Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (170)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Doloress, bravo, mare lucru sa scapi de greturi si sa ai o sarcina usoara. Tine-o tot asa ca e bine! Pe mine m-au chinuit la toate 3 sarcinile, e teribil..si cind ma gindesc ca le asteptam in speranta ca voi mai pierde 1-2-3 kg...
Te-ai gindit la nume pt baietel?? Sau astepti sa fii sigura 100%

Simona, mami de baieti David si Matei si 10+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Simona pai ne gandim toata ziua, dar nu ne hotaram la nimic. O sa fie bebe fara nume Mie imi place tot mai mult Lucas, Gabi nu e sigur.

Lorich eu zic mai bine la spital privat, nu stiu parca ai alta siguranta. Macar la privat scapi de dat spaga? sau dai si-acolo cu toate taxele ce le platesti?
S-a ajuns in ultimul hal in spitalele noastre, nu stiu ce ar fi de facut. Sora-mea a avut un grup de prieteni in liceu, toti au facut medicina. Ma ingrozeam inca de pe atunci cand ii auzeam cum vorbeau, de viitorul medicinei romanesti. Nu vorbeau decat de spagi si plicuri, si nici macar nu terminasera facultatea. Unul zicea foarte linistit ca el vrea sa se faca neurochirurg ca sansele de supravietuire sunt cele mai mici la operatiile pe creier, deci nu-si va bate capul prea tare.
Am lucrat si intr-o universitate de medicina si farmacie numai printre doctori (care mai erau si profesori, de renume) si la fel , plecam dezgustata in fiecare zi de ce josnicie si marlanie intalneam printre ei. Poate ca nu sunt toti asa, nu stiu, eu urasc generalizarile si etichetarile, insa eu majoritatea medicilor romani pe care i-am intalnit m-au dezamagit cumplit. Si mama lucreaza intr-un spital, deci tot m-am invartit de mica prin mediile astea. Au asa un aer de superioritate, se cred un fel de Dumnezeu. Rar cand gasesti unul inimos intr-adevar.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -14+ cu posibil
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata.. ?

Mai, putintica lume pe forum..o sa ajung sa intreb si sa-mi raspund singura

Belle ce "grozavii" ai auzit tu de Euroclinic, ca eu n-am auzit decat cate o chestie mica-minora. In rest, toata lumea e super multumita, uite prietena noastra Alina Anto a nascut acolo si cand am sunat-o sa-i cer parerea (la noi a fost o decizie fff grea) nu mai contenea sa-i laude. Cat despre personal... indiferent de unde au ajuns acolo, nu cred eu ca au tupeul sa se comporte ca la stat, eu n-am auzit asa ceva. Nu li s-ar permite. Ma rog...o sa vedem cum va fi (sper).
Cum zicea si Doloress urasc ca trebuie sa ma stresez cu plicuri, spagi&co. Macar de asta scap.
Ce sa mai zic, Doamne ajuta, ca lucruri rele se pot intampla oricand si oriunde!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Lorich hai ca bantui si eu pe aici si sunt taman in cauza...Am nascut-o pe Ilinca la Euroclinic si pe bb2 tot acolo o sa il nasc...si asta nu pt ca ma dau banii afara din casa. Dar merg pe principiul ca mai mult de 2 copii nu fac si macar sa ma simt bine

Eu sunt din categoria care are numai cuvinte de lauda pentru spital, organizare, asistente etc. E ca la hotel...te duci cu buletinul si atat, in rest se ocupa ei de tot si culmea, se ocupa cu zambetul pe buze Ai un buton langa pat pe care apesi ori de cate ori ai nevoie de ceva (un pahar de apa, sa mergi la wc, sa iti faca un calmant etc). Pe Ilinca mi-o aduceau cand vroiam eu ca sa ma pot si odihni.

In afara de factura finala nu mai ai nici o cheltuiala. Intradevar acum e reducerea de care vorbeai, eu tot alerg dupa actele necesare...

Daca mai vrei info intreaba-ma

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008), 37+ si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

la mine nu-i prea buna, sunt f. obosita si nervoasa - azi-noapte s-a trezit Annika de vreo 2 ori, am mai auzit-o si maraind in somn si m-am dus la ea, s-a trezit si Lara si-a venit in patul conjugal, apoi Lara s-a trezit in zori, cred ca nici nu era 6 dim -- sunt zombie

Multumesc fetelor pt. aprecieri la adresa pozelor!
Si mie mi se pare poza cu inghetatele super haioasa - e buna de reclama

Spitalele private mi se par extraordinar de scumpe, insa daca se deconteaza o parte din bani, cred ca e o alternativa; in sp. de stat am auzit povesti nu tocmai frumoase - impresia generala este proasta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Buna dimineata!

la mine nu-i prea buna, sunt f. obosita si nervoasa - azi-noapte s-a trezit Annika de vreo 2 ori, am mai auzit-o si maraind in somn si m-am dus la ea, s-a trezit si Lara si-a venit in patul conjugal, apoi Lara s-a trezit in zori, cred ca nici nu era 6 dim -- sunt zombie

Multumesc fetelor pt. aprecieri la adresa pozelor!
Si mie mi se pare poza cu inghetatele super haioasa - e buna de reclama

Spitalele private mi se par extraordinar de scumpe, insa daca se deconteaza o parte din bani, cred ca e o alternativa; in sp. de stat am auzit povesti nu tocmai frumoase - impresia generala este proasta

niatza si ca vad ca ai nevoie.

Facusem calcul cu Lorich, o nastere naturala costa 3800 la euroclinic cu reducerea minunata. Io zic ca e bine, facand calculele cu ce am cheltuit la stat, inclusiv vata cumparata, hartia igienica, halat, camasa de noapte etc. .. sincer, nu e diferenta mare. Marea atentie la privat insa ca baga f. usor cezariene, invocand varii motive, interesul fiind clar financiar si faptul ca vine dr juma de ora, cand are el chef si nu la 4 dim. cand are bebica chef.

Vazui si pozele de la Bran, si io am ramas setata pe aia cu inghetatele. MI NU NAT

Mara la mare

intre timp, m-am ingrozit cu ce s-a intamplat la Giulesti. No comment: la spital mergi cu ultimile sperante. Acum cu toate indoielile.

Piggy, AMR cat?

ma duc sa vad ce face Siluan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Piggy imi pare bine ca mi-ai spus; tu cu ce dr. ai nascut? Ca eu- si de asta a fost grea decizia...treb sa schimb din nou-m-am programat la Nuraltay (daca-i bal, bal sa fie). Nici pe noi nu ne dau banii afara din casa, dar efectiv diferenta dintre totalul spagilor la spital si ce voi palti la Eurocl. va fi cam 700 lei. (am si asig de sanatate privata, ce-mi da o alta red de 15% la nastre +controale+analize+eco). Deci..vorba ta...nu nasc mai mult de 2 ori; si eu deja eram din ce in ce mai ingrozita ca oare cum va fi, ce fel de personal (ca la Robert si dupa ce le dadeam spaga tot cu curul se uitau unele). Am inteles ca astia au si un culoar subteran, legatura directa cu sp de urgenta Floreasca, eu zic ca e o decizie buna. Oare cum o fi sa mergi cu poseta si buletinul si sa nu ai alta grija decat sa nasti????
daca vrei poti sa-mi dai nr. de tel pe PM, in caz ca vreau s ate mai "bazai".

Adriana imi pare rau de noapte urata. Noi... cu racoare de azi-noapte am avut un somn buuuun, ca la munte.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 18+

Mergi la inceput

Cleo AMR 11 ZILE chestia e ca ma cam apuca frica pe masura ce trece timpul

Lorich dr mea e Voiculescu Elena dar nu lucreaza acolo, e doar colaborator. Mie mi-a laudat-o pe Nuraltay pe care nu o cunosc personal, dar cu care nu e exclus sa nasc, ca a mea e in concediu pana pe 30 si una dintre rezerve e Nuraltay. Pe Ilinca am nascut-o prin cezariana dupa 8 ore de impinsuri si alte chinuri mai mici sau mai mari, timp in care dr nu s-a miscat de langa mine. Asta e nu s-a putut altfel atunci si acum in spiritul romanesc tre sa nasc tot prin cezariana. Noi sa fim sanatosi! Dar dc nasti natural eu zic ca face toti banii! Ti-am trimis nr de tel

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008), 37+ si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

Mergi la inceput

Cleo am vazut pozele...ce grasutza si frumusica e Mara. Ii lasi parul lung? Unde v-ati cazat pana la urrma in 2 Mai? A fost bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare fetelor

Nu mai apuc deloc sa mai trec pe aici cu o vorba-doua, dar de citit va citesc zilnic. Acum am vazut-o pe Mara cea frumoasa la mare Vrem si noooi , AMR cam hmmm 10 zile !!! Woow ! Ieri a vazut piticul la TV un reportaj de pe Coasta de Azur si erau umbrelutze, plaja, terase, etc - a inceput sa tzipe: Mami, batanda! Noi: ce??? El: batanda !! Vacantza cica - asteapta si el, sa faca baie in apa maie, cu tolatul (colacul), sa se joace cu "sinipul" (nisipul si cu "aionu" (camionu') Am vazut ca Mara era cremoasa rau - foarte bine, cam asa arata si Robert la plaja hihi

Am mai vazut poze de la munte cu fetele de Adriana - tare frumos si parea mai racoros asa Mai, noi nu am mai vazut soare cam de o saptamana cred - e intuneric toata ziua si plouaaaaa in continuu, si sunt cam 18 grade. Hmm... toamna.

Si eu m-am ingrozit de intamplarea de la maternitatea Giulesti, este strigator la cer, cata neglijenta, nu pot sa cred ca la copilashii aia nu sta nimeni acolo non stop. Doar am fost si eu intr-o sectie de neonatologie cu piticul meu si in aceeasi camera cu bebelushii era un BIROU - locul unde asistentele si doctorii stateau NON STOP. Acolo stateau ei, nu pleca nimeni. In plus ce e prostia asta cu nelasatul parintilor langa copii? Ce daca sunt prematuri? La spitalul nostru era permanent du-te vino de parinti care isi luau copiii pe piele, cu ajutorul asistentelor, stateau acolo cu orele langa incubatoare si se ocupau de aia mici, cum puteau ele. Si noaptea aveau voie sa intre. Si intrau cu hainele de pe strada, nu se speria nimeni de nici un microb. Uuuuuffff... sa mai zic de monitoarele care erau langa fiecare copil? Si la asistente era un panou mare cu statusul "online" al fiecarui pitic? Cum se intampla ceva - zbang, alerta pe monitor si tot poporul era acolo. In fine, ce sa mai zic acum, bietii copii care au fost la Giulesti - pentru ei nu conteaza :(

Vorbiti de nasteri - pai Lori in Ro si eu as naste la privat, evident ca m-as scormoni de bani. Asta daca e totul OK cu sarcina si bebe. Asa ca nici nu mai ezita Nasterea mea aici, in Be, a costat 4000 de euro, cu tot cu onorariul pt medic, pt anestezist, pt kineto, care a fost cu mine la nastere + sedere in spital de 8 zile singura in camera. Si eu abuzam la greu de butonul ala hehe si m-am simtit super ciudat cand am ajuns singura cu Robert acasa hihi (nu mai aveam buton !!!! se poate asa ceva ? :D) asigurarile au platit jumatate. Acum m-am pregatit :d si mi-am facut o asigurare full, am trecut si de perioada de "stagiu" (de aia a trebuit sa astept cu bebe2) si acum indiferent cat va costa, platesc ei. M-am scos :D :D

Piggy Succesuri Iti tinem pumnii si asteptam vesti buuune
Aelita - Felicitari pentru bebe Miguel sa creasca mare, sa fie sanatos, iubit, norocos - iar tu sa te refaci repede si sa vii la povesti cu noi

Gata, fug la munci :)

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput