Aspirante optimiste > 20 ani (552)
Raspunsuri - Pagina 11
cos_minutza spune:
Ukume nu-mi vine sa cred
Deja 22+ 

Acus,acus vine Luca
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ukume24 Buna dimineata si de la Cluj :), Madutza bafta multa la eco. sa fie bebe sanatos si cuminte si sa arate ce ascunde acolo. Voi ce vreti sa fie? 22+![]() S-a intamplat minunea mult asteptata! |
Ukume,
pai cam toata familia ar vrea acum fetita. la primul parerile au fost impartite, acum toti vor sa fie pereche 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum
13+Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
PaulaFrida spune:
Mai inainte am venit de la tuns,dupa ce-l vopsesc diseara va pun si poze![]()
madutza Cristinelul e un scump si jumatate,bafta la eco

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
gabyv spune:
buna fetelele si multi 

a mai inceput sa vina lumea
, se pare ca se cam termina concediul 
nici eu nu mai am mult pana ma duc la doctor, pe 30, si sper sa ma lase sa nu mai iau AC-uri![]()
gasesc eu o solutie 
pupici
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui PaulaFrida Mai inainte am venit de la tuns,dupa ce-l vopsesc diseara va pun si poze madutza Cristinelul e un scump si jumatate,bafta la eco ![]() ![]() ![]() In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra![]() "A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss Marriage Ticker Trying To Conceive TTC blinkie |
Multumesc. Sa-ti fie de bine tunsul!

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum
13+Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
PaulaFrida spune:
multumesc 

noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
cos_minutza spune:
Paulici asteptam pozicile
Gaby s-a mai incalzit un pic pe la voi?Iti urez bafta la medic de pe acum
Madutza 
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Katy82 spune:
Madutza e un frumoas Cristinelul!
Ukume sarcina usoara in continuare!
Bebelu daca se poate e bine sa ai ceva fara toc la biserica; oricum pana la urma nu este nici o rusine sa stai pe scaun, imp. e sa te simti tu bine. Inca ceva, mare grija la fumul de lumanare, pe nasa mea a deranjat-o f. tare, mai ales ca lumanarea mea scotea un fum... Bine ca s-a terminat totul cu bine. Oricum a tras de ea saraca nasa, la noi a tinut slujba mai mult de o ora, apoi poze in parc si petrecerea pana la 5 dim. Am o nasa jos palaria, imi era asa rusine de ea ca tb sa treaca prin atatea.
Luni s-a cam resimtit, sper sa nu fie cazul si la tine.
sa devin
!
PaulaFrida spune:
Cosmy
o sa pun poze,putin mai tarziu,sa-mi vina sotiorul sa ma ajute la vopsit![]()
noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
gabyv spune:
| citat din mesajul lui cos_minutza Paulici asteptam pozicile ![]() Gaby s-a mai incalzit un pic pe la voi?Iti urez bafta la medic de pe acum ![]() Madutza ![]() |
nu, azi sunt 15 gr si ploua ff tare
, o sa devin deprimata daca nu se incalzeste...si vacanta s-a dus 
hai, succes la liniute fetele, vrem vesti bune
apropo, cu Nike ce mai e nou?