Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (170)
Raspunsuri - Pagina 19
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bratafel Buna fetelor. Am gasit si eu un moment de liniste sa va spun despre noi. Am nascut pe 10 aug o fetita Otilia Ioana, 3680gr si 51 cm. Este o grasunica si o scumpica foc. Imi vine sa o pup toata ziua. Bianca mi se pare asa de mare pe langa ea.. In general papa si doarme dar cred ca au inceput si colicile si are si afta pe limba, dar vor trece incet, incet. Am sa mai intru sa va dau vesti. O zi buna tuturor! mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010 ![]() |

Andrada79 spune:
Dani ma bucur mult ca te-ai linistit si rezultatele sunt bune!
Bratafel sa va traiasca printesa mica!!!!!! Ce nume frumoase i-ai pus!!!!!!!!!!!!!!!! Imi place fffff mult Otilia!!!!
Lorich spune:
Bratafel sa-ti traiasca minunea!!! I-ai pus niste nume superbe! Tinem pumnii sa treaca colicile; apropo de afle, tu ai folosit garmastan? Ca cica ajuta si la chestii de astea, daca nu nitica glicerina boraxata pusa pe sanul la care suge o ajuta f multa
Asteptam poze cu Printesa!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 18+
belleane spune:
salutare,
Danicris: ma bucur ca v-ati linistit cu Andra.
Eu i-am dat Elenei inghetata. Anei i-am dat abia la vreo 6 ani si se vede clar ca a fost o mare frustrare. Daca prinde o inghetata zici ca a fost in greva foamei vreo 2 ani. I-am explicat Elenei ca nu are voie sa muste din inghetata si sa manance incet si n-am avut probleme. O lasam inainte sa se mai topeasca.
Doloress: felicitari pentru cei 10 ani frumosi!!!!Leoaicele nasc numai baieti? Inseamna ca am sanse sa am vreodata un nepotel. Uraaa
Cleo: ti-am vazut bombonica. E asa frumoasa
si bine-facuta.
Bratafel: BRAVO BB Otilia Ioana sa cresti sanatoasa si fericita!! Ar fi fost culmea sa se nasca pe 12.08.2010. Poze vrem cu bblica si cu Bianca.
Adriana_78 spune:
Bine ai venit pe lume Otilia Ioana!
Belleane, ce e pe 12.08?
Si eu le-am dat inghetata fetelor, chiar de la 1 an, insa nu des, doar atunci cand suntem plecati pe undeva la mare, restaurant si avem si noi pofta de o inghetata, inevitabil vor si ele.
Danicris, ma bucur ca Andra e bine? Unde anume in Buc. v-au facut asa rapid analizele?
Danicris spune:
Servus, fete dragi.
Doloress, multumesc de incurajari. M-am distrat cu povestea sotului tau. La multi ani, sa fiti sanatosi si fericiti multi-multi inainte. Si noi avem 11 ani, nici mie nu-mi vine sa cred, mi se par asa multi … Felicitari pentru baietel, este ceea ce iti doreai, sa fie sanatos si sa stea cumintel pana la termen. 
Simonita, saru’mana, te imbratisez, esti minunata. 
Desiree, va imbratisez cu mult drag si va doresc multa sanatate. 
Gabitza, asa este, ieri pe drum mi-au trecut prin cap tot felul de scenarii, multumesc lui Dumnezeu ca a fost doar o greseala. 
Lori, saru’mana. Andra face 5 luni peste o saptamana. Da, nici eu nu m-as grabi, mai ales ca imi e muuuuuuult mai usor doar sa o alaptez, insa ea are un deficit de greutate, plus aceasta anemie de care pediatra spune ca este foarte clar de la alimentatie, plus ca instinctul imi spune ca ar fi bine sa incep sa o diversific. De luni incep usor-usor, Doamne ajuta. Imi pare rau de problemele de la serviciu dar ma bucur ca nu te stresezi din cauza lor, te imbratisez. 
Laurita, te imbratisez. Care-i faza cu siropul de tuse ca mi-a scapat ? 
Bratafel, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii. 
Andrada, saru’mana. 
Belleane, multumesc de incurajari. Eu nu am curaj sa ii dau inghetata, il mai las pana la anu’. 
Adriana, la medlife. Da, este laborator pana la 9 seara, intr-o ora si jumatate au iesit rezultatele. Nu ne-a lasat doamna doctor cand a vazut cat suntem de disperati. De fapt si dansa era foarte contrariata de acel rezultat la urina. Da, le-am vazut pe frumoasele tale mancand inghetata, superba poza aceea, chiar de reclama cum spuneai. 
Vladuc este minunat, fetelor. Ieri, in masina, ne-a auzit vorbind si ne-a simtit asa ingrijorati si stresati si tot drumul a tinut-o pe gongonica mica de manuta, a pupat-o … mor de dragul lor cand ii vad. De Andra nu mai zic ca este numai zambete si hohote de ras cand e Vlad in preajma ei, mai ales ca mai nou o gadila in talpite, a remarcat el ca o face sa rada in felul asta.
Sa aveti un sfarsit de saptamana minunat, va imbratisez cu drag, papaaaaaaaaaaaaaaaaa …
Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
Victoria_mami spune:
Apropos de inghetata, Victoria nici nu o gusta! Pot sa mananc o tona de inghetata sau ciocolata in fata ei si nu vrea nici macar o gura... nu ii place, a gustat si nu vrea.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
BINE AI VENIT PE LUME, MICUTA OTILIA IOANA!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Doloress spune:
Magnetism distractie placuta! Si eu intru in concediu luni, insa stam acasa... Si al meu s-a blocat in masina, ne-am speriat tare. Insa i-am zis sa apese pe buton si a apasat, nu stiu prin ce minune ca de obicei nu prea executa cand ii zici ceva.
Danicris ce ma bucur pentru voi!!!
ai vazut ca a fost o greseala, laboratoarele astea dau numai erori. Ai vazut si Siluan, cica mama avea imunitata la CMV dupa analizele lor. Si de fapt n-avea. Si cand va vad cum dati milioane si milioane pe analize proaste....
Bellanne si eu i-am dat inghetata, asta iarna prima data. Aici cand ai rosu in gat doctorul recomanda inghetata
Nu exagerez nici eu, ca si cu nici un dulce, ii dau din cand in cand. Nu cere, nu se tranteste pe jos, deci nu e chiar disperat si zic eu ca am facut bine sa ii dau din cand in cand. Cand mancam noi ii dau si lui. Asa a invatat ca astea sunt asa, ca niste exceptii, pe care le mancam cateodata, numai in oras, ne facem cate o mica placere. Nepotica mea din pacate nu mai facea nimic fara ciocolata. Erau disperati ai ei.
Bratafel felicitari inca o data !
Bine ai venit Otilita Ioana, intr-adevar un nume tare frumos!
-14+ cu posibil 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!