Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (171)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Salutare!

Bun venit pe lume Mara, pui mic de Piggy! Sa fii sanatoasa, mancacioasa si cuminte!
Un pentru mamica si refacere rapida!

La multi ani Alexandra si Alexandru!

Crina, sfaturi mai pertinenete ca cele de la Cadina nici ca puteai primi...

Cadina, ma bucur pentru tine ca ti-ai gasit linistea si un strop de fericire!

Lorich, ma bucur ca Robertel e bine. Azi si zulufina mea a vomitat, i-a dat mamaie-sa niste cremvusti de pui, care cica erau in termen, dar mai stii...noroc ca si-a revenit, n-a mai avut nici o problema.

Alysh, concediu placut!

Lauraaaa, vrem pozeeeeeee.....

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Mara bine ai venit, sa fii fericita si sanatoasa! Mami, felicitari , laptic mult si recuperare rapida!!!

Crina si eu cred ca ai luat cea mai buna decizie, nu te uita inapoi! E clar ce mult tine el la copil daca ti-a luat masina, ar trebui sa vada ca masina era importanta si pentru copil, nu numai pentru tine. Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste greul de la inceput, timpul vindeca ranile incet incet. O sa te feliciti mai tarziu pentru decizia luata si pentru puterea pe care ai avut-o de a taia raul de la radacina. Ai avut bunavointa, ai mai acordat o sansa, ai incercat sa salvezi ce mai era de salvat, insa intr-o casnicie trebuie sa fie doi si unde numai unul da si celalalt numai ia... e mai bine sa mergeti fiecare pe drumul lui. Mama mea a fost crescuta intr-o relatie abuziva, mai trebuie sa-ti mai spun ca e un om handicapat sufleteste pe viata? Abia eu imi dau seama de asta, a doua generatie, si constat cu stupoare ca si eu sunt putin mutilata sufleteste si incerc sa lupt cu demonii unui trecut indepartat. Pentru ca ea la randul ei mi-a transmis handicapurile ei emotionale. Of, ce bine era daca bunica mea ar fi avut curajul sa divorteze la timp! Am fi fost doua generatii de femei libere si fericite pe deplin. Deci, gandeste-te bine la viitor, trecutul e deja in urma, felicitari ca ai curajul sa faci pasul cel mare! Noi suntem aici sa te sprijinim.

Cadina ce frumos ai spus totul, mi-am inchipuit eu ca tu ai fi cea mai in masura sa dai sfaturi! Imi pare asa bine ca lucrurile merg bine pentru voi!

Socrate, Mihaser uelcom bec! Alysh vacanta placuta in continuare!

Si eu sunt in vacanta, destul de obositor, toata ziua am ace si dureri in burtica pentru ca alerg non-stop dupa zgubi. Toata lumea ma bate la cap sa-l duc la gradi insa eu ma incapatanez sa stau cu el singura inca o saptamana. Pentru ca nu mai pot dupa el si cine stie cand o sa mai am ocazia.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -16+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Mai voiam sa spun ca am ras de Cleo care zicea ca a iesit in tricou la 15 grade si ii era cam frigut... Ca ma gandeam la Polul Nord asta in care traiesc eu... Am fost vineri la satul lui Mos Craciun, la munte, erau 15 grade, si eu eram cu pulover bineinteles, mi se parea rece totusi. Si acolo ... stupoare o gramada de copii in piscina si pe la tasnitorile de apa, in costume de baie. Al meu copil era singurul cu blugi si pulover. Pe mine ma treceau fiori reci cand ma uitam la ei.

Si sora-mea intr-un an a fost la ocean in martie, era un frig de mureai cica, un vant... te lua pe sus. Si niste nebuni faceau baie in ocean fara nici o problema. Colega ei cica : " Damn canadiens!"

La noi au revenit caldurile saptamana asta cred ca e ultimul puseu. 30-36 de grade. E cam aiurea ca planuiam sa stau mult cu Patrick pe-afara si nu prea pot. Nici el, dar nici eu, ma doboara caldura.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -16+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

wow, Doloress...36 de grade...am avut si noi alaltaieri 37 cica... si azi erau 20, la 6 cand am venit eu acasa...

Diferenta mare de temperatura n-ar fi nimic dar presiunea ridicata imi face mie probleme...parca ma apasa ceva pe piept si nu pot sa respir..iar inima abia o simt ca bate...+durerea de cap

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Bun venit pe lume Mara, pui mic de Piggy! Sa fii sanatoasa, mancacioasa si cuminte!
Un pentru mamica si refacere rapida!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

BELLEANE, la noi cu bunicii e o problema, ai mei sunt la Targoviste si lucreaza si ei nu pot fi la dispozitia mea si a fii-mi iar soacra-mea nu se pune problema, Stefan nici nu concepe sa o lase acolo ca cica nu ar avea grija de ea Asa si noi cu Daria o luam cu noi peste tot, se distreaza si ea, imi pare rau de vecina neserioasa, foarte urat.

Doloress bucurate de temperaturile ridicate ca acus vine iarna, la noi e friiig, ne-a luat asa dintr-o data. Eu zic ca e foarte bine sa mai stai cu Patrick, am vazut ca apoi cand vine bb2, mamicile se simt vinovate fata de bebe-mare desi cred ca e minunat sa ai iar bb mic si dulcic.

Luminel, bine ca nu mai are nimic fata, cine stie ce nu i-a priit. Cum e sa stai singurica? eu de cand o am pe Daria nu am stat fara ea nici o noapte, ma gandesc ce as face...

Daria mea a crescut ca fat frumos in ultimile saptamani, are 93cm mi se pare lunguta, ultima data cam prin iunie avea 86, sa ajung sa o si canatresc sa stiu cu ce ma lupt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata

Miha sper sa se rezolve cumva, e ff neplacut.

Lumi si pe mine m-a ingrijorat socul asta, tu zici 20 eu am vazut in masina 18, iar cu o zi inainte fusesera 35-36, ca elsina in parc de cald. Socurile astea sunt teribile, imi amintesc de cand lucram la spitalul d ecopii ca ziceau dr. ca acum s eumplu spitalele Se pare ca Zulufina a avut excat ce a avut Robertelul. si sanatate multa si tie!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Va multumesc mult pentru credit si incredere, aprecieri si cuvintele calde. Stiu ca majoritatea dintre noi avem timpul restrans si nu pre am scuze ca nu am postat, dar nu ma pot abtine sa nu aflu cam tot ce se intampla p-aici. Mi-au dat lacrimile si ma rog si eu pentru Victoria, m-au bucurat copilasii care au venit pe lume. Abia astept sa ne vedem la urmatoarea intalnire si sper din suflet sa fiu pe faza..
Va pup cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata.

Am fost plecati saptamana trecuta la munte, a fost minunat, vremea excelenta, copiii veseli tot timpul, s-au jucat frumos.

Va imbratisez si va doresc o saptamana minunata.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Bine ai venit, Mara, sa fii sanatoasa si fericita, sa aduci numai bucurii familiei tale.

Felicitari, Piggy, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de fetitele tale.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput