Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *269*
Raspunsuri - Pagina 17
roli25 spune:
Back in town!
Am fost intr-un colt de rai. Un satuc aruncat pe munte la 1000 m altitudine, in parcul national Piatra Craiului.
Un aer cristal, peisaje de vis si o pensiune excelenta.
Am facut drumetii de-adevaratelea pe munti. Piticii au mers incredibil de bine. Pe Andrei din cand in cand l-am mai carat in rucsac, dar el vroia sa mearga pe picioare ca Marc.
Va recomand cu toata caldura pensiunea (www.pensiuneapepino.com). Foarte curat, mancare sanatoasa din gospodarie, legume proaspete din gradina lor, oua, pui de tara si toate branzeturile facute din laptele de la vacutele lor.
Ieri, la plecare spre casa am mers in Poiana Bv, am urcat cu telecabina si am coborat pe picioare tot Postavarul. Andrei jumate de drum in rucsac, iar Marc cot la cot cu noi.
Am avut cea mai scurta vacanta, dar tare frumoasa.
Revin cu poze.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cati_magureanu In alta ordine de idei...ne preagtim si noi de venirea in tara. Eu si Matei vom sta mai mult. Mi-ar face mare placere sa mai intalnesc zuzici si clopotei! Va pupam! Mami de Matei (13 ianuarie 2008) |
Sunt 'pentru'; dar dak se poate (si nu incurc) din 4/5 sept ca sapt viitoare plecam la munte (plecam duminica si ne-ntoarcem pe 28.08)
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 2 ani
Albume
cati_magureanu spune:
Roxi, Elle!
Of course ca ne vedem! Vedem noi cum facem! Noi venim pe 4 septembrie si, oricum, nu voi fi prin tara decat dupa 27 septembrie (o sa mergem in concediu prin Europa).
Roli, condoleante, in primul rand, pentru tatal tau si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Am citit ca ati fost intr-o mini vacanta prin Piatra Craiului! Ma bucur ca v-ati mai relaxat! Este, intr-adevar, f. frumos acolo! Chiar aveati nevoie dupa perioada grea prin care ati trecut! Va pup!
Eliza, am mai citit ca vii si tu prin tara! Cand veniti voi?
Cum ziceam, noi venim pe 4 sept., stam pana pe 12 in Bucuresti dupa care o taiem prin Europa. Poate, totusi, ne suprapunem pana pe 13 septemebrie si reusim sa ne vedem.
Pupici!
Eliza spune:
Cati off..din pacate noi pe 5 sept plecam:( Macr o zi de ne-am si suprapus.
Ramona super pozele, iar tu te-ai bronzat foarte frumos.
Eliza 
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
ramonab spune:
Neata fetele!
Multu de vizionarea pozelor 
Intrebare: vreau sa-i dau la pici oua de prepelita.Stiu ca sunt pe aici mamici are fac la fel si as vrea sa stiu cum le dati voi.Aveti ceva recomandari?
Roli ma bucur ca ai avut parte de o vacanta frumoasa cu aer curat de munte.Picilor le-a prins foarte bine din cate am citit.
Asteptam pozici
(slideshow)
grati.ela spune:
salutare tuturor! Noi ne pregatim de mare si de...curatenie. Cum sotul nu vrea sa ne mutam la 4 camere am decis sa renovez cosmeleatza noastra...asta va insemna in jur de 10mii de euro ceea ce ma deprima. Asa am senzatia ca bag banii si tot mic si inghesuit ramane...Ozi vrea camera ei, Dudu camaruta lui si noi in exil in sufragerie...Macar merg 9 zile sa ma relaxez inainte de terapia de soc.
Roli ma bucur pt voi
Elle, eu simt ca te-ai suparat pe mine dar sa stii ca-mi doresc din suflet sa fii fericita alaturi de sot si...soacra![]()
miri_mik spune:
cati, ce inseamna "prin europa"? e si belgia pe lista?
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
buna fetelor

anna se ridica singurica in picioare! anna se ridica singurica in picioare .. aseara s-a ridicat ptr prima data, eu vazand-o, am inceput sa tip si ea s-a speriat si s-a aruncat in fund .. a plans nitel si a luat-o de la capat .. e un inceput .. sper ca pana la 1 an sa mearga macar de manuta ..
grati cum sa ma supar pe tine, no way!! saru-mana de sfaturi, in unele sunt perfect de acord cu tine. si eu vreau armonie caci sunt satula de sicane si certuri .. vacanta frumoasa si spor la renovat!! 
mirikule ce mai fac cei 3 care au speriat vestul?? ii pupa elle pe ei de scumpi!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
cati_magureanu spune:
Of, Elizule! Ce rau imi pare! Chiar trageam speranta ca poate ne intersectam..vorba ta, macar o zi acolo! Ce rau imi pare! Asta este! Poate anul viitor sa avem mai multe sanse!
Mirik-ule drag! Din pacate nu avem Belgia pe lista! "Prin europa" inseamna Spania, anul asta! (fie vorba intre noi, planuisem si Portugalia dar n-a mai fost sa fie :-( )
Ar fi fost frumos sa ne intalnim, macar la o cafeluta!
Elle, super felicitari Anuskai! Bravo Anna, Bravo mami! Ai fetita mare!
miri_mik spune:
neatsa:)
repede si telegrafic. voi muriti de caldura... noi de frig (15 grade). cica in weekend e mai cald. mira-m-as:)
cati, speram ca poate poate... drum bun in ro orishicum:)
elle, pup pe ea de anna dulce si scumpa si viteaza! intrebare: ai mai rarit-o cu laptele? si de ce trebuie s amearga pana intr-un an?
grati, rasfatato!
noi mai rabdam pana joi cand plecam in vacanta. nu-mi ard enici cat e negru sub unghie.
baietii sunt bine, nazdravani, jeremy e campion la diversificare. papa fructe si ii plac. si a acceptat si bibe supliment dupa 2 saptamani d eurlete continuu (30 de ml, nici nu trebuie mai mult). l-am tuns pe bruno n vederea vacantei si a noului an scolar, si a vomat dupa. daca e o chestie somatica, am pus-o. sacha e si el tot cu ulcior dar mult mai bine. citim maica, citim si ne dam pe brazda!
hernia mea cea de 2-3 cm e cat o palma sis e simte fara eforturi la atingere, a mai aparut unaderanjanta rau pe partea dreapta:( sa speram ca fac vacanta si nu ma repatriaza de urgenta...
in rest, astept pralinele la cafea. fu cafea cu o pralina care din zvoner si rspandac se face de-a dreptul party matinal:)))))
pupici
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Matei (13 ianuarie 2008)