Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *270*
Raspunsuri - Pagina 17
Eliza spune:
Buna si de la noi!
Ne-am intors dupa 2 saptamani pline in Romania.
Din pacate nu am apucat sa ma vad decat cu Gatta si Nemary. Le-am cunoscut pe Sara si Daria doua "domnisorici" tare frumusele si pe buburuza mica Iulia, tare cumintica. Mie mi se par mai mari decat Emma pe care o vad tot cam bebelus:).
Ema, Stancutza, imi tare tare rau ca nu am reusit sa ne vedem, noi am tot alergat ziele alea in Romania. Multe s-au schimbat, unele au ramas pe loc, dar m-au incantat parcurile. Peste tot pe unde am fost locurile de joaca sunt dotate cu de toate. Si eu spre deosebire de Elenuta am avut numai experiente frumoase in parcuri.
Miri frumoasa vacanta, mie Remy mi se pare ca seamana foarte tare cu Sasha cand era mic. Sunteti o familie delicioasa. Imi pare rau de micul incident cu scarile.
Roli vacanta placuta, a fost un an greu si meritati pe deplin o vacanta frumoasa.
Lala felicitari pentru micul gradinar.
Eliza 
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
Ereena spune:
seara buna ,zuze buburuze
stiu ca nu-i prea frumos din partea mea sa apar asa pe nepusa masa si sa cer ajutr, dar ar fi binevenit.am ceva banuti si as vrea sa iau un aparat de aerosoli, numai ca nu stiu de care si nici habar nu am la ce caracteristici sa fiu atenta. daca ma puteti ajuta , v-as tare multumi
si inca ceva , nebulizator, aparat aerosoli, baby inhaler sunt toate acelasi lucru?
somn usor tuturor
Ellenuta spune:

LA MULTI ANI, MARIILOR!!

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE MAICII DOMNULUI!

Sa aveti multa sanatate si mult noroc!!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
doniro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ereena seara buna ,zuze buburuze stiu ca nu-i prea frumos din partea mea sa apar asa pe nepusa masa si sa cer ajutr, dar ar fi binevenit.am ceva banuti si as vrea sa iau un aparat de aerosoli, numai ca nu stiu de care si nici habar nu am la ce caracteristici sa fiu atenta. daca ma puteti ajuta , v-as tare multumi somn usor tuturor MATEI POZE PITICUL URIAS BBEAUTIFUL UNA ALTA |
Noi avem aparat aerosoli Omron. Pe asta ni l-a recomandat pediatrul si pe asta l-am luat. Acum e vreo 300ron prin farmacii. La noi a dat rezultate.
Toate denumirile inseamna acelasi lucru, da.
Succes!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
doniro spune:
Roli, super; bravo! Sa vii cu poze si sa ne spui din nou numele hotelului; eu de pe acum fac lista pt la anu'
.
Distractie placuta!
P.S. De ce fortati copilu' sa intre in apa daca nu ii place?? Eu pe Daria am lasat-o in pace anul trecut, doar isi uda picioarele, iar anul asta nu am mai putut sa o scoatem din apa. Ma gandesc sa nu prinda teama/ura etc de apa... Nu mi-o lua in nume de rau! 
Ven spune:
Ereena, baby inhaler e altceva, nu asta te intereseaza.
Nebulizator = aparat de aerosoli, de asta iti trebe :)
Si Omron e foarte bun, il recomand si eu, tot din asta am si eu.
Succes! 
doniro spune:
Ereena, iarta-ma. Are dreptate Ven. Baby inhaler e altceva...
Lala_D spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui doniro
Noi avem aparat aerosoli Omron. Pe asta ni l-a recomandat pediatrul si pe asta l-am luat. Acum e vreo 300ron prin farmacii. La noi a dat rezultate. Toate denumirile inseamna acelasi lucru, da. Succes! Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008) |
Tot din asta am si eu.
Foarte bun.
la multi ani celor ce se sarbatoresc azi!

O zi excelenta !
Lala.
Mr B si
Mr A My hobby
cati_magureanu spune:
La Multi Ani, Marii dragi! Sa fiti sanatoase si numai lucruri bune sa vi se intample! Aceleasi urari din suflet si pentru Anele de maine!
Abia astept sa ne intalnim! Mai dau eu semne de viata cand ma intorc din Spania.
Elizule, bine ai revenit acasa! Cum a fost drumul? Cum v-ati descurcat? Mie mie se pare extrem de obositor drumul asta dar, totusi, a fost super bine ca Matei a dormit! In schimb i-a fost f. rau a doua zi. a vomitat incontinuu toata ziua un lichid galben (cred ca suc gastric sau ceva biliar)! Ori a luat ceva de prin avioane, ori de la oboseala (bila, ficat)..nu-mi dau seama...
Simona, mateiut este bine, multmim de urari de binete si de intrebare! Este zapacit de atata lume si agitatie, oboseala, de atatea "buni" (bunici) care toate tin mortis sa se prezinte "buni" (de nu mai stie copilul care este bunica cutare)...a ametit de cati copii a cunoscut in ultimele 4 zile... :-) (copii ai prietenilor nostri, fini, veri..)..si inca nu s-a terminat :-)
Miri, frumoasa vacanta, frumoasa familie! va pupam pe toti!
Toate bune si sa ne vedem cu bine!
cati
miky_mamica spune:
Vad ca Mariile noastre sunt ocupate cu oaspetii azi, asa ca dau eu o felie de tort si un suc
ca azi e si ziua surorii mele. Asa ca va invit sa degustati ceva dulce si sa beti un pahar in cinstea tuturor Mariilor si Mariutelor noastre dragi de aici de pe forum si nu numai...
So 

dragi Marii