Ghiocei de martie-aprilie ***238***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

stiti voi vorba aia cu "prostul nu e prost destul pana nu e si fudul"???????? am vorbit cu surioara acuma si surpriza: le-a venit un singur copil aseara, chiar daca puteau sa primeasca cel putin 10; patronul de la CMU s-a oferit sa-i primeasca fara nici un ban, cati au nevoie, sa le ofere medicamente, albumina (pentru arsuri).... si a fost refuzat de Arafat pe motiv ca: se descurca in sistemul de stat, ca n-au chef sa-si faca CMU publicitate pe spinarea statului ; degeaba le-a zis omul sa-i aduca fara sa spuna la nimeni, ca au super conditii.... nimic frate; pana la urma au zis ok, hai macar sa-i aduceti pe bebelusii abandonati, ca de aia chiar nu stie nimeni, nici o ruda, nimic. nu-i cauta nimeni.... au refuzat mai frate!!!!!!; cata prostie mai trebuie sa indure tara asta???????? daca nici macar copilasii aia abandonati nu-i aduc si ei, pe ideea ca daca-si fac astia publicitate..... mi-e scarba, si sila, si i-as scuipa in ochi pe toti;
asta in conditiile in care-l cunosc personal pe patronul de la CMU, si stiu ca in nici un caz nu a facut-o pentru publicitate, ci doar din bunatate (si sa fim seriosi, sa vad eu patronul roman care ofera cazare si ingrijire pe termen nelimitat intr-o maternitate [particulara, pentru oricati copii este nevoie!!!!)

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

pai eu in locul patronului binevoitor, as anunta acum toate televiziunile si toata mass media de faptul ca homosexualul ala a facut asa ceva!!! nu de alta, dar macar sa vada toata Europa ce neam de arierati suntem!!!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete!

Dau o , un ceai, ce doriti :)

Bravo pisilincii pisiciigrix pentru prima zi de gradi, succes in continuare.
Succes si Luanei la gradi, impreuna cu fratiorul Clau.

Io ma pregatesc moral pentru vacanta in ro, sper sa am numai surprize placute :D

Izia mea a inceput si ea perioada de "NU", uneori e simpatica, zice nu din cap si din gura, dar face DA. Si, alteori, ca azi dimi, ma scoate din sarite, ca nu vrea deloc sa faca ce ii zic. Tre sa gasesc niste nervi noi, ca ai mei sint cam uzati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

buna dimineata...numa buna nu e:((
bai, sunt revoltata si ingretzoshata de ce se intampla in cazul giulesti...ca si georgiana, dau drumul la blocajul mental cand e vorba de atata suferinta...nu mai pot sa suport prostia si indolenta autoritatilor (si nu numai...).
am avut niste experiente nefericite in urma carora am dezvoltat si eu un fel de bariera impotriva stimulilor negativi, pentru a evita suferinta...

sa stiti ca nu sunt nebuna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

vin si eu la cafea ca micsunica a dat trezirea la 5.30 cand de obicei apuc si eu sa dorm linistita pana la 7 (ca in intervalul asta nu se mai foia, de obicei)

despre tragedia de ieri nu mai spun nimic... este infiorator
ma rog la Dumnezeu sa nu ajung vre-odata sa cunosc nici a zecea parte din durerea acelor parinti

in rest despre noi (ca vorba biancai, trebuie sa scriu in jurnal): ne-am programat sambata la vaccin - a 2-a tura de synflorix si ma pregatesc psihic pentru febra mare si agitatia ce vor urma. Intre timp ma conversez pe mail cu directoarea de la gradi care-mi propune sa mergem de saptamana viitoare ca-i mai liber si sa nu asteptam 1 sept. Asa ca sunt in dilema dar mi-am promis sa fiu calma sa nu mai fac planuri ci sa le iau pe toate pe rand, cu rabdare, asa ca astept sa treaca urmarile vaccinului, ma organizez cu analizele, fise... si cand sunt gata INCEPEM.

fetele

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

neata fetelor! adevarat mare tragedie pt copiileasii ramasi in viata, pentru parintii tuturor bebelusilor si DD sa-i odihneasca pe ingerasi!

sa nu ne implicam emotional!

felicitari pt copii care merg la gradi! si noi am fi vrut, insa acum ca sunt am fost instriita sa nu-l dau pe Tudor ca sa nu iau tot felul de viroze si boli de la el..asa ca noi mai asteptam si cred ca la anul in septembrie il dau direct la gradi..sper sa-l primeasca!

va si o zi buna va doresc

am incarcat poze in album! si diseara tot in parc ne gasiti!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 4s

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

vazut poze de Leeloo...sedinta de logodna e superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

DYANA, mie Raed Arafat mi se pare unul din putinii oameni care chiar a facut ceva pt sistemul asta sanitar. Nu m-as grabi sa arunc asa cu pitre. Nu e normal refuzul lui, chiar nu inteleg, probabil ca trebuie sa joace si el cum ii canta sistemul asta de tot rahatul....

LEELOO, f frumosi sunteti. Si fericiti

Azi ma duc cu Ana la CMU la 13.00 sa o vada dr.

Eu cu gradi sunt in dilema. Ma hotarasem la una, dar acum as vrea sa ma duc sa vad si alta. Oricum, cred ca de la 4 ani o dau la cea de stat din fata blocului nostru care e f buna, iar pana atunci important e sa fie in siguranta, sa ii invete deprinderi, etc. Nu cred ca are importanta ca nu e predare in engleza (asta e minusul la gradi 1, engleza e optionala) sau eu stiu ce alte minuni. Ca aspect, siguranta, conditii gradi no.1 e super ok si o si cunosc pe patroana. Mare dilema..... Oricum nu o dau de la 1 septembrie, dar nu vreau sa ne indepartam f tare de aceasta data. Pana la sfarsitul saptamanii trebuie sa ma hotarasc.

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

leeloo -tare frumosi mai sunteti

pisik - tinem pumnii la dr.

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

DYANA, mie Raed Arafat mi se pare unul din putinii oameni care chiar a facut ceva pt sistemul asta sanitar. Nu m-as grabi sa arunc asa cu pitre. Nu e normal refuzul lui, chiar nu inteleg, probabil ca trebuie sa joace si el cum ii canta sistemul asta de tot rahatul....

Mda, din exterior, asa pare: ca astfel de gunoaie, cica "fac" ceva pentru sistemul sanitar! In realitate (cel putin, realitatea mea in care il cunosc personal, am incercat sa colaborez cu el in diferite cazuri de a ajuta copi cu probleme) este un mare gunoi!
Sa ne fereasca cel de sus sa ne lasam copiii pe mainile astora!!!

Din pacate, noi romanii suntem foarte creduli si, din dorinta de a avea si noi eroi pozitivi si "normalitate" punem botul la imagini foaaarte mult corectate in fotoshopul emotiilor noastre!

NIMENI dar NIMENI nu face nimic pentru sistemul sanitar!!! Dimpotriva, de aici s-a furat si se fura enorm, iar acest individ care are o avere uriasa este un om care i-a spus unei mame de copil intro stare "extrem de grava" ca viata-i grea si din pacate, in cazul lui, nu are nimeni ce sa faca, ca nu se baga nimeni sa transporte un "mort". I-a cerut o suma uriasa pentru un transport de urgenta si cand mama i-a zis ca nu poate plati atat, ca ea spera sa beneficieze gratis de acest serviciu i-a zis sa ia taxi, ca are mai multe sanse sa fie gratis. S-a facut rost de trasnport din Serbia care - QUESS WHAT??? - s-au induplecat si au venit GRATIS!!!
Whatever, cazul e vechi si ascuns adanc in memoria mea. Dar, oameni buni, cand vedeti ca cienva din structura de stat pare sa fi facut ceva pentru tarisoara asta, relaxati-va...

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput