Ghiocei de martie-aprilie ***238***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

DYANA, mie Raed Arafat mi se pare unul din putinii oameni care chiar a facut ceva pt sistemul asta sanitar. Nu m-as grabi sa arunc asa cu pitre. Nu e normal refuzul lui, chiar nu inteleg, probabil ca trebuie sa joace si el cum ii canta sistemul asta de tot rahatul....

Mda, din exterior, asa pare: ca astfel de gunoaie, cica "fac" ceva pentru sistemul sanitar! In realitate (cel putin, realitatea mea in care il cunosc personal, am incercat sa colaborez cu el in diferite cazuri de a ajuta copi cu probleme) este un mare gunoi!
Sa ne fereasca cel de sus sa ne lasam copiii pe mainile astora!!!

Din pacate, noi romanii suntem foarte creduli si, din dorinta de a avea si noi eroi pozitivi si "normalitate" punem botul la imagini foaaarte mult corectate in fotoshopul emotiilor noastre!

NIMENI dar NIMENI nu face nimic pentru sistemul sanitar!!! Dimpotriva, de aici s-a furat si se fura enorm, iar acest individ care are o avere uriasa este un om care i-a spus unei mame de copil intro stare "extrem de grava" ca viata-i grea si din pacate, in cazul lui, nu are nimeni ce sa faca, ca nu se baga nimeni sa transporte un "mort". I-a cerut o suma uriasa pentru un transport de urgenta si cand mama i-a zis ca nu poate plati atat, ca ea spera sa beneficieze gratis de acest serviciu i-a zis sa ia taxi, ca are mai multe sanse sa fie gratis. S-a facut rost de trasnport din Serbia care - QUESS WHAT??? - s-au induplecat si au venit GRATIS!!!
Whatever, cazul e vechi si ascuns adanc in memoria mea. Dar, oameni buni, cand vedeti ca cienva din structura de stat pare sa fi facut ceva pentru tarisoara asta, relaxati-va...

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

good point!...din pacate...:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ha... cica asistenta care trebuia sa fie acolo este acum in stare de soc...
dar toti cei din spital care au stat si s-au uitat cum arde de ce nu a incercat nici unul sa salveze vre-un micut si au asteptat sa vina pompierii care i-au scos pe toti in 3 minute
e ceva de nedescris

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, patru luni si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

eu pana acum vreo 6 luni il vedeam pe arafat ca pe dumnezeul sistemului sanitar; credeam ca este singurul care poate sa faca si un lucru bun printre 10000000000 de rele; dar am avut contact direct cu cateva marsavii fara cuvinte din partea lui, si m-am lamurit; este un foarte bun politician.... si atat; stiu ca smurdul este ok, dar si acolo sunt multe de spus..... adica sunt departe de a fi "aceeasi mancare de peste' cu toti pacientii (a fost odata smurdul un "ceva" cu un cuvant de spus, acum.... s-au aliniat politicii dictate de "sus")
si sincer, refuzul de a accepta ajutor de la maternitatile particulare nu era de competenta lui; adica pe mamicile care stau in paturi improvizate pe holurile caritasului le-a intrebat cineva daca nu cumva ar prefera sa stea intr-o rezerva de lux, singure cu copii in camera si rasfatate la maxim, si totul gratuit??????? va zic eu ca nu!!!!! singura mamica care a stiut de aceasta varianta a ajuns aseara la surioara mea, dupa ce a fost pusa in caritas pe o "improvizatie" de pat si a cerut sa plece in orice conditii de acolo

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

ha... cica asistenta care trebuia sa fie acolo este acum in stare de soc...
dar toti cei din spital care au stat si s-au uitat cum arde de ce nu a incercat nici unul sa salveze vre-un micut si au asteptat sa vina pompierii care i-au scos pe toti in 3 minute
e ceva de nedescris

of Doamne gianina, chiar nu e asa; sunt niste nemernici astia si vor sa-si asume marele smurd toate laudele; asistenta care "trebuia" sa fie acolo chiar era acolo, a fost aruncata de explozie in perete, au scos-o si pe ea lesinata colegele; fetele de acolo, insemnand absolut toata lumea care cunostea terapia au intrat pe rand cu prosoape ude la nas si cu ce au reusit, bajbaind pe intuneric complet si fum de nedescris si au scos la nimereala ce au reusit; efectiv au bajbait prin fum fara sa vada nimic (de aia zic ca au intrat cele care cunosteau sectia, si macar stiau pe unde erau plasate patuturile) si cand nimereau un copil in luau in brate si ieseau cu el; sunt toate intoxicate cu fum, si pana au venit pompierii smurd scosesera aproape toti copii; cei care au murit acolo au fost exact langa aparat si au murit pe loc; restul au fost arsi si striviti de tavanul prabusit;
faza e ca niciodata nu o sa se afle adevarul, doar ca trebuie gasiti vinovati si cine sa pice??????? evident personalul care era acolo, si probabil ca nici macar nu o sa conteze firma care facea service-ul AC, atat timp cat revizia a fost facuta si a iesit OK;

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Printre atatea tristeti hai sa va pove ceva mai vesel despre micutzica mea:
-e o smechera care ne suce pe degete cum vrea. Cand o schimb de scutecel si ea n-are chef plange, striga si se jeleste "daddy, daddy..." iar cand o schimba taica-su ma striga pe mine.
-vineri am fost cu ele la cumparaturi si n-am apucat sa le scot din carucior ca a trbuit sa fug "sa-mi pudrez nasul" si numa ce-o aud pe Saya ca plange ca din gura de sarpe. Fug iute la ea convinsa ca Sophie i-a tras una sau i-a luat vreo jucarie dar cand colo micutzica a vrut sa ma ajute.... Luase curia de oua s-o duca in bucatarie si-o scapase si-acum plangea si-si infunda manautele in gurita.
-la amandoua le place sa ne ajute:
-scos lucrurile din carucior/plase si pus la loc
-sa puna masa si ca atare in weekend scot din frigi tot ce se poate si ele radiaza de fericire ca ma ajuta. Pun fetele inclusiv farfuriile si lingurile
-ma ajuta sa bag/scot hainele din masina de spalat si pe urma sa le intind. Imi dau hainele la mana si ne ia o vesnicie pana gatam dar ce conteaza

v-am tzucat.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Intru pe fuga sa va zic ca participam si noi la un concurs si :

VA RUGAM SA NE VOTATI!!!!!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

simina_kin
votat

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

Printre atatea tristeti hai sa va pove ceva mai vesel despre micutzica mea:

are mama 2 fete frumusele foc harnicutze si destepte

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

Simina kin, votat! bafta!

leeloo, super poze!

ayla, bafta luanei la gradi. deabia astept sa ne spui cum v/ati descurcat.

la tragedia de la giulesti nici nu mai pot sa ma gandesc. sunt sigura ca se putea evita, sunt sigura ca se putea actiona si altfel mai repede si mai bine...dar suntem in ro deci...asta e tot.

crina doarme dar am si un nepotel la mine si tre sa am grija de el pana vine varul meu asa ca tot nu pot sta prea mult. va pup

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
si mai mare!!!
Crina la mare!

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

La discutiile pe tema Giulestiului si a lui Arafat nu ma bag, ca nu-i cunosc :D. Dar intr-adevar, Arafat lasa impresia ca cel putin in trecut a facut niste chestii importante pentru tara asta. Mie mi-a parut tare rau cind l-am vazut bagat in politica. Cit despre ce s-a intimplat...astept sa aflu care a fost cauza incendiului/exploziei...

Asaaaa... multa sanatate copilasilor raciti. Si potoliti-va odata cu epidemia asta, va rog frumos, ca sincer incepe sa-mi fie frica de ce ne asteapta...

A doua zi de gradi a fost mai cool decit ma asteptam sau puteam spera. De cind am ajuns, Pisilinca s-a pus pe jucat, si am zis sa incerc sa o las singura, i-am zis ca ma duc sa ii aduc mingea pe care a uitat-o in masina. M-am intors la 12 si ceva, cu mingea in dinti, fireste. Consemnul a fost sa ma cheme daca plinge tare; nu a plins, a mai scirtiit si m-a mai strigat cite oleaca, dar i-a trecut repede; la joaca din curte am vazut-o si eu si era ok; inauntru nu mai stiu, ca n-am raze X din pacate...sa-mi procur! :)))

Successi Luanei la inceputurile gradinaritului, mai ales daca ii place. Ca altfel, daca se putea, eu as mai fi tinut-o acasa de fusta mea

Si sa-mi dau cu parerea a propos de gradi, ca acu ma pricep
1. Nu mi se pare importanta la virsta asta predarea in nush ce limbi sau alte optionale, dar mi se pare important sa fie o distanta decenta casa-gradi, sau sa fie amplasata p drumul casa-job sau cumva, ca nu are nici un haz sa strabateti Bucurestiul numa de dragul de a asculta copilul bodoganeala in engleza de la un an jumate
2. La noi s-a dovedit util dusul ei in perioada asta de vacanta, ca au fost mai putini copii si deci una dintre educatoare a putut fi mai disponibila pentru ea. In plus, inca nu au inceput muci si viroze, sa fie din prima foarte expusa la luat crocobauri; aici sper sa nu vorbesc cu pacat, ca e abia a doua zi, dar chiar nu am vazut nici un copil mucos/tusind etc pe acolo. asa ca Geanina, ceva dreptate au si aia care ti-au zis sa o duci mai devreme. Faza e ca multi parinti asteapta inceputul scolii, si cred ca e bine sa fie deja obisnuita micsunica pina atunci, pentru ca e mai greu cu una-doua fete la 4-5 copii absolut noi... Noi sintem cumva norocosi ca desi si noi am prins un val de copii relativ noi, stam asa: o fetita care vine de o saptamina si plinge cind e lasata si apoi cind incep sa vina parintii dupa copii; un baietel care plinge un pic dimineata, pina iese maica-sa pe usa, inca un baietel care a inceput odata cu noi ieri, si ieri a fost ok dar azi am vazut ca s-a cam smiorcait, si Pisilinca. Deci practic peste zi au fost doar 2 copii plingaciosi, si chiar si asa am vazut ca azi a mai ajutat o ingrijitoare, ca mereu sa fie luati in brate copiii care incepeau sa plinga...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput