Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *270*
Raspunsuri - Pagina 14
LaLa_20 spune:
Roxanici ti-am admirat printesa,cat poate sa semene cu tine...
Referitor la copii...desi eu visam mereu sa am multi copii,dupa ce am nascut-o pe Bia,am inceput sa-mi dau seama ca nu as putea sa mai am alt copil...ca nu l-as putea iubi la fel...si chiar nu o sa mai am...
A si era sa uit...in plan sentimental nu e nimic la orizon si nici nu imi doresc sa mai am pe cineva vreodata,mi-ar strica echilibrul pe care il cladesc in fiecare zi...e mai mult decat suficient ca o am pe Bia...
Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.
grati.ela spune:
Lala...tu ne minciunesti....cum sa fie tatal tau...poate vitreg...nu-i pot spune bunicul cu nepotica...
LaLa_20 spune:
Neata!Poftiti la ...
Grati,e tatal meu bun...aceeasi munca de lamurire am avut de facut ieri cu cologa mea...tatal meu,de multa lume a fost luat de lungul tinmpului drept iubitul meu...bine e si tanar zic eu...42 de ani si nici nu ii arata...si nici nu trebuie sa ii zici bunicul...pt ca si Bia ii zice Tati...iti dai seama cat de fericit e tata cand aude ca il striga asa...pt ca o iubeste mai mult decat orice pe lume...![]()
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.
doniro spune:
Laura, e drept ca nu o poti priva pe Bia de prezenta tatalui ei, mai ales daca se comporta bine cat sunt impreuna. Daaar, daca era el cel din pozele de la mare, se schimba povestea... Am o cunostinta care a divortat de sotul ei, au o fetita si se duc peste tot impreuna. Sa nu imi spui tu mie ca isi iau camere separate sau ca nu se "viziteaza" din cand in cand, ca nu crede nimeni asta.
In fine, sa nu intelegi gresit; nu iti cere nimeni socoteala, nu te judeca nimeni; doar discutam, ne dam cu parerea si cam atat. 
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
LaLa_20 spune:
E TATAL MEU NU AI CITIT?
ca deja ma deranjeaza ce spuneti.eu chiar nu mai am ceva cu fostul si nu o s mai am in veci...CAuta la pagina 13 ultima postare!
doniro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LaLa_20 E TATAL MEU NU AI CITIT? ca deja ma deranjeaza ce spuneti.eu chiar nu mai am ceva cu fostul si nu o s mai am in veci...CAuta la pagina 13 ultima postare! Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima. Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera. |
Draga mea, am zis "DACA AR FI FOST" el in fotografii...
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
madalina28 spune:
Neata zuzici!
Nu ne laudam cu vesti prea bune sapt trecuta am avut al 2-lea episod de enteroviroza din vara asta si de data asta nici macar nu am mai fost plecate pe vreundeva, a debutat cu febra puternica 40.2, nu-i scadea nici cu algocalmin, impachetari am ajuns de am pus dusul cu apa rece pe ea mi se parea ca isi da ochii peste cap si febra in continuare crestea, cand am mai "stabilizat-o" putin am plecat cu ea la urgenta pt prima oara in viata, mare lucru nu i-au facut algocalmin injectabil, desitin si paracetamol in fundulet,a doua zi au inceput varsaturile si diareea de am ajuns la prefuzii iar a fost horror!nu stiu de unde a luat-o si pe asta ca la capitolul mancare sunt foarte stricta, nu bea decat suc facut proaspat in casa, mancare am ajuns sa-i gatesc in fiecare zi, fructele le spal foarte bine, manutele la fel, dulciuri din comert nu mancam, chiar nu stiu 

Am inceput si noi un tratament de imunizare, fetele care se pricep poate imi spun ce parere au:
1.in fiecare dimineata pe stomacul gol o lingura de miere cu catina lasate la macerat cel putin 2sapt, catina este un imuno stimulator natural foarte bun.
2.isoprinosine jumatate de casula de 3ori pe zi, timp de 10zile apoi de a doua zi incepem cu viusid 5ml pe zi pana se termina flaconul, apoi de a doua zi beres drops 20pic de 2ori pe zi timp de o luna si 15pic de 2ori pe zi timp de o luna, in care pun vit c 10pic.
Pupam si noi micii gradinari plangaciosi sau neplangaciosi si le tinem pumnii!
Ma duc mai in urma sa mai vad pozici am vazut doar pe ale Adelutei care seamana cu mamica!
Am vazut ca vorbeati despre dragostea pt cel de-al doilea/treilea puiut, eu imi doresc 3sunt sigura ca ii pot adora asa cum o ador pe Sofia, dupa cum a spus si Doniro fiecare are ceva special in felul lui, asta ne spunea si noua mama cand eram mici si ii spuneam pe el/ei ii iubesti mai mult ca pe mine(am fost 3 la parinti)
Lala_D spune:
Madalina imi pare rau ca ati patit-o din nou, multa sanatate va doresc.
Pare ok schema de imunizare insa ca la toate medicamentele de imunizare exista sansa sa fie "apa de ploaie", depinde de la organism la organism.
O zi excelenta !
Lala.
Mr B si
Mr A
My hobby
LaLa_20 spune:
Doniro eu intelesesem din mesaj ca inca esti convinsa ca e vb de fostul sot...imi cer scuze dar sunt destui care se indoiesc de mine...si nu mai vreau sa aud asta...ca omul ala nu mai are ce cauta langa mine...in fine...
mada...
ce a-ti tras...
Elle,LauraD,LauraI...si alte absente...sunteti strigate la catalog
godzila spune:
Hello,
Iata ca am aparut si eu la orizont... sper ca sunteti bine cu totii.
Mi-a fost tare dor de voi dar timpul ma strange cu usa, abia pot respira.
Am citit doar ultimele 3 pagini...
Mada, ce pacat cu enterocolita...probabil are ea o sensibilitate, dar sigur se va ameliora cu varsta, oricum nasol episod si sa va reveniti cat mai repede!
La topicul bb2, asa ziceam si eu ca nu il voi putea iubi pe al doilea ca pe primul... gresit... singura chestie e ca ii tot compari si nu in avantajul bb2... E greu cu varste apropiate, mai ales in primii ani dar incet, incet, se duce greul si raman doar momente frumoase.![]()
Si scurt despre noi, copiii s-au intors acasa din Italia, a fost o luna lunga si plina de dor, dar binevenita si scurta raportata la chestiile pe care mi le propusem
.
Vlad a inceput sa nu se mai produca in scutec, cere singurel oala... fara nici un efort... dintr-odata a inceput si parca ar fi facut asta de ani... asa e el, start greu si sigur
Oricum il ador, e atat de lipicios
, mereu in concurenta cu sora-sa si nebunatic.
Va imbratisez pe toate si sa auzim de bine