Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (170)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Danicris stai linistita, poate e o greseala, poate de la antibiotice, mai repeta. Nu se poate deodata asa sa faca analize proaste, sigur e o explicatie plauzibila.

Adriana scumpa tare Annika! Al meu spune povestile cam asa : "Doi bani : baba avea o gaina, mosul avea un cocos. Gaina facea oua, cocosul nu facea nimic. Cocosul pe stada o puga doi bani. Cumparat casa mare mare. Gata!" NU prea adauga nimic de la el, si incearca sa fie cat mai fidel povestii De aceea zic eu ca o sa se indrepte probabil ca taica-su spre stiinte exacte, nu prea le are cu imaginatia. Imi zice de exemplu :
-Spiderman zboara
-Eu : Da Patrick, Spiderman zboara, ai vrea si tu sa zbori ?
-El cica Nu, nu.
-Zic de ce?
-El : pai cad jos si fac buba.
E foarte ancorat in real dupa cate vad.

Cleo la noi a fost mare tevatura cu siropurile astea de tuse la copii, de atunci au cam disparut de pe piata. M-am tot uitat pentru tusea lui Patrick ca ma dispera si nu am gasit mai nimic. I-am dat supozitoare cu antihistaminic insa nu mi s-au parut prea eficiente.

Simonix nici eu nu prea ii zic de rau sau bun, ii zic ca lupul era flamand tare si n-avea ce sa manance Dar recunosc ca i-am zis ca a mancat iezii si pe bunica si pe scufita, nu prea am schimbat povestea. E comic tare ca la Scufita Rosie zice Fetita Rosie. Dar nu pare prea afectat de treaba asta, desi vad ca prefera povestile mai blande gen Punguta cu doi bani. De multe ori si eu inventez povesti, eu ca eu, insa al meu sot e de coma, ma stric de ras cu el. Cica poveste a la Gabi : A fost odata ca niciodata Capra cu trei iezi. Iedul cel mic era bun prieten cu Scufita Rosie. Dar Iedul cel mare era foarte suparat ca Scufita nu l-a adaugat ca prieten pe facebook, asa ca i-a ascuns i-podul iedului cel mic. Atunci iedul cel mic s-a dus si si-a pus toata muzica pe i-phone, ca nu-si mai gasea i-podul, in fine aberatii din astea si eu rad de mor, si Patrick normal ca rade si el desi nu stie prea bine de ce.

Lorich imi pare rau de vestile proaste.... of, si la noi e la fel, nu exista nici o lege care sa te protejeze, am avut o prietena buna pe care au dat-o afara cand avea trei luni... Noroc ca sunt om de baza aici in echipa, am rezultate foarte bune si aici nu se merge pe pile, efectiv conteaza ce rezultate ai.
Am fost la doctor si am ascultat inimioara scumpa. Mi-a iesit bine prenatestul. Iar n-am luat nici macar un gram in greutate.

Azi avem 10 ani de casatorie, wow, ce-a mai trecut vremea! Poate am sa pun o poza de la nunta. Sa vedeti ce silfida mai eram pe vremea aia!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -14+ cu posibil
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Doloress, La MUlti ANi!!!pentru 10 ani,meleaguri straine impreuna, 2 copilasi minunati. Yyeee suna bine!
Dani scumpa nu te speria, fetele spun bine, repeta analizele. Antib deformeaza rezultatul. Ma rog la DUmnezeu sa fie totul bine!!
Cleo, frumoasa foc Maruta, mie nu mi se pare grasuta, arata superbine!!SI are un profil....mmmm!!!
Adriana si DOloress, cit de frumoase povesti stiu bblunii vostri. EU ii cint de regula lui Mati...si deci a invatat Tatal nostru -cintat -, cucule pasare sura, alunelul, in poiana verde si alte citeva, le stie ca pe apa...dar nu le pronunta la fel de bine desigur.
Lorich, spune-mi ce vesti ai de la sv. Eu sunt superhappy...nu-s pe lista. Daca nu eram insarcinata ma puneau pe lista 100%. Deci primul dar de la bb minunat si scump si dulce. Mai mult ca sigur nici tie n-au ce sa-ti faca, am inteles ca nu umbla la gravide oricum ar fi treaba

Simona, mami de baieti David si Matei si 10+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Doloress, casa de piatra in continuare! Aniversare fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

stai ca acu vazui. Carut bleo????

cat despreVictoria, cetii de infectia pulmonara, si de aia te intrebai...

cat despre cum mananci, ca esti ca la carte!!! Si faptul ca se vede la ecografii si analize ... chapeaux pour la maman!

Mergi la inceput

Cleo pe cuvant de pionier ca mananc foarte bine si nu fac foame! Chiar ma tin de regimul pentru diabet pe care mi l-a dat nutritionista la sarcina cu Patrick si cred ca de asta se vad rezultatele. Adica : carbohidratii mai putini, in general o felie de paine neagra dimineata, dulciuri absolut deloc, fructe cu masura, carne - o bucata pe zi cat pumnul meu. In rest bag la greu legume crude, salate multe, alune, iaurturi, branzeturi. Seara mananc numai salata si iaurt.
Adevarul e ca pana acum vreo saptamana doua nu-mi era deloc foame. Acum m-au cuprins toate poftele!
Nu mi-am propus sa nu ma-ngras, mi-am propus sa nu mai fac diabet. Si se vad rezultatele. Copilul e foarte bine, in grafic, spre deosebire de Patrick care era mereu cu 2 saptamani mai mic decat varsta sarcinii. Si la el am mancat ca purcelu, ca am luat 5 kg in primele doua luni.
Deci... Cleule, sunt fetita cuminte!
De Victoria nu mai stim nimic, a intrat Nadia rapid rapid acum cateva zile (cred ca erai la mare) inca nu stiu de la ce fac febra, s-ar parea ceva la plamani, a venit numai o zi acasa si s-a intors inapoi la spital. In rest insa cu leucemia sta bine, in sensul ca analizele sunt bune. Sunt pe citostatice usoare.

Simona, Gabita multumim !

Simona ma bucur mult ca nu esti pe lista!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Carut bleo, carut bleo, ca si asa urasc rozul, bebe s-a conformat. O sa ma omoare barabatii astia. Am ramas in minoritate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Danicris , au dreptate Cleo si Doloress, sa te bucuri ca mai ai liniste Victoria vorbeste non-stop si eu trebuie sa repet tot ce zice ea, ca daca nu, repeta de o mie de ori, pana e ea sigura ca am auzit ce a zis... Daca-ti spun ca si-n miez de noapte se trezeste si-mi povesteste te miri ce isi aminteste ea de acum cateva zile, de ieri sau de acum cateva saptamani! Si uite asa ma tine treaza cate 15-20 de minute sa povestim in miez de noapte.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Desiree ce mai faceti, sunteti acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Fetelor, stati ca nici al meu nu recita poezii. Vorbeste tare stricat, topica nu e la locul ei deloc, genurile, numarul nu le nimereste niciodata (de exemplu toate balonul in garaj pun eu = Eu pun toate baloanele in garaj), se balbaie, in fine, mai are pana sa vorbeasca cat de cat curent. La noi cred ca a contat mult ca la gradi e cel mai mic, ceilalti vorbeau continuu si se exprimau si cred ca l-a frustrat chestia sa si l-a ajutat mult sa-si dea drumul. Multa lume nu prea intelege o boaba din ce zice.

Pot sa spun si eu ceva, fara sa sune a lauda? Victoria vorbeste f bine, desi nu spune pe R si pe H si pe S il pune la sfarsitul cuvintelor, indiferent unde e situat in cuvant... dar vb. cu asistentele sau orice persoana si se face inteleasa. Daca se intampla sa nu inteleg ceva, se enerveaza de sa nu va spun! Se frustreaza la maxim daca indraznesc sa nu o inteleg o data...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Desiree bravo pentru printesica ta, ai o grija in minus! Asa sunt unii copii, am cunoscut si eu unul, care a vorbit corect din prima. Mai deloc nu avea probleme. Al meu vorbeste foarte stricat, de unde rezulta ca poate inca nu era pregatit, insa impins de imprejurari, vrea sa se exprime. Eu nu l-am fortat deloc, insa cum ziceam, probabil la gradi s-a simtit frustrat si a inceput sa vorbeasca de nevoie.

Mergi la inceput