Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (170)
Raspunsuri - Pagina 18
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danicris Stefany, nici prin gand nu-mi trece asa ceva, sa-l stresez adica. Chiar imi spunea cineva cica sa ma asez in fata lui si sa rostesc cuvinte pe silabe ... brrr ... niste aberatii, nu as face asa ceva. Oricum eu sunt convinsa ca din vina mea nu vorbeste inca, nu il stimulez indeajuns, dar asta e, fac ce pot. Daca imi permiti un sfat, in ridiche mai bine pui miere decat zahar. ![]() Dani, mami de Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010 |
Eu sper ca glumesti. Uite, o mamica la spital vb. cu Lauren mai mult decat vb. eu cu Victoria si Lauren nu spune nici macar un cuvant! Nici macar mama eu nu am auzit-o spunand si a implinit 2 ani in iulie! Asa ca, ia fa bine si nu te mai tot invinovati.

Ilinca (de Laurita) , multa sanatate, fetita frumoasa!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui gabitzam Laura, sanatate multa Ilincutei si tie multa rabdare cu siropelele Imi pare rau de mamicile care se streseaza cu vorbitul, stiu cum e sa nu-ti vorbeasca piticl pina la 3 ani. Andrei daca a vorbit mai tarziu si acum are niste chestii pe care le pronunta greu si cuvintele noi ii ia un timp sa le rumege. Raducu a avut avantajul sa fie bb2, si vorbeste o gramada, e atent, daca aude un cuvant nou il repeta imediat. Se converseaza cu bunicile la telefon de lesina pe rand, sunt amandoua topite dupa el. Parca il aud "Buni, shi fashi?" E de coma, ca noi n-avem moldoveni in familie sau prieteni. Ultima chestie pe care a invatat-o e sa zica "te rog", s-a prins ca nu rezist la asta. Aseara striga din pat "mami, og mumos, ada titicuuuuu" adica ma ruga sa-i aduc lapticul. Iar cand vrea sa fie cu adevarat irezistibil imi zice "mimica", adica mamica Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
Da, si Victoria a inceput sa zica "Yes, please" si "thank you!" si daca imi da ea mie ceva ea zice thank you mami... si daca ma intreaba daca vreau ceva, zice "Yes, please, mami?"
_
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui Doloress Desiree ce mai faceti, sunteti acasa? Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -14+ cu posibil ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Stai asa, ca acum am ajuns la mesajul tau: LA MULTI ANI!!! de 2 ori: si ptr. ziua ta intarziat (cred ca de ziua ta m-ai sunat si eu nu stiam) si ptr. aniversare. Felicitari, ati realizat multe in 10 ani.
Va doresc multi ani feiriciti impreuna sa va bucurati de copiii vostri si de nepoti._
Victoria_mami spune:
Doloress, asa e, sunt convinsa ca la gradi nu a stat nimeni dupa el juma de ora sa ghiceasca ce vrea el, cum facei tu acasa, asa ca a invatat sa vorbeasca.
_
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Magnetism79 spune:
neatza si de la noi,
Recunosc azi sunt treaza mai devreme decatde obicei insa azi voi pleca mai cu noaptea in cap la munca dat traficului care la noi in zona este infect de cand cu pasajul, fac mai mult cu masina pe o bucata de 50 de metri decat in restul de drum.
Victoria scumpa mea iti doresc sa te faci cat mai repede bine, iar lui mami si tati sa aiba puterea sa lupte alaturi de tine si sa fie mai curajosi dacta pana acum.Boala asta poate fi invinsa sunt sigura!
La multi ani si lui Doloress! Da draga mea , leoaicele fac numai baieti, si ce baieti!
La fel ca si voi sunt socata de tragedia de la Giulesti si bineanteles ca decizia de a naste la privat o luasem de mult , indiferent de cat costa , sanatatea copilului meu e mult mai imp decat toti banii din lume, insa de cand cu nebunia asta ma gandeam sa nasc la Viena, ma tot bate un gand, mai ales ca soacra mea face niste trat acolo, nu stiu caum ar fi cu drumul cu bebe inapoi in tara, mai abordez problema, inca nu m-am hotarat.
Se discuta de vorbitul copilasilor , al meu a inceput f. bine sa vb de vreo 2 luni, imi e f. clar ca de cand cu gradinita , si de faptul ca se ocupa de el e f. ager si face tot felul de lucruri pe care nu le facea , ii plac f. mult povestile proiectate, eu ii pun seara povesti ba la videoproiector ba la diascol , el se duce si alege filmulete din cutie, nu stie ce alege dar vine cu ele ca sa i le pun.II plac si cartile dar se plictiseste repede daca ii citesc din carte, e mai interesant cu imagini pe perete.
De masini ce sa va zic are deja o colectie impresionanta , mari si mici,deja a bagat si masina cea mare a lui tasu in gardul de la Gruiu, stie absolut toate butoanele de pe bord ce functie are, se blocheaza singur in masina si rade cate o ora de noi cand incercam sa-l induplecam sa deblocheze usile, pt ca stie sa le deblocheze dar nu vrea si ma face pe mine sa fac ca indienii pe langa masina.
Gata am scris destul , plec la munci , azi e ultima zi , maine dim plec la Praga 2 sapt cu tati si cu B.G, va fi super doar noi trei , de fapt 4, prima oprire, la Budapesta sa facem o plimbare cu vaporasul pe Dunare si sa stam 2 zile pe acolo, apoi mergem la Praga direct la ZOO ( by the way e a saptea gradina zoo din lume ca intindere si frumusete dupa Forbes) deci avem ce vedea, 2 zile mi-am rezervat si eu din itinerariu just for me pt shopping, restul mai vedem acolo.
V-ma pupat si va dorim we placut si vacanta frumoasa cine mai are.
Mami de Bogdanici Pogonici
Danicris spune:
Buna dimineata, fete dragi.

Andra este bine, nu are probleme hepatice !
Nu am avut puterea sa astept pana astazi, am fugit la Buc. ieri dupa-amiaza. Am ajuns, pediatra care este un om minunat deja spusese asistentei ca venim, a mers intr-un cabinet separat, a vazut-o pe Andra care era plina de energie si fara nici un semn de problema hepatica. In 10 minute ne-a trimis sa-i ia sange si am asteptat o ora juma' sa iasa rezultatele. Toate analizele (ficat, rinichi, hemograma) au iesit bine. Are doar o usoara anemie legata de alimentatie asa ca mi-a spus sa o diversific pentru ca este evoluata fata de varsta ei si pot sa fac asta.
Fetelor, multa lume ne considera snobi pentru ca mergem la Buc. cu copiii chiar si pentru un control de rutina. Uite ca iar am avut o dovada a faptului ca in Buzau nu avem unde merge, nici macar pentru o analiza a urinei.
Sambata mergem din nou sa-i facem si urina pentru ca aseara nu a vrut sa faca pipi. Totusi vreau sa fiu sigura daca are e-coli, pediatra spune ca e posibil sa-i fi data antibioticul degeaba daca laboratorul din Bz da asemenea aberatii.
Multumesc lui Dumnezeu ca totul este bine.
Am ajuns acasa azi-noapte la 12.30, suntem franti toti, mai putin Andra care vorbeste de zor, dongonica lu' mami.
Va imbratisez cu drag, nu am citit din urma, am intrat sa va scriu repede ca suntem bine, oricum sunt convinsa ca va ganditi la noi si ne sustineti, va pupam si va multumim.
Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
gabitzam spune:
Dani, ce bine ca e fata bine si ca te-ai linistit!! 
Si bine ca totusi sunteti relativ aproape si ai avut unde veni la inca un control. Doamne fereste, o analiza de-asta gresita te imbolnaveste cu nervii.
Lorich spune:
Neata...
Of, Dani ce veste buna! Te inteleg perfect cu venitul la Bucuresti, faci foarte bine... cate luni are Andra acum? Ca vorbeai de diversificare, anemia poate fi si de la antibiotic, eu nu m-as grabi cu diversificarea. Pupam dondonica isteasta!
Doloress la multi ani frumosi si sanatosi impreuna!
Felicitari pt toate rezultatele (inclusiv pt cele cu 0 grame).
Magne concediu placut!
Desiree ce ma bucur ca ai scris, asa ca pe vremuri, mi-era tare dor de voi!!! Nu ma mira absolut deloc ce si cum vorbeste Victoria, ca ea vorbeste de muuuuult, de muuuult, scumpetea de fetita!
Simonacip ce sa-ti zis: felicitari pt ca nu esti pe lista! Ce tara de rahat! Eu voi afla pe 31, deci am timps a-ti fac sufiecint rau cu stresul, da? Am decis ca nu-mi mai pasa, nu-mi bag niciun medical, pur si simplu nu-s eu asta, sa umblu cu porcarii de astea, mai si cobesc, la naiba! Satu linistita, sa dea Dumnezeu sa nu am nevoie de nicio zi de concediu medical nici pt mine, nici pt Robert cand incepe gradi...si daca ma dau afara (desi e ilogic, salariul meu e miiiic si-n 2 luni si ceva nu mi-l mai platesc ei)... sa am dea, intru in somaj, stau cu Robert, apoi CIC si vedem noi dupa 2 ani si.
Sper s anu ma strsez pana pe 31-1, atata tot!
In rest..tot racita... tot socata cu bebeii, cand zic sa nu ma mai uit si sa ma detasez ca-mi fac rau... aflu ca alea erau in party post Sf. Maria, la alt etaj, cu orele, probabil. 
Si stiu sigur, d ela mama, ca astfel de lucruri se fac, nu e o inventie a presei. Doamne!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 18+
Reallaura spune:
Neata
Danicris ma bucur ca pana sa postez eu totul s-a lamurit cu analizele Andrei
Doamne ajuta! pupici
Desiree si Mirci repeta intr-una pana ii confirmi ca ai auzit. are oricum o manie a repetitiei, intra intr-un cerc, nu mai iese de acolo decat greu, o tine una si buna pe o idee... Pupici micutei printese politicoasa si vorbareata
MAgne distractie frumoasa la Budapesta si Praga! Unde ati gasit frate videoproiector ca as ami-ar placea sa-i iau si eu lui Mirci sa-i pun desene pe pereti...cred ca i-ar placea tare. Cand eram mici mergeam la vecina de jos ca avea diapozitive. era super.Nu ma saturam niciodata.
Lorich draga de tine, sper sa nu fii printre cei dispponibilizati. e prea de tot. Nici eu nus unt genul sa umblu cu smecherii, cu medicale cu fitze, dar ar merita. La banii cu care ne crestem noi copiii in tara asta...ar merita. Tinem pumnii oricum
Doloress dupa ce am citit articolul am renuntat sa-i mai dau siropel de tuse fetii. O sa incercam sa mergem inainte fara. Orcum e mai bine, nu mai tuseste in halul in care tusea
bratafel spune:
Buna fetelor. Am gasit si eu un moment de liniste sa va spun despre noi. Am nascut pe 10 aug o fetita Otilia Ioana, 3680gr si 51 cm. Este o grasunica si o scumpica foc. Imi vine sa o pup toata ziua. Bianca mi se pare asa de mare pe langa ea.. In general papa si doarme dar cred ca au inceput si colicile si are si afta pe limba, dar vor trece incet, incet.
Am sa mai intru sa va dau vesti.
O zi buna tuturor!
mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010