Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *270*
Raspunsuri - Pagina 15
madalina28 spune:
Nu am apucat sa vizionez pozele, vroiam sa o intreb pe Ven hotelul la care ai fost in Covasna, un link ceva daca imi poti da!Ms
Lala mica, La multi ani fericiti draga mea!Sa te bucuri din plin de minunea ta mica si sa-ti gasesti echilibul de care aveti nevoie amandoua, daaar in primul rand sa fiti sanatoase!

Miutza spune:
Salutare, fetelor!
Hop si noi, speram ca nu ne-ati uitat. Mai am 2 luni pana nasc, abia astept sa ma vad cu Ayana in brate. Si Maya e nerabdatoare si bucuroasa, speram sa ramana asa si dupa ce apare surioara acasa cu toate problemele aferente
.
Ne pregatim si noi de gradi, pe 13 incepem. Mai am de cumparat cateva hainute cu care va sta imbracata acolo. Noi inca avem o problema, daca ii vine sa faca pipi uneori mai uda chilotelul cam cat o nuca
. Stiu ca la gradi ii duce organizat la baie si sper sa nu astepte pana-i vine ca sa se ude ca sigur nu observa nimeni s-o schimbe de chilotei.
Cat despre imunizare, am auzit ca Imunogrip este ff bun, o sa-i dau si eu.
Va dorim sanatate multa si succes la gradinita!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) si
fericita in 21s+ cu a doua comoara, Ayana
Poze cu raza mea de soare
Noi 2+2 si restul lumii (b l o g)
Ellenuta spune:
buna fetele
la mine cred ca a venit norul ala negru ... azi am chemat politia in parc caci m-am certat cu o nesmitita acum cateva zile (isi lasa cainele sa faca kk fix pe unde alearga copiii) si acum a venit cu barbac-su sa ma bata .. ala statea dupa copac si pandea si ea isi indemna catelul sa faca kk la 5 metri de unde eram eu .. adica ma provoca. eu l-am vazut cu barbac-su si m-am uitat fix spre el si-am zis "ia uite-o si pe nesmitita asta iara a venit cu catelul .. niste tarani, asta sunt" .. dupa care a venit ea, s-a dat la mine, apoi a venit si barbac=su sa se dea cocos .. am pus mana pe telefon si am sunat la 112 .. nu va spun ce cuvinte a folosit taranca si cum tipa, eu incercam sa fiu calma sa nu sperii si mai rau copiii din zona care deja incepusera sa miorlaie .. am avut noroc ca taman in toiul scandalului au aparut si ai mei .. in fine, a venit politia si mi-a zis sa fac reclamatie la sectie. in mod cert, voi face. nu stiu ce sanse voi avea daca agentul care a venit mi-a spus ca-l cunoaste de cativa ani pe individul respectiv .. in plus, are relatii mari la politia capitalei .. de fata cu agentii aia, sotul individei ne-a facut albie de porci si l-am intrebat dc nu-i da amenda si mi-a replicat ca nu poate .. eu stiu ca se poate, insa, in mod cert, nu a vrut .. in ce tara traim .. vai mama noastra!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
lala ma bucur ca pitix e mare gradinar, ce bine ca-i place! noi cred ca mai asteptam .. am fost la gradi si mi-au spus ca din ianuarie, cand face 3 ani desi directoarea imi spusese initial ca o primesc .. mai merg sapt viitoare sa vad ce sanse am ..
lala mica in primul rand,
si mii de scuze .. eu am facut lista cu saarbatorite si eu nu ti-am urat fix de ziua ta ... sper sa primesti urarile mele , sa fii sanatoasa si fericita cu piticuta ta frumoasa! am vazut si pozicile .. bia e o dulceata dulceeee!
andreea sanatate multa!
gatta multumim ptr pozele cu cele 3 fete cucuiete .. frumoase si dulci!
roxanici
fata frumoasa, tare simpatica adeluta ta si ce inalta e! cat despre parc .. da, e adevarat ca-l desfiinteaza .. cica vor sa faca un mini hotel. sper sa nu-l lase in paragina totusi ca au inceput sa scoata banci si altele de acolo ..
mada
of pupam pe sofiuca .. imi pare tare rau ca ati facut iara entero .. ce belea pe capul vostru ..
vera felicitari pentru pampers!! poze din italia nu vedem si noi?
miutza ce burtica frumoasa!!! ma bucur ca maya deja o iubeste pe surioara ei, sper sa se inteleaga bine .. asa era si eva si acum e de-o rautate iesita din comun ..
mirik pe unde umbli???? cum a fost turcia????
laurici va pregatiti de scoala?? 
ceska esti supi pe noi?? pe blog te citesc!
pupici
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
miri_mik spune:
helau zuzuline bubuline!
s-a intors balena shefa d ela turci:))) puteam lua bacshish la usa la restaurant pt atractia targului, ca femei mai zdrahoane ca mine nu se vedeau in zona. as prinde bine la turci, caci se cam lipeau de mine:))))) cu ochii.
shean citit despre faza cu politia, intors stomacul pe dos:( greata pana in maduva fiintei!!!!! mamam lor de javre!
fetelor, nu mi-o luati in nume de rau, nu am uitat de unde am plecat,d ar cu cate o faza dintr-asta, ma bucur ca nu mai sunt acolo... din pacate insa am vazut niste specimene in vacanta asta, de romani peste granite... cu atatea aere si atata importanta de ziceai ca-s cel putin prim-ministri. am dat si peste exceptii, una dintre ele, foarte placuta, una dintre mamicile d epe forum!!!!! va dati seama cand am auzit ca avem o cunostinta comuna la praline:) si ca scrie amandoo in dreaci pe aici:) mi-a facut o reala si imensa placere sa-i cunosc familia si copiii - absolut deliciosi!
una peste alta, noi ne-am petrecut de vis!!! pacat de avionul de 4h care ma innebuneste! marii s-au certat si chitsait tot drumul, miku mik nu isi gasea somnul. recupereaza el acu. partea nasoala e ca am ramas fara lapte - nu de tot, dar nu mai e de 6 mese pe zi, si acolo n-aveam alternativa d elapte praf. ne-am descurcat doo zile cu lapte lichid de la hipp pt 10 luni. a baut si suc de mere. si s-a trezit constant de 3 ori pe noapte. bun, calduri mari (36-39°), eu nu cred ca am baut suficient, eh, asta e.... incep sa apreciez comoditatea biberonului:)
bruno si sacha au fost doi printi la miniclub. am avut sansa sa fie jumate din echipa de animatori de anul trecut si s-au purtat cu ei absolut mirific! au crescut vazand cu ochii! bruno s-a indragostit de una dintre fete, pe care si-o disputa cu ceilalti baieti:))) sacha s-a lasat greu convins, cu plansete la revedere (in prima zi) si la parasire a doua zi, dar am aplicat regula: mami te iubeste si vine dupa tine la ora 13. mananci si dormi cu noi in camera. pupic si papa cu suspine. a invatat sa faca pipi din picioare ca baietii mari, la tufe chiar, sa se aseze pe pot cand trebuie nu si fara rezultat. accidente mai sunt, deci inceputul scolii se amana pana prin octombrie. bruno incepe maine si e nerabdator foc!
eu m-am odihnit si nu prea. n-am vazut soarele foarte mult si foarte des, dar mi-a fost suficient. am primit cadou de la domnul sot un lantisor de aur cu niste fluturasi emailati (4) de la roberto bravo, de ma topesc dupa el.
ca anecdota, am inceput cu stangul vacanta. am primit o camera "hammam suite", un upgrade la family room. sa nu spuneti ca sunt snoaba, dar avea scari interioare din marmura, hammam din marmura, masa de intins in hammam din marmura, si in sufragerie (camera de jos cu iesire la piscina) trei trepte tot din marmura pe care..... am alunecat fix in prima zi. am muscat-o atat de tare incat dupa 10 zile sunt inca verde, si tare:)) astept sa ma coc:) buca stanga mi s-a innegrit efectiv. nu puteam sta in fund (acu dupa 4h de avion, si sa mai trag o tranta mi s-ar parea parfum), nu puteam calca. initial am crezut ca mi-am si rupt vreo doua coaste, vazusel stele verzi, uitasem sa mai respir si imi imaginam eu ca tipam dupa silvian care era in piscina cu copiii si cu un ochi pe jeremy pe chaiselongue, dar s epare ca n-aveam voce. m-a luat cu ameteli (deci clar ca cele 90+ de kile au produs o comotie), am facut scandal la receptie - imaginati-va daca unul din mici o lua la goana pe scari in js noaptea (nu existau ushi intre camere - sic dar nepotrivit pt familie cu copii) si-si rupeau gatul. mi-au propus masaje, am refuzat. peste 3 zile ne-au mutat in camera de anul trecut si am putut si noi sa ne bucuram de vacanta). va pun cateva poze pe contul de webshots, il las public azi si maine s-apoi...
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
doniro spune:
Elena, fierb de manie doar citind prin ce ai trecut. Nu stiu cum as fi reactionat daca eram in situatia ta... in ce societate vor creste copiii nostri 
Laura, te inteleg ca ai impresia ca ne indoim de tine, dar trebuie si tu sa intelegi motivele... In fine, nu mai conteaza. Tot ce conteaza e ca te-ai rupt de el si ca Bia creste intr-un mediu linistit. Bravo tie pt asta! Iar vizavi de "nu mai imi trebuie nicio relatie", nu fii atat de categorica pentru ca esti o femeie chiar f frumoasa si cu siguranta vei avea parte de un barbat care sa iti ofere ce meriti, sa te iubeasca asa cum meriti si atunci vei gandi altfel; dar toate la timpul lor...
Noi am luat decizia finala. Victor va veni acasa cu noi si va merge la cresa pana face 3 ani si il putem duce la gradi cu Daria. Sunt ingrijorata in privinta bolilor pe care le ia de acolo, dar tot e mai bine decat sa il las la ai mei unde nu am control asupra educatiei lui, pt ca tatal meu ii permite absolut orice, ba chiar ii incurajeaza iesirile violente 
Asa ca de maine incepem cresa si reintregim familia.
Va pupam!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
doniro spune:
P.S. Sunt ochi si urechi (ma rog, numai ochi...) la ce scrieti ref IMUNIZARE, pt ca nici eu nu stiu ce sa le dau copiilor care sunt mari amatori de boli de tot felul, iar doctora lor e de parere ca toate sunt apa de ploaie, ca daca e sa se imbolnaveasca, se imbolnavesc oricum, dar eu tot as vrea sa le dau ceva naturist macar...
Ma gandean la Imuno baby...?
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
codrutaa spune:
Neata, dragi zuze!
Am revenit si noi din concediu, care a trecut ca un vis. Fara sa fiu snoaba, am fost cam dezamagita de litoralul romanesc. Am sperat ca Mamaia o fi mai civilizata, dar am asurzit de atata muzica din sapte parti, mucuri de tigari, oameni certareti. Astea fiind neajunsurile, restul lucrurilor au mers bine. Alexia s-a distrat in apa pana la chilotei, nu am reusit sa o convingem sa intre deloc in mare. Dar i-a placut. Poze inca nu am ca e plecat sotu saptamana asta cu aparat cu tot.
Ne pregatim si noi de gradinita si am decis sa incepem mai tarziu cu o saptamana, sa evitam perioada cu plansete. Sa vedem daca metoda ne va fi de folos.
Refritor la imunizare eu ii dau Imunogrip Junor de trei ori pe zi (sirop de echinaceea, maces, catina, afin, coacaz negru ), doua pastile de vitamina C pe zi si o capsula de oscilococcinum saptamanal. Am auzit si eu varianta ca or fi apa de ploaie, dar am decis sa ii dau, totusi.
Lala20, LA MULTI ANI! Sa fii fericita langa printesa ta!
Ellenuta, am ramas cu gura cascata. De uimire si furie in acelasi timp. Cum sa mergi in parc cu scopul de a te certa sau chiar bate? Si cu cine ? Cu o mamica cu doua fetite. Asta da "pericol" !
LalaD, felicitari pentru inceputul de gradinita!
Miri, imi pare rau de patania ta. Pozele... nu ne pui link?
cati_magureanu spune:
Buna fetele!
va pup si va imbratisez de pe plaiuri mioritice (ce mai plaiuri!) Am citit ultima pagina cu ce-a scris Elle! Sila imi este de ce natie am ajuns! Suntem de rasul tuturor! Pacat de oamenii buni care au mai ramas aici...In fine..
Vroiam sa va salut si sa va spun ca am ajuns si noi in tara dupa un drum f. obositor!
Sper ca dupa 28 septemebrie sa ne putem vedea (pana atunci o sa tot fiu plecata pe ici pe colo)!
Toate bune si aveti grija de voi!
cati