Aspirante optimiste > 20 ani (552)
Raspunsuri - Pagina 12
cos_minutza spune:
Harnic sotz,Paula,harnic![]()

Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Off Gabi,mama ei de ploaie,macar aia de nu ar fi...
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bebelu86 spune:
Paula sa-ti fie de bine. asteptam pozicile 
Maduta e un dulce Cristi. frumusel foc. si seamana cu mami. 
poze cu burtica nu ne arati?
Katy o sa am cat de multa grija pot.
mi-am facut asa in mare planu de bataie, m-am gandit la toate in cazu in care se intampla ceva. sper sa nu fie nevoie. si sa fiu in forma in ziua aia.
sincer..abia astpt sa treaca ![]()

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
20+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
bebelu86 spune:
mi-a dat si nico mesaj
bb e bine, azi a supt pt prima oara de la mami. 5ml masa lui pt o ora jumate. suge cu putere, oboseste si adoarme.
am intrebat-o cum se simte ea si astept raspuns
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
20+ cu
Natalia Maria
bebelu86 spune:
mi-a raspuns ca are mari probl cu alergiile, de aceea mananca doar 3 alimente. cica a mai slabit. 
dupa ce ca era bat, a mai slabit.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
20+ cu
Natalia Maria
roxy_s spune:
bebelu ma bucur ca Sebastian este bine. dar nike....chiar nu se poate sa-i faca nimic? un tratament ceva? saraca de ea, sa nu poata manca nimic. macar ii da perfuzii sa nu se deshidrateze de tot? bine ca are laptic sa-i dea la bebe
.
S-a intamplat minunea mult asteptata
12+
PaulaFrida spune:
Le doresc multa sanatate lui Nico si lui Sebastian 

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
bebelu86 spune:
Roxy chiar nu stiu ce se poate face
din ce mi-a zis data trecuta, asteapta sa isi revina de la sine.
iti dai seama k e pe perfuzii, k altfel nu are din ce traii.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
20+ cu
Natalia Maria

sa devin
!