Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *269*
Raspunsuri - Pagina 16
emabucuresti spune:
Ramona tine l la regim, paine prajita, sticksuri, branza de vaci, orez, banane. Bine ca nu face febra. Sigur ca asteptam poze! Ma bucur ca v-a priit iar razvanici daca nu a facut febra si daca ii dai papa de regim cred ca se va repara repede la burtica.
Concediu placut celor care plecati curand sau sunteti deja!
Noi va salutam de lapiscina unde sasa doarme si e frumos, racoare, poate ne prinde ploaia oe aici. Dar am venit azi doar sa stam la aer si iarba verde ca adie vantul si piticul a avutin we putina febra, nush de la ce
ginnette spune:
Ciao fetelor,
Stati pe la umbra si racoare?
Ramo
sa stii ca si sor'sa tot cum a plecat s-a-ntors de la mare: adik branzica .. ma rog, nu chiar branza dar nici ca mine (eu ma 'colorez' bine).
Imi pare rau ca se kkleste; banana i-ai dat?
Pt tuse, eu i-am dat Adelei (asta iarna) ERDOMED si am scapat in 3 zile.
Acum, cu raguseala mi-a dat AERIUS sirop, Tantum spray iar, de la mine putere, HOMEOVOX - dar nu le suge, le rontzaie.
Mi-a dat si un antibiotic CECLOR dar mi-a zis sa nu-i dai 4 zile; nicinumai e nevoie, e pe trecute raguseala.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
doniro spune:
Fetelor, eram asa de mandra de Victor ca nu mai face pisu si am scapat de Pampers, dar de cateva saptamani aproape in fiecare noapte imi zice mama ca face pe el, desi il trezeste si il pune pe olita. I-a pus azi noapte Pampers si era plin dimineata... E drept ca si consuma f multe lichide toata ziua, dar speram sa se fi reglat definitiv... Ne facem noi mari, nu?
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
ramonab spune:
Emma a facut si un pic de febra sambata un 38 i-am dat panadol si aia a fost tot.
Sticksuri si paine prajita nu i-am dat inca,o sa ii dau. Banane manca in fiecare zi.
Roxi nu cred ca e cazul de antibiotic pt raguseala.Ma bucur ca e bine acum 
Doniro e doar o perioada.O sa isi revina inapoi sunt sigura.S-a schimbat ceva la voi?Se poate sa fie asta o cauza.
Se va regla inapoi, stai linistita 
AM CATEVA POZE DE LA MARE :http://good-times.webshots.com/photo/2683352140102497651wKqwpv
(slideshow)
ramonab spune:
E ingrozitor ce s-a intamplat la maternitatea Giulesti 

Bietii bebelasi
Oare ce e in sufletul parintilor?

(slideshow)
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab AM CATEVA POZE DE LA MARE :http://good-times.webshots.com/photo/2683352140102497651wKqwpv RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
Este de milioane
mai ales cea pe val.E tare frumusel (si tu arati extraordinar
)Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 2 ani
Albume
Ellenuta spune:
saluti fetelor
in sfarsit mai putem si noi sa respiram .. e mai ok afara si a dat si ploaia asta, poate mai spala praful.
eu sunt in alergatura ptr niste hainute de nunta, sambata se marita prietena mea din copilarie. mi-am comandat o rochita, sper sa-mi vina si bine si mai imi trebuie costumatie ptr biserica. face religioasa in bucuresti si petrecerea la gura diham. ptr a doua zi ma descurc eu cu ce am.
ramo ma bucur ca a fost frumos la mare. razvi a venit cu diaree de acolo? tine-l pe regim si baga-i jumate de capsula de ercefuryl de 2 ori pe zi .. face minuni. la tuse, evei i-a mers tare bine humex si e si ok la gust, plus pufuri cu tantum verde. sanatate multa! am vazut si pozutele. asa baiat, asa mamica. tare dulce si frumos razvanici si incantat de apica, iar mami a lui ... sexy sexy sexy!
emma unde mergeti voi la piscina? ce bine ca mergeti sa va racoriti ..
roxanici multi pupici!!
pupici
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
doniro spune:
| citat din mesajul lui ramonab Emma a facut si un pic de febra sambata un 38 i-am dat panadol si aia a fost tot. Sticksuri si paine prajita nu i-am dat inca,o sa ii dau. Banane manca in fiecare zi. Roxi nu cred ca e cazul de antibiotic pt raguseala.Ma bucur ca e bine acum ![]() Doniro e doar o perioada.O sa isi revina inapoi sunt sigura.S-a schimbat ceva la voi?Se poate sa fie asta o cauza. Se va regla inapoi, stai linistita ![]() AM CATEVA POZE DE LA MARE :http://good-times.webshots.com/photo/2683352140102497651wKqwpv RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
Chiar nu imi dau seama ce a determinat schimbarea asta... om vedea.
Am admirat pozele. Super frumoase si pozele si personajele :)
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
cati_magureanu spune:
Buna fetelor!
Ce mai faceti?
Bine v-ati intors de prin concedii sau concedii placute, vreme frumoasa si fara evenimente neplacute, celor care se pregatesc!
N-am mai citit decat ultimele doua pagini..Am vazut poze cu Ramo si Razvi...foarte frumoase!
Eu citesc ziarele si plang incontinuu...Ce nenorocire! Nu pot decat sa-mi imaginez suferinta bietilor parinti si sa plang soarta mititeilor dragi pieriti asa de....prematur si in asa conditii! Of! Of! Doamne fereste!
In alta ordine de idei...ne preagtim si noi de venirea in tara. Eu si Matei vom sta mai mult. Mi-ar face mare placere sa mai intalnesc zuzici si clopotei!
Va pupam!
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui cati_magureanu Buna fetelor! Ce mai faceti? Bine v-ati intors de prin concedii sau concedii placute, vreme frumoasa si fara evenimente neplacute, celor care se pregatesc! N-am mai citit decat ultimele doua pagini..Am vazut poze cu Ramo si Razvi...foarte frumoase! Eu citesc ziarele si plang incontinuu...Ce nenorocire! Nu pot decat sa-mi imaginez suferinta bietilor parinti si sa plang soarta mititeilor dragi pieriti asa de....prematur si in asa conditii! Of! Of! Doamne fereste! In alta ordine de idei...ne preagtim si noi de venirea in tara. Eu si Matei vom sta mai mult. Mi-ar face mare placere sa mai intalnesc zuzici si clopotei! Va pupam! Mami de Matei (13 ianuarie 2008) |
DA DA DA!!
noi ne inscriem! abia astept sa ne vedem .. imi va fi mai greu sa ma misc cu 2 kinderi, dar vad eu cum fac. poate facem o intalnire maree in herastrau la roata .. ce ziceti? intr-o sambata dimineata???
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

09.01.2008
Matei (13 ianuarie 2008)