Ghiocei de martie-aprilie ***238***
Raspunsuri - Pagina 19
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gigelica20 buna seara scriu naspa, ca e pe intuneric, cu tastatura sub masa, blicata de 2 scaune...sa nu o distruga piciul... ne bagam si noi in clubul bolnaviorilor... de 2 sapt ba viroza digestiva, acum viroza respiratorie... de fapt laringita si faringita bla bla bla...suntem disperati.. revin maine cu info cand o dormi gogoasa... si pentru puiutii si parintii de la giulesti_ Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Off, dragul meu Victor. Insanatosire grabnica!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui pisigri Asaaa....prima zi la gradi a fost ... |
Bravo Pisilinca, are mami fata mare, isi castiga independenta.

Fetele, de maine si eu o las pe Luana impreuna cu Clau la gradi. Am vorbit in seara asta cu tati, apoi cu educatoarea, si pt ca e vacanta si concediu, si a trecut deja juma de luna, pt Clau as plati doar jumatate din taxa. Pe Luana urma sa o duc din 1 septembrie, sa fie inceput cu inceputul anului scolar. dar pt ca deja are 18 luni si o pot inscrie oficial, si am decis ca-l mai duc si pe Clau juma de luna, de maine ii duc pe amandoi.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Ingrosam si noi randurile bolnaviorilor . Ana tuseste, a facut 38, 8, ca sa nu mai zic ca e plina de bube - eu zic ca sunt de caldura + ciupituri; sunt mai multe in zona funduletului si picioarelor si arata exact ca niste cosuri, acum mai mari. Nu are efect nici Calamina, nici Bepanthene, nimic . Aveam programarre poimaine pt Prevenar, dar o sa incerc sa ajung maine sa o vada dr. Pana atunci i=-am bagat Novocalmin, i-am dat Panadol, Vibrocil in nas, Eurespal si Tantum fas. Voi le-ati mai dat Nurofen copiilor? Ca eu am exact unul de capsuni, de care ziceau astia ca au fost retrase de pe piata si nu stiu ce sa fac. Avand febra mare ar trebui sa alternez la 4 ore, daca la 21 i-am dat Panadol, urmatorul ce va fi daca nu Nurofen? |
Multa sanatate Anei!

Eu la febra ii pun paracetamol si novocalmin la 4 ore, alternativ. Cu Nurofenul nu ne prea intelegem ca merge burtica de la siropeluri si unde putem, inlocuim.
Ayla21 spune:
Sunt home alone
, Alex a plecat la Bucuresti (acum era pe la Sebis), copiii dorm, mai citesc si eu pe aici, voi cred ca toate dormiti deja.
Cand am vazut la stiri azi, am plans. De aceea nici nu am nimic de comentat. Sunt atatea lucruri pe care nu le inteleg. Azi sunt 2 ani de cand a murit Darius, baietelul lui Camy. Incercand sa-i dedic ceva, am cautat pe net si am gasit memorialul unei mame de inger, copilasul ei ar fi implinit 17 ani...si dupa 17 ani inca il plangea si-i dedica in jurnal cate-o pagina. 17 ani de lacrimi...nu uiti niciodata. Asa ca azi oricum am plans, cu Camy, cu o mama necunoscuta, apoi la stiri...
Dumnezeu sa aibe grija de copilasii ramasi in viata, si sa-i odihneasca pe cei care au murit. Offf.
dyana27 spune:
neatza fetele
dupa nenorocirea de aseara nu am putut decat sa ma duc sa-mi iau puiul in brate si sa dorm asa cu el toata noaptea; efectiv nu am putut sa-i dau drumul din brate, l-am vrut aproape de mine, sa am macar pentru cateva ore sentimentul ca e protejat si-n siguranta la mine in brate; cu cat vad mai multe informatii cu atat ma inraiesc mai tare, mai ales de cand au zis ca a ars mocnit dulapul ala de lemn pana cand a ajuns la explozie AC; asta numai la noi se poate intampla, sa nu fie nimeni care sa treaca prin sectia de terapie 20-30 de minute; e o tragedie care putea fi evitata cu un nenorocit de detector de fum, sunt suflete nevinovate care nu trebuiau sa moara, si alte sufletele care s echinuie ingrozitor acum si parinti distrusi de durere;
astazi nu pot decat sa ma uit la minunea mea si sa-i multumesc Domnului ca este sanatos si-l avem in vietile noastre; si sa ma rog pentru linistea unor parinti distrusi pentru totdeauna 
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
adrisimo28 spune:
`neata. nu pot sa va zic ce noapte am avut dupa atata tristete la giulesti... dar stiti la ce m-am gandit mereu aseara? la mariana simina_k zicea ca ieri trebuie sa nasca sora ei, dar nu stiu daca e vb de aceeasi maternitate
. sper sa fie totul ok si cine poate sa ia legatura cu ea tare mi-ar prinde bine niste vesti bune despre nepotelul ei.
dragastoasa de Drg
Ayla21 spune:
Neata! Trezirea!
Am dormit si eu motait, in reprize intre ora 5 si 8.
Deja a mai murit un copilas.
Spunea dr de la Grigore Alexandrescu, nu retin numele, despre cei 8 copilasi ca sunt in stare extrem de critica (gradele fiind critic, foarte critic si extrem de critic). Bunul Dumnezeu sa aibe grija de ei, sa aiba o sansa la viata.
Noi fugim spre gradinita. Am de gand s-o urmaresc pe Luana cum se integreaza si sa dispar tiptil, nu o sa stau toata ziua acolo. Ca e invatata sa stea si cu altcineva. Doar daca plange sfasietor o sa o rog pe educatoare sa ma sune...pt ca in primele zile, de acomodare, e voie sa stau cu ea, dar doar daca e nevoie, nu tin neaparat. Pana la urma e o varsatoare si tine la libertate si independenta si, o sa profit.
Tineti-ne pumnii!
Pupici 
adrisimo28 spune:
Noi fugim spre gradinita.Tineti-ne pumnii! Pupici ![]() |
multa bafta!!! 
dragastoasa de Drg
georgiana310 spune:
`Neata!
Multumesc fetelor care mi-au raspuns!!!
Extrem de folos imi sunt informatiile voastre despre problema asta. Ideea e ca o sa caut acum pe net aparat de aerosol, ca nu prea stiu unde gasesc...
Despre maternitatea G., nu exista cuvine, eu nu mai pot sa ma gandesc la asa ceva. Efectiv, mi-am blocat eu in cap ceva si de fiecare data cand aud din astea, evit mental sa ma implic. Cum se zice: tragediile se intampla in noi, dramele - inafara noastra. Dumnezeu sa aiba mila de acei parinti si de sufletele acelor micuti!
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui adrisimo28 `neata. nu pot sa va zic ce noapte am avut dupa atata tristete la giulesti... dar stiti la ce m-am gandit mereu aseara? la mariana simina_k zicea ca ieri trebuie sa nasca sora ei, dar nu stiu daca e vb de aceeasi maternitate . sper sa fie totul ok si cine poate sa ia legatura cu ea tare mi-ar prinde bine niste vesti bune despre nepotelul ei. dragastoasa de Drg![]() |

pt ca te-ai gandit la noi
Sormea nu a nascut, desi a facut 40 sapt

,acum am citit mesajul tau
Oricum, este in Barcelona, nu aici.Da ce este ciudat acolo, este faptul ca ea nu are un medic anume, cica naste cu cine o fi de garda

, si mai ciudat este ca nu stie CUM naste, pt ca ea are cezariana facut la prima nastere (acum 10 ani).Au chemat-o pe 19, "daca nu naste pana atunci"
fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Victor-Andrei - Pitonul