Ghiocei de martie-aprilie ***238***
Raspunsuri - Pagina 18
dyana27 spune:
e groaznic ce sa intampla la giulesti; nu pot sa cred ca un nenorocit de aer conditionat a distrus atatea vieti; a vorbit surioara cu fetele de acolo, se pare ca sunt 4 bebelusi morti pe loc, nu 3 cum au zis, plus ceilalti cu sanse foarte mici; a explodat un simplu aer conditionat asa cum avem toti in casa si in plus s-a prabusit se pare tavanul de la salonul de terapie; surioara e de garda la CMU si astepta un val de copilasi sanatosi cu mamicile lor sa-i primeasca si la ei pentru ca inchid complet cladirea; eu sunt terminata de plans, nu ma pot abtine, nu pot sa-mi imaginez o asemenea durere , mai ales pentru mamicile care sperau la ce era mai bine pentru puiutii din terapie; nu mai am cuvinte, sincer m-a daramat complet sa vad ce s-a intamplat..
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 novusica - stii ceva de oli si de davidut? ![]() Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor, patru luni si-un pic |
Da,din pacate e in trend si e cu febra mare fara alte simptome, ia antibiotic

Astazi era mai bine,sa speram ca trece valul de febra din randul ghioceilor
Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Of, Doamne, ce nenorocire la maternitatea Giulesti..eu abia acum am vazut...pur si simplu groaznic

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
gigelica20 spune:
buna seara
scriu naspa, ca e pe intuneric, cu tastatura sub masa, blicata de 2 scaune...sa nu o distruga piciul...
ne bagam si noi in clubul bolnaviorilor...
de 2 sapt ba viroza digestiva, acum viroza respiratorie... de fapt laringita si faringita bla bla bla...suntem disperati..
revin maine cu info cand o dormi gogoasa...
si
pentru puiutii si parintii de la giulesti
_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
Monnvas spune:
Din cate inteleg problema e ca parintii inca nu stiu care bebelus traieste si care a murit...
Mai fetelor, ia lasati trendul cu febra, ca nu-i a buna...
A, si pt GIA: mucisorii lichizi: daca nu o deranjeaza pe Bris la somn nu-i bai ca ai lasat fara medicatie, si eu fac la fel la sfatul pediatrului. Daca il incomodeaza la somn dupa curatare pun un pic de Ophtamezone sau un puf de Pivalone.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN trebuie sa traiasca!
Monnvas spune:
Am uitat sa va zic: am tuns piticul si fiindca a iesit conform stilului meu (stilul ciupit) l-am dus la frizer si acum e si Cristi puscariash.
Si apropo de ce zicea Dyana:
http://www.impactnews.ro/News/4-bebelu%C5%9Fi-deceda%C5%A3i-%C3%AEn-urma-incendiului-de-la-Maternitatea-Giule%C5%9Fti-40066
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN trebuie sa traiasca!
dyana27 spune:
sper din toata inima sa fie doar 3 bebelusi morti si nu 4; of Dumnezeule cum poate sa sune asa ceva!!

cu surioara nu am mai putut sa vb, primeste si ea bebelusi in disperare, asa ca raman la speranta ca al patrulea a fost doar in stop si l-au resuscitat; Doamne Doamne sa aiba grija de ceilalti 8..... sa scape cu bine micutii
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Gaza22 spune:
Anaan, Ilinca, rogu-va sa-mi dati si mie celelalte link-uri pt vizionat seriale.
Ms mult Pup
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor