am incercat sa il punem in patul care era pentru el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

Desiree2002 ai mare dreptate!

Am vb aseara cu avocata si a ramas stabilit sa depunem actele sapt viitoare. Poate chiar pe 9 sept., cand se implinesc fix 4 ani de cand m-am nenorocit de buna voie si nesilita de nimeni.Oricum de luni sunt 2 sapt in co... tb sa plecam la turci, dar am avut inspiratia sa anulez rez, sa nu raman eu sa platesc totul, ca erau pe numele meu facute. Am vb si cu administratorul blocului sa-l scot pe Fat Frumos cel gaunos de la intretinere, chiar astazi voi duce cererea.
Am nevoie de masina. Am ceva banuti, sper doar sa gasec ceva bunicel.

Va multumesc din suflet pentru sfaturi si incurajari.

Doare in continuare al dracului de tare, dar sper ca in timp va trece, si ma voi convinge ca ne va fi mult mai bine fara el (desi de asta am si luat decizia, pt ca tb sa fie mai bine)

Va pup tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani mugurasi lor si mladitelor si mamicilor M&M, Alexandru si Alexandra!

Mergi la inceput

La multi ani Alexandi si Alexandre

Gabitzam sa-ti traiasca si Alexandru tau!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

salutare,

Crina: e tare grea situatia ta, dar va veni curand si momentul cand ai sa vezi ca ai luat o decizie buna pentru linistea ta si a lui Bogdan. Trecutul nu poti sa-l mai stergi dar viitorul este al tau si al copilului tau. Trebuie sa rupi raul inainte de a-l afecta si pe copil care nu are nici o vina. El este rodul a ceea ce a fost frumos in trecut. Revin la ideea mea fixa: oamenii nu se schimba. E trist dar adevarat; poate ca sotul tau ar vrea sa fie altfel dar e mult mai usor sa fie asa cum s-a obisnuit, asa cum a fost crescut.
Ar fi usor pentru tine daca ai avea alaturi familia, prietenii tai. Uita-te in urma si vezi daca nu cumva sotul tau a pus umarul la deteriorarea relatiei cu familia. De obicei ca sa domini pe cineva trebuie sa-l departi de: parinti, prieteni. Sunt multe de spus despre cei care isi doresc sa domine. De aici si pana la un abuz mai este doar un pas.

Laura: Sper ca a fost super la Botez, ca ati avut parte de o petrecere minunata. Chiar vrem si noi poze cu copiii, nasa,mama, verii

Ylari: imi pare rau pentru Eva, sper ca deja e mai bine.

Gabitam: lasa-l pe Raducu sa-si revina poate ca e intr-o perioada in care se lungeste si ti se pare slab, a fost foarte cald si nu prea le trebuie mancare pe caldura. Daca e papacios o sa ceara el cand are nevoie. Oricum si Andrei e lung si slab probabil va urma acelasi drum.

Cleo: E super mobila, dar si scumpa. Eu am gasit in casa cumparata cateva dulapuri si alte obiecte din lemn masiv pe care vreau sa le transform asa:http://www.magic-art.ro/Colectia-Sofi/sofi-collection.html
probabil o sa ma coste o avere dar va fi ceva unic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

La multi ani celor ce isi serbeaza onomastica!!!!

Belleane e posibil sa difere preturile, oricum nu ma mira sa mai si creasca chiar daca e criza. Eu tot urmaresc o canapea si mereu ma bufneste rasul cand vad ca in loc sa scada la pręt a crescut si nu cu putin!

Crina Andreea uffffff imi pare rau ca suferi atat de mult dar ce sa zic……….cred ca rupand odata lantul asta atat de greu, doar asa vei reusi sa mergi inainte, sa redevii ce ai fost odata si mai ales sa stii sa zambesti din toata inima alaturi de puiul tau. Totul e sa mergi inainte si timpul iti va vindeca aceasta rana si vei vedea ca vei reusi impreuna cu sufletelul tau mic si frumos!

Desiree pupici pt printesica si pt tine! Imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva dar ma bucur pt Victoria care desi atat de mica, e o mare luptatoare. Avem multe de invatat de la ea!

Luminel lasa ca acusica trece timpul! Sincer cred ca si eu, de fapt sigur si eu ma puneam pe plans!

Gabitzam usor usor ii revine lui pofta de mancare. Ufff grea stomatita asta!

Ylari pupici multi pt Eva si ma bucur ca este mai bine!Am facut atunci reteta aia cu carne de vita si a iesit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna fete dragi si scumpe,

Va scriu din Bulgaria, e de vis aici, nimic nu-mi da impresia ca as fi intr-o tara de est, bravo lor, bulgarilor pt ce au stiut sa faca. Mi-e ciuda pt noi. Zilele trec cu o viteza ametitoare, cand revenim in tara va dau detalii si pun poze. acum am intrat fiindca am primit un sms frumos:

S-a nascut Mara, fetitza de Piggy si surioara Ilincai, are 3,670 kg si 52 de cm, sa le traiasca, Doamne ajuta!

Laurita, sa va fie de bine botezul!! Sa fie sanatoasa Ilincutza. Cum a fost? Abia astept sa va vad. poze????

Ylari, bafta, sa iasa repede bb2!

[b]CrinAndreea
si eu cred ca ai luat decizia buna. Ai primit sfaturi bune de la fete, asa ca eu iti trimit o imbratisare calda si un

Va puuuuuuuuuup

Mergi la inceput

Wow..ce veste din Bulgaria!! Sa fii sanatoasa Mara, sa cresti mare, frumoasa si norocoasa

Alysh concediu placut in continuare!!! Asta am zis si eu, e pacat s anu mai mergi 100 km mai sud, sa fii tratat si respectat ca om. Eu pe la noi nu mai calc, decat max vreun weekend ametit. Va puuuuup!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+

Mergi la inceput