*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (117)*
Raspunsuri - Pagina 20
BraveGirl spune:
Legat de laptele de vaca. Nu mai stiu exact cd s-a intamplat, dar dupa o bronsiolita, Arianna mi-a refuzat laptele praf, dar a baut cu placere lapte UHT. A fost o trecere brusca...ea mai bause ocazional si in preparatele cu lapte. Pt ca ea nu papa fructe/legume crude, m-am chinuit sa-i reintroduc LP. Acum bea LP cu cerelae de bebe, dar mananca si cereale Nestle Corn Flakes, Cheerios cu lapte UHT.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
32+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
monicabo spune:
Buna!
Bertha, felicitari pt intarcat! Ma bucur ca a fost destul de usor..
Vis a vis de crize si copii atomici.. si Ana Maria a intrat intr-o oarecare faza de crize, in sensul ca vrea sa faca ceva, nu poate singura, si...nici nu reuseste, insa nici nu ma lasa sa o ajut...si de aici iese scandal...O mai vede si pe sora-sa ca face si ea nu poate.. Si Andreea a avut faze similare, adica perioada de crize, care a trecut... cam de pe la 2 ani si ceva- 2 ani jumatate am inceput sa ma inteleg rezonabil cu ea, sa inteleaga mai bine ce-i explic, si sa mai tina si mine cat de cat.
In rest e destul de cumintica pe strada, merge pe langa mine, chiar daca nu de manuta, insa f aproape de mine. In parc se joaca frumos, s-a obisuit si ea de atata timp cu copiii, alearga o gramada...
Malinas, cu cumparaturile si la noi e show...Adica e f curioasa, vrea sa puna mana pe tot... De obicei sta in cosul mare (din ala cu roti) si eu arunc in el produse, ea le cerceteaza... Ma juta sa pun fruste in pungi, pe urma vrea sa le dea la cantarit, numa' ca-s cam grele...
Deci mai nasol e cand se cere jos, sa o ia la pas
... pan la urma ne intelegem, dar mai greu. Cu Andreea e mai usor, e mai mare si e mult mai potolita, stie ce are voie si ce nu... Se vede diferenta...
Cea mare a inceput luni gradinita, grupa mica, asa ca suntem pe baricade, avem deja 2 zile de studii
, a mai plans, dupa care s-a linistit, imi povesteste ce face pe acolo, ce mananca etc...Cand ma duc sa-i iau, e bine,e linistita, si normal, bucuroasa ca merge acasa.. Sper sa fie bine...
Azi am fost impreuna cu Ana Maria sa o luam (mai vin parintii mei, daca Ana Maria mai doarme, ca eu sa plec cat mai repede dupa Andreea), s-au luat in brate, au impartit un strudel, care reprezenta gustarea de oa 4...
Sa stiti ca si pt parinti e o perioada f grea.. am si eu emotii ca si copilul...nu e gluma![]()
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
ginye55 spune:
Neata!
Dau eu
in dimineata asta!
Anca 
Noi suntem pe baricade de la 6 juma
. Nu s-a mai intamplat demuuuult sa fie asa de matinal. Am avut o noapte putin mai buna...nu a mai facut febra, nu s-a mai inecat asa de rau, i-am pus de 2 ori pic in nas si a fost suficient sa doarma mai bine. Pana sa-l ia somnul i-am dat cu pulmex baby.
O zi buna, fetelor! 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
monicus spune:
De ce nu ii faci aerosoli. Este cea mai buna cale de eliberare a cailor respiratorii si se va face bine si repede.
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Neata! Dau eu in dimineata asta!Anca ![]() Noi suntem pe baricade de la 6 juma . Nu s-a mai intamplat demuuuult sa fie asa de matinal. Am avut o noapte putin mai buna...nu a mai facut febra, nu s-a mai inecat asa de rau, i-am pus de 2 ori pic in nas si a fost suficient sa doarma mai bine. Pana sa-l ia somnul i-am dat cu pulmex baby. O zi buna, fetelor! ![]() Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008) |
ginye55 spune:
Monicus
stiu ca e o metoda f buna pt eliberarea cailor respiratorii...dar, din pacate, financiar vorbind, nu ne permitem sa cumparam un aparat. Din fericire, si de data asta am trecut de momentul critic. Acum doarme iar, foarte linistit...in sfarsit! ![]()
Flori, mami de
loryd spune:
Buna dimineata!
Ginye
pentru cafea. O savurez acum in fata calc pana pleaca sotul la servici.
Pupam Edi sa-i treaca mai repede raceala.
bertha, bravegirl 
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
bertha spune:

Ginye, multumim pt cafea!
Sanatate multa piticului.
Cand nu aveam aparat de aerosoli, noi mergeam cu Darius la MF care are la cabinet si nici nu costa mult, 5 lei/sedinta (plus medicamentele cumparate de noi). Poate si in Targoviste exista varianta asta, macar la spital.
Monicabo, ma bucur ca inceputul gradinitei nu s-a lasat cu jale mare, asta e f imp si pt copil si pt parintei, care se streseaza de 1000 de ori mai mult decat copilul. Referitor la crize/scandaluri, pai stati f bine daca pe la 2,5 ani s-au diminuat, la Darius cam pe atunci au inceput.
Si au tot tinut pana la 4 ani, chiar si pe la 5 o mai lua pe aratura. Si acum are momente in care plange aiurea sau vrea imposibilul. Copii sunt si ei, chiar daca-s mai maricei.
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
ginye55 spune:
Loryd 
Bertha
multumesc pt sugestie. O sa ma interesez la dr de fam.
Flori, mami de
monicabo spune:
Gybie, multa sanatate piticului!
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
loryd spune:
Poftiti la o cafea aromata http://www.grottacafe.ro/images/cafea341.jpg
O zi minunata sa aveti!
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)