*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (117)*
Raspunsuri - Pagina 21
IuliaCospy spune:
Lory, arata minunat cafeaua 
Ginye
puiul mic sa treaca raceala.
Se pare ca a inceput sezonul 
Ieri si Sara a venit acasa cu nasul infundat. I-am facut spalaturi cu apa cu sare, i-am dat toate imunostimulatoarele pe care l-am gasit prin casa si azi era deja mult mai bine.
Vorbeati zilele trecute de gradi si de cum se obijnuiesc cozonaceii nostri acolo. La noi lucrurile au fost foarte din scurt, in sensul in care am ramas fara bona foarte brusc si intr-o saptamana a trebuit sa gasim o solutie. Recunosc ca mi-a fost mie mult mai greu decat Sarei.
In sptamana cand a mai venit bona, dupa ce ne-a dat vestea cea "mare" am mers cu ea dupa amiezele la gradi sa le cunoasca pe doamne si sa se obisnuiasca cu copiii, iar joi si vineri al lasat-o acolo cate o ora singura.
Apoi in prima saptamana a fost foarte incantata si ne facea cu mana de cum intram pe poarta. Urmatoarele doua saptamani a fost tare maraita si amarata ca ramane acolo, dar in secunda 2 dupa ce plecam nu mai avea nimic.
Acum suntem la stadiul in care imi spune pe drum ca "Saaa mege la gadi si mami mege la seviciu", nu e totdeauna incantata cand o las acolo, dar nu mai plange.
Ca sa ii fie mai usor, are cu ea o ratusca de care nu se desparte si suzeta (pe ultima suta de metri).
Cred insa ca acomodarea relativ rapida a Sarei la gradi este si consecinta faptului ca ea de foarte mult timp nu a mai stat cu noi ci cu bona, singura. Asa incat despartirea de noi nu e ceva nou pentru ea.
Oricum trebuie multa rabdare si intelegere (eu m-am certat furca cu sotul cand a vrut sa o ducem la gradi a doua zi dupa ce am gasit-o; la 2 saptamani imi dadea dreptate ca puiul s-ar putea sa se simta abandonat acolo) Asadar le urez mult succes micilor "scolari" si multa rabdare mamicilor.
Revin imediat referitor la crizele de personalitate
Iulia, mami de
Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Eu m-am apucat de calcat pt munte...ziceam ca voi lua putine haine...dar m-am inselat.
Bagajul il fac maine dimineata si dupa amiaza plecam.Nu voi lua nimic de papa pt. Sara, decat lapticul.Fructe luam de acolo, iar restul meselor cu noi la restaurant...sper sa fie ok.
Nu stiu daca o sa mai intru, asa ca va doresc de acum un week end placut!
loryd spune:
Ramo, spor la pregatit bagaje. Sper sa aveti vreme frumoasa si sa va distrati bine.
Dimineata si seara sa stii ca e rece tare asa ca sa aveti pregatite si hainute mai groase (cel putin pentru Sara daca voi nu sunteti frigurosi).
Te asteptam cu povestiri si poze din deplasare. 
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
ducky spune:
Buna fetelor
Am lipsit foarte mult de aici, motivat, dar ma bucur sa ma intorc printre voi.
Elena mea e extrem de activa si mai avem putin pana face 2 anisori, moment ce va coincide cu intorcerea mea la servici...din pacate.
Acum are 85cm si in jur de 10kg, vorbeste foarte mult (incomparabil fata de cum spunea Glad, fratiorul ei, la acea vreme doar cateva cuvinte). Se simte enorm diferenta intre ei ca dezvoltare conform varstei. Ea e mult mai inceata ca dezvoltare fizica in schimb mult mai bine sta pe partea cealalta.
De mancare nu ma pot plange. Nu face mofturi niciodata. E foarte sociabila si iubeste enorm animalutele, in special pe "pisi".
E harnica si ajuta la stransul jucariilor, se imbraca singurica (dupa fortele ei...) si papa cu lingurita (cu supa e mai greu, dar o ajut).
Pentru ca Glad e la gradi si nu vreau sa fie iar raciti non-stop, am inceput de ceva timp sa le dau sirop pentru imunitate cu propolis si macese, combinatia ideala pentru amandoi. Momentan vad ca e ok. Am gasit si varianta cea mai rezonabila ca pret, asa ca ma declar multumita.
Voua cum de v-a primit copilasii la gradi, ca la noi doar la cresa ii iau?...pe moment ma intrebam daca n-am gresit categoria de varsta, dar am vazut-o pe mica mea pe lista, asa ca sunt unde trebuie
Weekend placut fetelor care plecati in plimbarici si vreme frumoasa!!!
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
loryd spune:
Buna dimineata!
Ce liniste e pe aici! Va atrag cu o cafea si o prajiturica? 

Lory este deranjata la burtica - am abservat dimineata, cand am asezat-o pe olita. Nu se mai oprea din facut
. I-am dat furazolidon ca asta aveam in casa. Altceva stiti ce i-ar face bine ca nu am experienta in treburi din astea. Nu am avut antecedente in privinta asta. La furazolidon scrie sa se dea la 6 ore cate o pastiluta.
Astept sfaturi
.
Fug la treburi.
anca_27 spune:
Loryd, incearca Hydrasec, si saruri de rehidratare, Furalizadonul asta e interzis cica la pitici, cand am fost cu o tura de enterocolita la infectioase s-a enervat tare medicul de-acolo ca cel de familie mi-a dat asa ceva.
Si-n rest, uzualele zeama de orez, de morcovi, orezul si morcovii de fapt (eu am ramas fixata cu zeama, dar acum sunt mari, le pot si manca), are voie rontaituri - sticksuri, si nu-mi mai vine... ceai de afine...
Cami, esti prin zona? Sunt in Cj cateva zile, da-mi niste ponturi de incaltaminte ieftina pt z. De fapt mai multe ca-i caut si pantalonasi, a iesit din toti.
Pusici la gagici!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale
loryd spune:
Anca
.
Merci de sfaturi. A fost singurul scaun moale. Vad ca pana acum n-a mai avut deloc. Insa a refuzat mancarea. I-am facut orez cu morcov si a luat 2 lingurite si gata. A mancat pe la 11 o banana. Vom vedea cum e cand se trezeste.
Si eu astept un targ de imbracaminte aici in oras saptamana viitoare ca sa-i mai iau haine de toamna ca nu-i mai vine nimic din primavara.
.
Pupici
manumanu spune:
LORYD, pe langa ce zicea ANCA, mai stiu ca se recomanda Smecta... Noi nu am folosit, oricum pentru dozaj trebuie sa intrebi medicul sau farmacistul.
scumpa mica sa treaca repede!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
bertha spune:
Deschid imediat capitol nou.
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana