PEPENASII de iul-aug'08 sarbatoresc DOI ani(194)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

apropo de lapte
sunt zile cand sofia depaseste 1 l pe zi. dar stit si voi cat de sclifosita e la masa....si daca alceva nu prea mananca....

maine dupa analize o duc la gradinita... cica o primeste daca a inceput tratamentul... dar nu le zic ca l-am si oprit

----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Turtu, m-am uitat pe pasta de dintzi a MAyei : 500ppm. Pai ma, si tie tot de 2 ori ti-a zis, nu? Acum depinde de moment, ca poate nu i s-a mai parut imp sa zica ca pana la 2 ani o data. Mie mi-a zis anul trecut, deci avea sens.

Marina, ma bucur de vestile bune.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

VICKY / TURTU - noi folosim pasta fara fluor.
Aici se face copiilor un tratament cu fluor la stomatolog, o data la 6 luni dar copiii nu prea merg la stomatolog inainte de 3 ani aprox...
Deci a noastra deci n-are decat sa se joace cat vrea cu pasta si periuta. Pasta pe care o cumparam e una naturala, in plus ca e fara fluor.
Pe de alta parte insa, se recomanda copiilor ata dentara. Erika sta sa ii curat dintii cu ata, dar a ajutat mult Eliza la chestia asta, ca o imita pe ea.
Eu sunt mai neserioasa ca nu imi fac timp de asta seara de seara cum ar trebui.

A mea nu mai bea lapte de un an jumate deja. Ii mai pun cu cereale, asa ii mai scapa in lingura. In rest, smantana, iaurt, branzica philadelphia... Asta ca si aport de calciu zic.
Mese noaptea nu mai avem de... nici nu mai stiu cand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

La multi ani bubuleana!

Turtu, multam . Eu zic ca 9 cupii sunt suficienti.

Fug la trebi.

pup yoy all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

LA MULTI ANI!
Andreea Maria (dma2007), Robert (map), surioara Ana (truli-luli), Mara (turturica), Gabriel Ionut (NinaG), fratiorul Stefan (ana_a), Allegra Cara (Carmenela), Serban Petru (serbanica), Andrei (catilin2008), Filip David (ElizaClara), surioara Ari (mada_mxm), Theodor (mobriq), Alex (irolf1), David Stefan (ileanna_83),

si mamicilor

sursula, Ingry, kla78, bubuleana

multa sanatate si bucurii!

de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

vicky, pasta de dinti a lu’ Mara are 255ppm, deci concentratie mai mica decit a voastra. E clar diferenta de la tara la tara, vezi ce zice anka, ca ea nu da deloc cu fluor. A, si-apropo de ata de dinti, tac’so le are si cu astea, acuma se scobesc amindoi seara cu ata aia, bine, copilul mai mult de distractie.
Fetelor, io nu mai am chef deloc de servici, miine am control la ginecoloaga, o sa ma pling de toate cele, poate imi reduce si mie programul de servici, ca sint o balena si jumatate, nu mai rezist pe scaunul asta opt ore. Desi n-am sperante mari, ca pe-aicea nu se obisnuieste concediu prenatal.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salutare!

Irina, ai tai mai au biberon pentru lapte? Sau beau din cana obijnuita?
Matei nu mai bea lapte decat seara inainte de culcare cam 100 ml, Stefi idem. Peste zi mai beau dimineatza iaurt cu cereale sau pe la ora 16-17 iaurt cu banana sau alte fructe.
Biberon nu mai are de muuult, nici nu mai stiu de cand. Nici nu a avut el cine stie cat, vreo 5-6 luni cred.
Noaptea e greu de scos laptele la copilul obijnuit asa.

Imi amintesc ca Stefi avea obiceiul sa bea lapte noaptea. Stiu doar ca atunci cand am aruncat toate biberoanele din casa am scapat si de laptele de noapte. Era suficient de marisor (in jur de 2 ani)si vorbea bine. Se trezea si il intrebam calma daca ii este fomica . Zicea ca "DAAA" Si il luam frumos din pat, il puneam in scaun in bucatarie si ii serveam o cana de laptic. Din cana la cat era de adormit servea maxim 3-4 gurite si vroia la nani. Si asa, cam in cateva zile, nu-mi amintesc cat exact...a renuntat sa se mai trezeasca.
Nu stiu daca ar merge pentru orice copil metoda asta...eu am avut succes.
Cu Matei nu am avut probleme pentru ca el nu sa trezit noaptea sa manance.

blog
proud

"Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente,
iar mintile reduse ii discuta pe altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Am inceput si noi sa cercetam gradinitele de pe langa noi. Bai frate, de la 7 incepe programul? Pai nu ne sculam noi la ora aia daca Aida binevoieste sa doarma ceva mai mult... cand binevoieste
Concluzia: cand o vom da la gradi, o vom duce pe la un 9-9.30, asa...
Si m-a mai frapat diferenta foarte mica de pret intre 6 ore si 12 ore. Mi s-a cam facut parul maciuca pt ca noi am vrea un program scurt la gradi, dar avand in vedere ca pretul e foarte aproape de cel intreg... ufff

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

didi, pai nu e obligatoriu sa fiti prezenti la ora 7
la Sofia incepe la 8 dar nu am ajuns inca asa de devreme niciodata, poate cand o sa muncesc. azi, de exemplu, am ajuns la 9:30. am mai stat vro 10 minute pe acolo si cand eu plecam inca mai veneau alti copii.
Deci, aia e ora cand se deschide dar nu inseamna ca daca intarzie nu o mai primeste

eu am salvat ce aveam pe laptop si vreau sa ii dau un "format" ca prea s-a incarcat cu multe tampenii....
nu am mai instalat pana acum windows. Sotul a zis "te descurca" Asa ca nu stiu cand mai dau pe aici

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Marina, aha, deci nu am fi noi singurii la ora aia . Bine, nu cred ca o vom da prea curand la gradi, dar studiem si noi terenul. Initial ne gandeam ca de la 3 ani, dar i-ar prinde bine colectivitatea, asa ca poate mai devreme.
Noi ne ducem la serviciu, dar programul ni-l facem singuri; eu personal plec de acasa pe la 11 "dimineata", cel devreme, numai bine ca nu prind aglomerat pe drum.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput