Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (170)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Desiree multumesc de urari! Ca si celorlalte fete! Am primit un buchet mare de trandafiri rosii, mi i-a adus Patrick si mi-a cantat iar Bonne fête.
In rest, nici n-am reusit sa dormim in acelasi pat! Si dimineata cand am indraznit sa ma pun si eu 5 minute in pat cu sotul a facut Patrick criza. Fetelor, nu stiu ce sa ma fac cu el, e gelos foc, sufera, sa vedeti cum ii tremura buzita si i se umplu ochii de lacrimi si tremura tot asa, si incepe Nu, mami, jos, vino la mine! Of, am gresit cu dormitul asta cu el...

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -14+ cu posibil
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Desiree multumesc de urari! Ca si celorlalte fete! Am primit un buchet mare de trandafiri rosii, mi i-a adus Patrick si mi-a cantat iar Bonne fête.
In rest, nici n-am reusit sa dormim in acelasi pat! Si dimineata cand am indraznit sa ma pun si eu 5 minute in pat cu sotul a facut Patrick criza. Fetelor, nu stiu ce sa ma fac cu el, e gelos foc, sufera, sa vedeti cum ii tremura buzita si i se umplu ochii de lacrimi si tremura tot asa, si incepe Nu, mami, jos, vino la mine! Of, am gresit cu dormitul asta cu el...

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -14+ cu posibil
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

deci noi nu am dormit cu Mara pana la 2 ani. Acum, de 3 luni..menage a trois (ba a dix, daca pun si balena, bebica, bebe, vaca, carti, etc). La mare, intr-o seara, s-a dus SINGURA sa doarma in patutul ei. 1 data.... o mai adormim cu noi, si o rasturnam la ea dupa, dar se trezeste peste noapte, si uurrrlaaa...MAMMI,MAAAMMI.
Am luat o saltea, o sa o culcam jos pe fata - in pat face nishte tumbe...trece si peste noi si tot cade (tati doarme la picioare, io lateral, si avem si patutul lipit, si tot reuseste sa cada)
Asta noapte, mi-a vomitat laptele baut... apoi a adormit instant. Am vrut sa o rastorn la ea in patut... nicio shansa, m-a simtit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Doloress: asa era si cea mare a mea. Trebuia sa stau cu ea in masina in spate, sa mearga ea intre noi cand eram pe strada, nu aveam voie sa ne tinem de mana, de gat, sa nu ne sarutam ea trebuia sa fie prima care incepea sa manance, sa doarma, sa faca orice. Facea o drama din toate astea. Dar de cand a venit piticul totul a disparut ca prin farmec. Eu n=am mai stat nici o clipa in spate in masina..etc
Acum cea mare mai are o singura problema: sa nu manance sau sa bea dupa Elena.hahhaa si Sa nu-i ia Elena papusile Barbie, mica Sirena etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

si la noi Elena doarme cu Tigrila, mos martin, ursulache, Duni povestitorul, apoi mai are teme de genul: cubulete, papusi, bebe, maimute,masinute, baloane, pantofi, cizme,. Si doarme cu ele pe perna.

Ana doarme cu: iepurasul, lebada, rata, mica sirena.

Adriana: deci Bianca e nascuta pe 10.06.2008 si Otilia pe 10.08.2010.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Belleane, da am remarcat si eu ca amandoua sunt pe 10 - cred ca Bratapel a ales special asa, ca a facut cezariana parca, nu?
Credeam ca e pe 12 vreo sarbatoare sau vreo data speciala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vine capitol nou

Capitolul 171

Mergi la inceput