Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (170)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Am intrat la fix sa-i urez Bun-venit lui bebe Miguel si felicitari parintilor!

Noi am venit acasa pana dimineata si mergem inapoi dimi sa vedem daca ne fac iesirea sau mai ramanem. Am facut joi un tomograf sa vada de ce face febra, ca nu gaseau sursa si se pare ca a avut (sau are...) o infectie pe plamani. Ieri dimineata la 4:30 (mda... ) dupa ce mi-au tinut-o saraca nemancata toata duminica, ca tot au asteptat loc in sala de operatie si au facut o bronhoscopie. Inca nu au rezultate, dar zicea dr. chirurg ca din ce a vazut ea era doar mucus si nimic ingrijorator. ACum... asteptam rezultatele de la laborator. Daca nu mai face febra ne fac iesirea maine.

Tratamentul pe care trebuia sa-l facem joia trecuta (de fapt, ala amanat din 15 iulie) iar l-au amanat inca 3 saptamani. Acum suntem iar pe tratament de citostatice mai usoare... cam atat nou de la noi.

Ma duc sa va citesc cat doarme printesa.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

ooof, Desiree, dragele de voi, multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata
Groaznic bietii bebelusi. E cumplit!Nu vreau sa ma mai gindesc.
Desiree, pupici pentru scumpa Victoria, ma rog cu ajutorul lui DUmnezeu sa terminati odata cu povestea asta!!!
Aelita!! felicitari, bb mincacios si refacere rapida mamico!
Eu ma simt nasol cu greturile astea,ma bucur ca s-a mai domolit caldura...seara abia stau si-n pat, ma rog sa adorm mai repede sa nu mai simt nimic...Of, si mai am ceva pinna s-or mai potoli greturile astea..

Aseara am avut copiii la mama. Bai, deci ne-am prostit de tot, nu avem ce face fara copii, nici nu mai stim sa vb intre noi, decit sa imitam ce ar fi facut copilasii daca erau acasa, sa vorbim despre ei si sa ne gindim ca e ultima noapte fara ei...Deci suntem varza.

Simona, mami de baieti David si Matei si 10+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Luminel, Lorich si eu credeam ca sunt protejata (am anuntat in scris), dar se pare ca in cazul reogranizarii din motive economice, etc nu as fi protejata, doar din motive ce tin de starea mea personala...dar cred ca la un moment dat intervin si astea- adica hai s-o disponibilizam pe asta ca oricum a stat 2 ani, abia a revenit si in curind vrea sa plece iar...deci nu cred ca n-o gindesc si n-o si aplica la urma urmei...

Oricum, inca nu stim ce si cum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Sunt trista si socata, nu-mi arde de nimic; de aseara de la 7 cand nu se stia nimic tot curg vestile proaste una dupa ala; Doamnee..saracii bebei (erau si prematuri), saracele mame, ce-o fi fost in sufletele lor...nu mai pot

Desiree sanatate muuuulta, te asteptam cu vesti mai bune! printesa scumpa!

Simona tin pumnii sa fie ok, eu la asta chiar refuza sa ma gandesc... ce-o fi o fi, pisicii mamei lor!

Noi am fost sa ducem analiza pt copro si sa-i luam exudat, s-a lasta cu suparare mare. Culmea ca dupa mai mult de un an ieri s-a deranjat la burtica..deci cine stie ce ne va iesi la analize.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Desiree: multa sanatate Victoriei! si tie multa rabdare si putere.

E groaznic ce s-a intamplat cu bebelusii de la Giulesti. Fereasca Dumnezeu!!!!Cum erau bebelusii aia nesupravegheati acolo? Daca era cineva cu ei putea sa-i scoata ff usor si in scurt timp cu patuturile cu rotile. Sunt zeci de angajati probabil.Cred ca fiecare a fugit sa-si salveze pielea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Desiree multa sanatate pupam fetita curajoasa! I-a trecut deci febra?

Simona bafta multa la serviciu! Aiurea cu greturile, eu am scapat si la prima si la a doua sarcina. Mai am cate un "inel" cum zicea Lorich, culmea, acuma, dupa 12 saptamani. Dar numai dimineata cand ma trezesc, cum mananc ceva, cum imi trece. Oricum, multumesc lui Dumnezeu, am o sarcina pana acuma ca-n povesti. Nici o neplacere decat pielea uscata si mancarimi la picioare care le-am rezolvat pana la urma cu un ulei special de nuca de cocos.

Fetelor, nici nu stiu ce sa mai zic de explozia de la maternitate! Am plans, am visat urat...e oribil, e o crima pur si simplu, nu numai asistenta si doctorul ala ar trebui sa putrezeasca in puscarie, dar si conducerea sectiei, a spitalului, de la A la Z! Cum adica sa nu fie nimeni sa-i supravegheze? Dar era sectia de neonatologie, deci aparatele alea puteau oricand sa o ia razna, sa faca brahicardie vreunul din ei, e absolut vital sa fie cineva acolo permanent. Eu stateam lipita de patutul lui Patrick si ascultam toate monitoarele alea, cum incepea sa tiuie, cum venea asistenta si-i ajusta nivelul de oxigen. Halal ingrijire pentru prematuri, si cateodata mai au curajul sa zica mamelor ca n-a avut zile si n-a trait, cand ei nici macar nu-i supravegheaza, cumplit. Crima pur si simplu, nu se deosebesc cu nimic de ultimul talhar care da in cap la drumul mare. Inca astia sunt si mai perfizi, de aia te feresti, dar la astia le incredintezi viata.
Si mai aud fete din strainatate la odisee care prefera sa vina in tara sa nasca...

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -13+ cu posibil
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Doloress neata la voi?
Mi-a picat fisa acum - si eu niste mancarimi ff ciudate in talpi.
Da, la odiseea cea noua eu n-am putu sa inteleg ca cineva ar elege sa nasca in Ro in detrimentul olandei...dar fiecare cu ale lui. Eu ma indrept incet spre o nastre la un spital privat, m-am saturat de frica asta de a naste in spitalele astea jegoase, se vede ca am ramas cu trauma mai mare decat am crezut dupa sfafilococul ala de la Robert, mai ales ca am vazut ca spitalul unde am nascut eu s-a dus tot mai jos, nu mai sus ---stii probabil ce s-a intaplat cu mamica ce si-a pierdut si bebe si uter si tot, a scapat doar cu viata dupa o luna sau mai mult de coma;
Mi-am schimbat spitalul, doctorul, insa peste tot e cam la fel, cum ziceam ma indrept incet spre un spital privat, mai ales ca acum daca medicul cu care nasti are contract cu casa de asigurari ai o reducere de 2800 lei din nastere (ceva sub 50%).

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lorich: super daca ai reducere. Stiu ca din 2008 incoace s-a tot scumpit pe la maternitatile private. E incomparabil dpv al confortului si modului cum esti tratat (cel putin aparent) pentru ca in realitate s-ar putea sa dai si acolo peste oameni scoliti in spitale de groaza. Nu zic ca toti sunt la fel dar exista uscaciuni si acolo. Cat despre siguranta, lipsa posibilitatii de a fi infectat cu cine stie ce stafilococi etc nu cred ca-ti ofera nici o clinica asta.
Suntem in Romania unde toti vor sa se imbogateasca azi. SINCER cred ca pe multi ii doare undeva de pacienti dupa ce dau banii. Si cum la noi totul se poate musamaliza... Si la Euroclinic care e cea mai scumpa te ingrozesti ce grozavii ti se pot intampla.

Mergi la inceput

Lorich...oofff, ce sa mai spun ...eu imi pun toata speranta si increderea in DUmnezeu. Si sunt sigura ca va fi bine. Orice am face nu tine de noi...eu asa cred, asa ca degeaba m-as da peste cap...

Mergi la inceput