Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *270*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Ola zuzici !

Elle , nu este zi de la Dumnezeu sa treaca fara sa ma socheze gradul de nesimtire , de proasta crestere , mitocanie la care s-a ajuns in Romania . Fie ca e vorba de trafic , de vecini de bloc , de parteneri de parc , in piata sau in institutiile publice ...peste tot te loveste nesimtirea semenilor . Mai trist este ca e mai rau pe zi ce trece si chiar nu vad ce anume ar putea sa se intample ca sa incepem si noi sa ne civilizam. Poate doar sa declaram razboi nemtilor si sa vina aia sa ne ocupe si sa ne civilizeze (, rad dar nu e rasul meu )

Miri , bine ati revenit acasa ...imi pare tare rau de patzania cu cazatura ! Asteptam poze cu cei trei muschetari !

Roxana , am vazut pozele de la munte...ce frumoasa-i Adela , are niste ochi foarte expresivi . Mi-ai facut pofta de aer ozonat si de miros de brazi...in vara asta nu prea am urcat la munte , desi am mers saptamanal la Campulung. Poate va fi frumos in week-endul viitor si tragem si noi o tura pe Leaota sau Iezer .

Mada , uuff , prin ce-ati trecut . Cred ca Sofia este mai sensibila la stomacel , incearca sa-i dai ceva pt. flora si cand n-are probleme . Mie mi-a recomandat doctorita sa-i dau Sarei la mare , pentru a preveni enterocolita , cate un pliculet/zi de Dicoflor.

Cati , bine ai venit ! Ce mai face Mateo ? Ceva poze ?

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetelor,

Cte-o si un fetelor care mi-au laudata buburuza.

Da, a crescut - n-am masurat-o dar vad dupa pantaloni ca sunt 'cu vedere la glezna' - si are un tupeu fantastic in ea; este Gica contra la orice-i spun. Intai e 'nu' apoi e 'de ce (.. trebuie sa faca ceva anume)?' si intr-un final - mai mult obligata - face ce-i spun.

Helen, nu mai zic nimik; sa de fereasca D-zeu s-ajungi la mana Politiei: niste papa lapte corupti pana in maduva oaselor (noi am avut niste incidente cu vecinii din spate ca dedeau muzica tare, noaptea; si cand chemam poitia ne spuneau ca "nu poate sa intre ca e propietate privata si sa-nchidem geamurile"; pana n-am ajuns la IGP si am reclamat sectia n-am rezolvat; dar asta a durat 7 luni )

Eu fac tot posibilul (ma refer financiar, cat tine de noi) ca Adela sa plece de-aici; in tara asta nu mai are nici-o sansa.

Off, Mada,imi pare tare rau c-a tras-o Sofia iar

Miri, ai pus link-ul cu poze? Ca sunt cam capiata de cap si se poate sa-l fi sarit.

Cati, eu sunt pentru o intalnire!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

http://good-times.webshots.com/album/578521552IaGDQv

fetelor, de saptamana viitoare, il primesc pe sacha la scoala...
jeremy merge la chantal la fix 5 luni... pfuuuu, am baieti d einsurat:))))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

eu vreau sa fie mai lunga ziua,nu imi ajung 24 h...
am citit in diagonala...
Sigur ca primesc si ultimele urari cu mare drag...
Elle...fara cuvinte,tara asta s-a dus de rapa de mult...reconsider serios posibilitatea sa ma stabilesc in afara peste cativa ani...
Miri... imi era dor de tine...Pozele le las sa le savurez la cafea...
Fug sa intind o tura de rufe si apoi la somn...ca tare obosita ma simt...

Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz

Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Miri, nasol cu cazatura ta, bine ca n-a patit-o vreunul din baieti totusi... pozele sunt ff frumoase, se vede ca v-ati simtit bine. asta imi place tare de tot http://good-times.webshots.com/photo/2054241730101920732nExtOb iar in asta http://good-times.webshots.com/photo/2734603080101920732EYFHjT remy are o privire atat de inteleapta si ganditoare de zici ca se straduieste sa rezolve problemele tuturor... si alea in care sasha si bruno dorm epuizati sunt tari de tot

Elle, nasol moment cand dai de astfel de ne-oameni iti vine sa-ti iei campii, sa te tot duci departe de tara asta grrrrrr...

Lala_20, la multi ani fericiti si de la mine! sa fii sanatoasa si sa ai parte de linistea pe care ai gasit-o si pe care ti-ai dorit-o atata timp!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) si fericita in 21s+ cu a doua comoara, Ayana

Poze cu raza mea de soare
Noi 2+2 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Neata!Poftitu la o cafea...
Miutza...
Miri...eu nu intelesesem patania ......sorry...In alta ordine de idei...am vazut pozele...cat de expresive sunt pozele cu cei trei mici...

Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz

Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Buna dimineata!
Gata, l-am dus pe Victor la cresa azi dimineata. I-am tot zis de acasa ca merge la copii sa se joace, ca baieteii vor veni cu masinute noi (e disperat dupa masinute) si ca se va juca si el cu ele... Din pacate a fost primul si cred ca a fost un pic dezamagit ca nu erau baieteii cu masinutele promise, dar nu a apucat sa inteleaga ce i se intampla si nu a plans. Cred ca de maine incepe "distractia" cu urlete... Ma tin tare pe pozitii, ca nu am incotro!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui doniro

Buna dimineata!
Gata, l-am dus pe Victor la cresa azi dimineata. I-am tot zis de acasa ca merge la copii sa se joace, ca baieteii vor veni cu masinute noi (e disperat dupa masinute) si ca se va juca si el cu ele... Din pacate a fost primul si cred ca a fost un pic dezamagit ca nu erau baieteii cu masinutele promise, dar nu a apucat sa inteleaga ce i se intampla si nu a plans. Cred ca de maine incepe "distractia" cu urlete... Ma tin tare pe pozitii, ca nu am incotro!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

O sa fie bine
Tin pumnii stransi sa nu planga si sa se adapteze frumos.

Miri imi era dor de nazdravanii tai, sunt deliciosi
Elle eu ca sa evit astfel de indivizi nesimtiti care oricum nu inteleg nimic, prefer sa ma mut eu de la locul de joaca. Am ajuns la concluzia ca nu merita efortul sa imi fac nervi de pomana.
Miutza esti o graviduta absolut superba, cred ca ti-am mai spus, nu ? Radiezi efectiv.

La noi adaptarea la gradi pare sa se fi incheiat fara nicio lacrima, ii place extrem de mult, merge fericit dimineata, il gasesc zambind la pranz. Cred ca vom fi ok.
Ieri a lipsit educatoarea lui si a stat in alta clasa, cu o alta doamna si tot nu s-a impacientat asa incat banuiesc ca a inteles ca la gradi e distractiv.
Dor ca nu se atinge de mancare dar asta nu ma ingrijoreaza, si Bogdan a mancat abia dupa vreo 6 luni acolo :)

Grati ce ai rezolvat cu transferul Ozanei ?
Mi se increteste pielea gandidu-ma ca s-ar putea sa o mai suporte pe individa aceia inca un semestru ( un an)

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

http://good-times.webshots.com/album/578521552IaGDQv

fetelor, de saptamana viitoare, il primesc pe sacha la scoala...
jeremy merge la chantal la fix 5 luni... pfuuuu, am baieti d einsurat:))))

Miri ...sunteti absolut superbi, nu stiu la care sa ma uit mai intai. Bruno , din ce creste se face tot mai chipes...cred ca in curand nu va mai fi el cel care isi va disputa fetele cu alti baieti ci fetele se vor bate pentru el. Sasha cred ca e un mic terorist , are asa o privire de mic dracusor pus pe shotii...de Jeremy ce sa mai zic , e delicios , un bebe superb , l-as rontzai din cap pana-n picioare . Tu mami insa , arati cam trista ...ce se intampla , sa fie de la cazatura ? Cheer up , girl ! Esti o fericita cu o asa familie si ati avut o vacanta superba!

[/quote]

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Va salut scurt de la mare, din BG. Nu e teapa. Suntem la 5 stele, mancare cat cuprinde si buna, camera mare, frumoasa si cu 2 paturi pt copii, deci nu ne inghesuim, hotelul direct pe plaja, piscine, sauna, vreme buna si astea toate in doar 298 Eur pt toti 4.
Andrei face circ la intrarea in mare, dar ne tinem tari, pe principiul nici o zi fara cel putin o baie. Altfel, mananca bine, dorm bine, se broneaza si se joaca.
Fug la o sauna si niste plaja cu tot cu sot, cat dorm piticii. (sper sa nu se trezeasca s-o ia singuri pe holuri )
Va pup!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput