Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (170)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Simonix ce scump e Robertelul tau!! Te cred ca abia asteptati toti vacanta, scuze batanda!
Mai eu plang non-stop, nu mai pot privi stiri despre ce s-a intamplat, e ceva ce depaseste imaginabilul si inimaginabilul pt mine. Cum sa nu fie nmeni acolo??? Mai mult de 15 minute a ars mocnit, explozie, nexplozie... bebei de un kg si un pic erau acolo inchisi (usi actionate cu cartela)...nu stiu cum sa mai zic...una e un accident, o explozie si alta e ce s-a intamplat, ceva criminal...sa moara bietii copii asfixiati cu fum, nu mai zic ca iar ma apuca plansul... stau si ma gandesc, sunt inca 7 in stare grava - de la arsuri si de la fum- ce sanse au ei s ascape teferi? Copii care inca nu erau ok, erau inca nepregatiti, sa zic asa...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fete dragi.

Am vazut poze foaaaaaaaaaaaaarte frumoase cu copii superbi, Annika, Lara si Mara. Adorabile, sa va traiasca, sa fie sanatoase.

Eu am nascut ambii copii la privat si sunt 100% pentru, chiar daca efortul financiar este mare. Am fost foarte multumita.

Piggy, mai ai foarte putin, iti doresc multa sanatate si un bebe la fel de minunat ca Ilinca.

Lori,

Cleo, sa va fie de bine vacanta.

Simonix, va imbratisez, Robertel este minunat cu "batanda", va doresc de acum sa aveti o batanda frumoasa.

Fug la treaba, va pup pe toate, papaaaaaaaaaaa ...

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Lorich: in 2008 inainte sa aleg unde sa nasc tot citeam topicurile de la Nasterea la Medlife si Euroclinic. Acolo am citit. Eu am ales Medlife atunci. Mi s-a parut mai pentru mine. Nu-mi prea plac vedetismele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Salutare,

Lorich: in 2008 inainte sa aleg unde sa nasc tot citeam topicurile de la Nasterea la Medlife si Euroclinic. Acolo am citit. Eu am ales Medlife atunci. Mi s-a parut mai pentru mine. Nu-mi prea plac vedetismele.

Te iubim, printesa Victoria!!!

Nu te supara, dar nu mi-ai spus nimic , mai ales cu ce am bolduit. Deci...tu ai nascut la medlife (acum e mai scump aclo decat la euroclinic, cu abvantajul ca pretul e la fel indif de nastre, deci daca trebuie cezariana nu mai risc falimentul ) si a fost ..cum?
In fine... la noi decizia e luata (asig privata are leg doar cu euroclinicul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Lori Tu esti si insarcinata acum, te cred ca esti si mai sensibila ... Dar uite, ca io nu mi-s gravida si tot bocesc ma speria cumplit faza cu norocul/nenorocul - bebelushii aia au avut ghinionul sa fie atunci acolo... Groaznic. Nu stiu, incearca sa te desprinzi usor, sa nu mai dai drumul la TV si sa nu mai citesti subiectele pe forum. Uf ...

Ah, hai sa va mai zic de mine ieri am fost in situatia de a imi face un test de sarcina Ajung io la servis, vesela ca de obicei, mancata de dimineata de acasa (o clatita cu gem si un iaurt alb). Buun, vie unul din sefii mei si incepem o discutie, io simt ca mi se face rau maaai dar rau din ala de gretzuri, yaaaak ... Mi se face asa rau de ma intind pe mese pe acolo Seful ala a inceput sa tzipe de cred ca l-a auzit toata unitatea "Esti gravida, stiu io ca esti gravida ! I know a pregnant woman when I see one!" - pana la urma a trebuit sa ma retrag discret (vorba vine discret, ca nenea ala tzipa dupa mine) la toaleta unde am dat la boboci, vorba aia Ups, zic, pai ce e asta ca nu era planificat - asa ca fuga la farmacie sa iau test. Noah, e negativ, of course caci era oricum prea devreme si pentru test, si pentru gretzuri asa puternice. Cu Robertzos au inceput fazele nasoale prin saptamana 7, cred, si oricum avusesem si alte semne inainte. Asa ca foarte incantata i-am zis sefului ca io nu am de gand sa fiu gravida, ca vreau sa ma simtzesc bine in concediu, in batanda Pana la urma am plecat de la servis si am stat cam doua ore acasa, unde, in urma unor tzopaieli pe burta mea efectuate cu stil de al meu fecior am hotarat ca mi-e mai bine la serviciu, deci m-am intors

Si alta intamplare: al meu baiat a cazut de pe un avion din ala de lemn din parc. Avionul ala are o gaura prin coada (coada e inaltzata). Si fix in coada ii place piticului sa asculte povesti - de regula ma duc cu gashka si ei stau cuminti acolo, mergem cu avionul si asculta povesti Faza e ca in ziua respectiva Robert era cu mine afara, singurei, si dupa o tura de povesti in avion ne-am dat jos. El insa a vrut sa reitereze experienta si cand m-a vazut ca fugeam dupa o mingie prini parc - tzop repede la avion; Io ma indretam spre el si i-m zis sa ma astepte (din cauza gaurii aleai - e si o scara de sfoara acolo, e speciala de catzarat, dar el e prea mic). El m-a auzit, s-a oprit fix in dreptul ei si s-a dat cu un pas in spate. Si zbang, l-am cules de pe jos M-am speriat nitel, ca e ceva inaltzime, cazuse pe spate, din fericire nu cu capul in fatza Se tavalise pe acolo si avea gura plina de tzarana din aia, de nu stiam unde se lovise in prima faza. Noah l-am luat, el nu respira, scotea un tzipat din ala fara voce - pana la urma a venit si urletul de rigoare. Eh, peste 5 minute, cine voia la avion ? A povestit apoi tuturor cum Obet nu ghija maie gaiua, Obet buf gauia, buba pate (spate), Obet plans, mami buatze, pupici buba, buba pecat

Aventuri ...

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lorich: de ce am spus asta cu vedetismele? Pentru ca in 2008 era o moda sa nasti la privat daca aveai bani. Mie imi placea enorm sa ma duc sa vad acvariul de bebelusi, sa-i urmaresc pe fiecare. Vedeai acolo tot ce faceau asistentele/doctorii spre deosebire de vizitele la ore fixe doar pentru alaptat. A fost o experienta placuta pentru mine dar nu pentru ca era ca la hotel ci pentru ca erai tratat ca un om fara sa fie nevoie sa stai de exemplu la coada sa ti se faca toaleta fara chiloti pe tine incolonat pe hol la ora fixa. Aici e diferenta. Apoi cand te duceai la copii sa alaptezi si nu aveai banutii pregatiti pentru asistente riscai sa fii din nou umilit. Si daca coborai cu mai multi banuti la tine erai buzunarit pentru ca trebuia sa-ti lasi halatul pe hol. Mamele care au nascut si la stat cred ca vor aprecia in primul rand faptul ca poti vorbi cu personalul fara sa stai cu mana in buzunar, esti tratat normal,poti sa te speli, sa mergi la toaleta in conditii civilizate, poate si tatal sa-si vada copilul sau sa-l tina in brate in maternitate etc. Daca ai intrebari ti se raspunde fara sa fii luat peste picior etc. In rest cred ca nu-ti doresti decat sa ajungi cat mai repede cu copilul acasa, sa te poti odihni pentru ca si la privat vine dimineata la 6 sa spele pe jos, apoi vizitele,durere,alaptat etc
Si da am citit atunci si despre copii care au plecat cu infectii de la Euroclinic. Si mame total nemultumite dar si multe mame multumite. Am mai citit despre Euroclinic si cand a fost cazul acela cu doctorita care a lasat o pacienta cu hemoragie sa moara la Giulesti. Era o doctorita de la Euroclinic. Nu pot garanta ca tot ce scriu mamele acolo sunt lucruri lipsite de subiectivism...asa cum nu pot acum dupa 2 ani sa-ti dau un link cu exact ce se scria. Dar daca voi avea timp poate caut.

Mergi la inceput

da, Beleanne infectiile astea se pot lua indif de spital, ca fac parte din "flora si fauna" (doar stii cum Simonixu' si Robertixu). Eu in naivitatea mea cred ca sanse mai mari de asa ceva la CF2 decat la euroclinic sau medlife etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Lorich am si eu o intrebare...parca povesteai tu de niste locuri faine pt astia mici in Herastrau...pe unde sunt ca am veni si noi dupa gradinitza azi? (ursii parca ..)

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008), 37+ si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui piggy

Lorich am si eu o intrebare...parca povesteai tu de niste locuri faine pt astia mici in Herastrau...pe unde sunt ca am veni si noi dupa gradinitza azi? (ursii parca ..)

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008), 37+ si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

Este vorba de intarea din Soseaua Nordului, mai sus de Ambasada Chinei, zona Sat francez. Este un loc mare de joaca la Roata mare, de acolo poti intreba pe und eajungi la Ursi.
Pe la cat ajungeti? paote vad si eu o burticuta cu AMR mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

eee ce bine ar fi

pai o luam la 5 de la gradi si cred ca facem vreo ora maxim deci un 6...veniti la ursi?

Mergi la inceput