Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *270*
Raspunsuri - Pagina 18
codrutaa spune:
La multi ani cu santate si bucurii, Mariilor!
Miri, nu m-am putut satura de pozele voastre. Baietii tai sunt unul mai frumos decat celalalt!
madalina28 spune:
La multi ani Mariilor!
Errena si eu tot omron am, l-am luat de www.chemistdirect.co.uk/omron-microair-u22-nebuliser_1_10297.html" target="_blank">aici la un pret foarte bun fata de Romania.
Ellenutza urat foarte urat ce se intampla in parcurile din Ro, eu nu pot intelege cum scuipa coji de seminte in groapa de nisip unde se joaca propiul copil si exemple sunt sute....
Roli vacanta frumosa o meritati pe deplin!
Ven multumesc mult, am gasit un hotel f fain si in Sovata, astept sa vedem ce decide iubi!
Miri sunteti o familie superba!
miri_mik spune:
La multi ani, dragelor noastre marii si mariute! sa aveti o zi frumoasa si aleasa! pupam:) buni a noastra e maria si e mare sarbatoare la noi:)
fetelor, multumim d eaprecieri la adresa pozelor:) sunt copii ca oricare altii, doar ca suntem noi topiti dupa ei desi uneori.... vai....
gatta... nu sunt trista din cauza cazaturii... asa s-a imprimat o stare de frustrare constanta pe fata mea. nici mie nu-mi place d emine, dar nah, sa vedem daca am sa ma insoresc dupa ce trec de toate operatiile:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Eliza spune:
Cati, la fel a fost si Emma ametita de atia bunici si copii, dar la sfarsit socializa imediat si vorbeste foarte mult romaneste de cand am venit de acolo.
Drumul a fost lung si obositor, noroc cu desenele si ca a mai dormit cate ceva. Cand am decolat din Buc a inceput sa urle si nu a fost chip sa o linistesc , asa ca mi-au adus o centura de copii mici si m-au lasat sa o tin in brate. A adormit instant. Ce sa-i fac, in Rom numai la 12 noaptea se culca, cu o zi inainte nu a vrut sa doarma la pranz...asta e. Dupa ce a dormit a fost ok.
Probabil si Matei tot de la oboseala a vomitat. Iti mai dau un sfat cand te urci in avion ia un servetel umed, pune pe el sanitizer(purrel, sau ce ai tu) si sterge absolut tot ce poti sterge in jurul tau:trail, maner, centura, geam...Noua asa ne-a zis medicul de aici ca sunt o multime de oameni care iau virusi din avion, si cum copiii umbla peste tot...
Eliza 
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
Ven spune:
Madalina, cu placere! Hotelul Edelweiss cumva in Sovata? Noi mergem acolo cu copiii in weekendul 1-3 oct. Voi cand?
danybv spune:
Buna seara fetelor
Urez si eu cu intarziere La Multi Ani tuturor celor care poarta numele Maicii Domnului. Sa aveti parte de multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi 
Am reusit si eu sa vad toate pozele puse de voi pe forum. Aveti niste copilasi foarte frumosi. Sa va bucurati de ei mereu.
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
www.trilulilu.ro/danybv/cf92b5c8a8098e" target="_blank"> Dedicatie pentru soacre
ceska777 spune:
Buna dimineata,
a tras cineva de mine si cum tot merg la bucatarie sa imi aduc o cafea aduc toata cafetiera... anyone?
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
doniro spune:
Buna dimineata! Si eu prezenta la cafea.
Despre noi pe scurt: Victor face urat cand il duc la cresa, dar dupa ce intra in clasa in cateva secunde tace. Cred ca va continua mult si bine circul, dar nu avem ce face. Abia astept sa faca 3 ani sa il duc cu Daria la gradi, poate acolo ii va placea mai mult.
In rest, o cam boieresc; sunt acasa doar cu Victor si e tare bine sa il am doar pt mine :)
Daria e la Snagov cu ai mei, o luam duminica, iar sotul e plecat la Brasov sa o recupereze pe ma-sa (sta acolo pe timp de vara, iar toamna revine in Buc.). Asa ca azi trag o fuga prin magazine pana il iau pe Victor la 4.
Va pup si spor la scris!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
ceska777 spune:
Codruta,
noroc cu gaza ca altfel...
Nu prea am avut dispozitie si nici nu stiu cand o sa mi-o recapat dar v-am citit zilnic la cafea si am vazut multe poze cu clopotei.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra