Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (171)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Long time, no seen...

Am fost si eu 10 zile in concediu...ca atat mi-au permis de la serv (intr-un fel e naspa sa ai job!)
Am fost in Corfu 7 zile si a fost minunat! Va recomand insula cu caldura.

Am mai incercat sa scriu un mesaj luuung...dar a disparut si nici ca am mai dat de el...

Asa ca

Msbb felicitari ptr sarcina!

Piggy iti tinem pumnii!

Aelita felicitari si bun venit pe lume micutului Miguel!

Lorich sanatate Robertelului!

Desiree ma bucur ca e atat de bine printesa si te rog sa-mi dai o adresa ceva (din Canada sau Ro) unde sa va pot trimite si eu un jucaroi ca ati fost atat de curajoase!...pup Vicky!

ylari imi pare tare rau ptr colegul tau!

cleo asa rau imi pare ca nu am reusit sa ne vedem...am luat si eu diploma aia intr-un final...voi erati la mare?

Cristina multam ptr comentariile de pe fb!

iulia bine ai revenit! Ma bucur ca sunteti ok!

crina mult curaj! eu cred ca cel mai important e sa ia liniste sufleteasca...mergi inainte!

Va pup pe toate! Sper sa intru si eu mai des!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MIHASER bine ai revenit !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mihaser, bine ai revenit! Direct in toamna...

Raducu si-a revenit cu gatul dar nu manancaaaaa De-abia ciugule, el care manca atat de bine. Refuza si laptele, nu mai vrea nici ziua nici noaptea, innebunesc. A slabit, e ca o matza, incep sa i se vada coastele. Bine ca a avut de unde slabi. Nu stiu ce ma fac cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Seara buna fetelor

Mihaser bine ai venit din concediu! Sa iti fie de bine. Si mie imi mai ramasese putin din concediu dar nu mai imi are de mers nicaieri. Vroiam sa mergem la munte. Sa vedem, sper sa imi revin zilele urmatoare. Iti multumesc
Crina scumpa mea imi pare tare rau ca suferi... viata asta poate fi asa de cruda, te inteleg, curaj mult si am sa ma rog ptr tine sa iti dea Domnul putere, nu te mai invinovati, te inteleg ce simti dar important e ca ai deschis ochii. Pentru ce sa pierzi timpul, anii, tineretea langa un om rau? Pupici lui Bogdanici!
Laurita au dreptate fetele si eu te admir cum te descuci tu cu doi bebelaci! Ce scump Mirci cu putza lui!
Piggy ma gandesc i eu la tine, Doamne ajuta.
Fetelor cred ca o sa o luam si noi de la capat ptr bb2, simt ca sunt pregatita acum ptr incercari...
Eva a fost/e cam bolnavioara. De joi seara muci, tuse si vineri seara chiar si temperatura maricica... in fine suntem mai bine acum. A fost cooperanta, a luat medicamentele, mai greu cu apa, nu vroia sa bea si dra imi spunea mereu sa o hidratez, i-am dat cu chiu cu vai cu seringa de nurofen... parca facea dinadins, aveam o mie de nervi, i-am explicat in toate felurile si degeaba, nu vroia si pace. Dupa ce i-a trecut dambalua si a inceput sa bea nu i-a mai crescut nici temperatura. Oricum nu stiu de la ce e, dar vineri a fost cam naspa ca se molesise toata la pranz si din cauza mucilor a si varsat la pranz... of-of...
Andrada
Lumi, pup zulufina! Am si eu o colega care si-a trimis fetita la tzara si e tare fericita pitica acolo.
Va pup, fug la treburi. E duminica si weekendul asta n-am facut nimic, nici spalat nici calcat nici mancare, nimic si tre sa pregatm pachetele ptr maine...
A vent si soacramea sa isi scoata tijele dn picior (de la operatia de asta iarna)

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Mihaser, sa va fie de bine concediul. Eu cand ma gandesc ca nu o sa mai avem concediu 2 ani... dar atat sa fie baiul, las' ca facem unul super in 2012! Eu nu te refuz cu jucaria ptr. Victoria, daca e placerea ta sa ii trimiti, iti multumesc mult. Niciodata nu am refuzat nimic ptr. Victoria si nici nu am schimbat vreodata un cadou. Si acum Victoria sta in scaun de masina albastru ca ala l-a primit cadou de la matusa lui daddy si puteam sa-l schimb sa iau roz, dar am zis ca daca ala l-a primit, ala il folosim. O sa iti trimit pm cu adresa din Canada si numele lui Daddy si iti multumesc mult de tot.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Mihaser, sa va fie de bine concediul! ma bucur pentru voi, ca a fost frumos!

Ylari, imi pare rau ca a fost bolnavioara Eva bine ca i-a trecut repede...a cules vreun virusel ceva de undeva.

Gabi e si el in convalescenta, Raducu...zic si eu...cred ca o sa-i revina pofta...i s-o fi strans stomacelul de la nemancare

aelita..ca de obicei, bine punctat (in leg. cu Crina)...ce face bb Miguel?

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Piggy, tinem pumnii, iubita, sa ai nastere usoara.

Azi a nascut si o prietena de-a mea, de fapt, chiar nu exact prietena, am fost impreuna aici la scoala, am fost gravide impreuna si acum ea are bebe nr.3, mai are un baietel de vreo 4 anisori si o fetita de varsta Victoriei.

Crina imi pare tare rau ca treci prin asa ceva, fii tare ptr. Bogdan si nu te mai invinovati, zic si eu ca fetele, bine ca ai realizat acum si nu peste 10-15 ani. Cel mai important e ca sunteti sanatosi.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Mergi la inceput

Ylari ptr. Eva cea dulce.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Ylari ptr. Eva cea dulce.

_

Multumim ptr pupic scumpa!
Si tie Lumi it multumim!
Da, i-a trecut relativ repede, adica ea mai are muci si chiar mai tuseste dar nu mai sunt asa abundenti si cel mai mult ma bucura ca nu mai face febra.
Oricum, de acum gata, pe vtamina c s oscilo unul pe saptamana, ca vine frigul, toamna, iarna, bla, bla si sa saltam imunitatea!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LUMI-bebe Miguel e cumintel.fatza de cum eram cu Sofia in primele zile,primele luni,e incomparabil ! deocamdata nu simt greu,e si tati inca acasa.sa vedem mai tarziu.

Mergi la inceput