Aspirante optimiste > 20 ani (552)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

roxi , bebelu

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Fetele multumim de incurajari!
Lorenain a cata zi esti? Tin pumnii sa fie !

sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

bebelu acum am vazut ca ai fetita, sa-ti traiasaca
nu am avut timp sa citesc din urma ca am avut atatea hartii
sper sa fier racoare sambata la nunta
ce ti-ai cumparat de imbracat?
ai mai pus poze cu burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Roxy am vb cu sotu sa am un scaun in permanenta langa mine in caz ca mi se face rau.
sigur voi avea nevoie de el, k nu pot sa stau pe loc mai mult de 10-15min.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

bebelu, eu zic sa vb sa ai un ventilator pe aproape si poate scurteaza si preotul slujba. ca e cam nasol in timpul cununiei tu sa te asezi pe scaun (scuza-ma daca gresesc, dar este parerea mea).
Pupici, sa te distrezi !

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 13+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bebelu asa este, cam nasol sa te asezi, dar daca ti se face rau n-ai ce face. tu sa nu pleci de acasa cu gandul ca vai ce cald este, ca ti-e rau.... sa pleci linistita, gandeste-te ca in biserica este totusi racoare si poate nu tine slujba foarte mult. stiu cum este cu statul in picioare ca si eu daca stau prea mult ma doare spatele si mijlocul.
cos_minutza . ce faci? esti la munca?

S-a intamplat minunea mult asteptata12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Maduta stiu k e urat sa stau jos, dar nu am ce face, decat sa lesin, mai bine stau jos, ma mai ridic, asta e accu....
sunt aparate de ac in toata biserica. e mai racoare, dar eu avand tensiunea mica, imediat mi se face rau si trebuie sa stau jos.
in legatura cu slujba, nu se scurteaza deloc.
se face cap coada asa cum trebuie. tine 50min.

cami am facut poza cu burtica acu o sapt si un pic.
azi sau maine o sa imi mai fac si pun p picasa.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 20+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

mada deabia astept sa vii cu vesti bune de la dr. poate afli si ce este
cristian ce mai face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

mada deabia astept sa vii cu vesti bune de la dr. poate afli si ce este
cristian ce mai face?

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

si eu ard de nerabdare sa merg la dr, mai am 4 ore!

cristi, este bine. ma stoarce de energie. in sfarsit a inceput sa zica si el calumea "mama". Adik sa ma stige, nu doar sa bolboroseasca. NU prea vrea sa-si dea drmul la limba, dar asta e, o sa vorbeasca el cand o sa vrea. Avem niste poze mai noi si unele facute sapt asta la munte. Uitati aici: http://family.webshots.com/album/578390850acZtLC

Bebelu, e bine ca au AC in biserica, macar nu o sa fie asa cald, incerca sa bei 1-2 guri de cafea cand pleci de acasa, poate se mai regleaza un pic tensiunea.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 13+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineata si de la Cluj :),

Madutza bafta multa la eco. sa fie bebe sanatos si cuminte si sa arate ce ascunde acolo. Voi ce vreti sa fie?

Katy o colega de servici a anuntat ca e gravida si ea a zis ca i-a venit ciclu numa maro si a tinut o zi dupa care nu a mai avut nik. Si s-a dus la docotr ingrijorata si cand colo era bebe. Doamne ajuta sa fie si la tine.

Ceva fete se mai testeaza zilele astea? presimt ca va fi o saptamana cu vesti bune asa ca sariti cu testarea

22+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Roxi sunt bine multumescPe baricade la sapa....
Madutza admirat pozele,eu un scump Cristinelu' tauIti vina sa-l mananci
Bebelu sper sa nu-ti fie rau la slujba si sa se mai racoreasca un pic pana atunci
Camcris,Katy

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput