Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *269*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Nu ma las dusa...elle..stefy sufla tigari de vreo juma de an..dar am convins-o ca numai barabtii fumeaza..iar femeile de fapt doar se prostesc..

A..si inca ceva..de la un timp vrea sa faca pe baiatul..sa faca pipi din picioare si sa se joace cu masinutele si pistoalele...i-am luat un dictionar larousee (sau cum s-o scrie) cu corpul..e super incntat de el..si pune tot felul de intrebari legate de diferenetele dintre oameni..de la sex..pana la culoarea pielii si organe..i-a uimit pe socrii mei cand le-a spus ca muchii sunt legati de oase si de aiai ne miscam caa vem muschi..in plus..tati are un os in gat, dr la ea nu se vede....ce o fi in capul ei..numai ea stie ...:)

Gata, chiar inchid...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

alinact poze cu iustina nu mai vedem si noi?

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Aici sunt cateva poze.

Fug' ca s-a trezit Justina.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetele,

Hmmm....slabuta miscare pe-aici .. caldura mare, mon cher!

Alinat , azi ma duc la pediatra cu ea, sa i se uite in gat.
S-aveti un concediua minunat si fara pb!

Alinact, intru de-acasa sa-ti admir printesele - ca de-aici e banat site-ul.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Buna, zuzici!

Si eu sunt pe ultima suta de metri inainte de concediu. Mai am de indosariat unele-altele si sunt cam gata de vacanta. O saptamana la ai mei, cu puiul meu si apoi la Mamaia. Anul acesta mergem doar noi trei, fara prieteni, fara gasca. Am un feeling ca va fi tare bine.

Asadar, va urez racorica si vacanta placuta celor care acum o incep sau sunt in toi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

yupii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

salutare fetele

voi mai puteti cu caldura asta? eu simt ca o iau razna .. merge aerul non-stop ptr a mentine in casa 26-27 grade .. si astea mici sunt agitate si marici, anna mi-a si vomitat la masa de pranz .. poate ne mai racorim diseara la terasa, mergem cu prietenii astia care au nunta pe 21 la busteni, au venit ieri din state. cum ai mei sunt la munte, o vom lua pe eva cu noi .. wish us luck .. mai ales ca nu are cu cine se juca ..

eliza sa treaca mai repede si usor zilele astea aglomerate si sa veniti cu bine in tara.

doniro esti o rasfatata!

alinus distractie placuta la mare!! totusi, mare mare grija cu caldurile astea. pupici

alinact e o frumoasa iustina!! semana tare tare mult cu ioana si cu tine. si ce par lung are ioana .. super!

codruta vacanta placuta!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Natalia, sunteti superbi...am mai zis-o si ma repet...iar rochitele dementiale...ai talent, trust me...eu zic 'go for it'...pacat ca n-am fetita... mireasa are o rochita traznet si o talieeeeee...o invidiez... (ca tot povesteam noi de kile la telefon)
pup fetele frumoase...si mamica la fel..

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfintei Fecioarei Maria!

Da, Ellenuta seamana Justina cu mine si cu Ioana (numai ca are parul m inchis decat al Ioanei).
Iti multumesc pt vizionare.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Mamaaa ce pustiu e pe aici!!!
Unde sunteti gagici va astept cu o cafeluta.

Noi ne-am intors de la mare duminica.Am avut un concediu foarte frumos cu soare si f cald asa cum imi place mie, vineri erau chiar 41 de grade in statiune.Am fost in Olimp da nu mi-a prea placut staiunea asa ca stateam doar dimineata la plaja si seara fugeam in Neptun.
Razvan a venit cum a plecat, nebronzat adica :)) Dimineata la 10.30-11 pleca cu tata-sau in camera iar eu ramaneam pe plaja pana pe la 13-14.
I-a placut in apa la pici de numa nu-l mai puteam scoate de acolo.L-am dus si cu vaporasul, eu am regretat plimbarea ca mi s-a facut rau la un moment dat.

Partea proasta e ca Razvan face diaree de joia trecuta.Nu face des, de 2-3 ori pe zi dar e fleasca.Ieri am crezut ca si-a mai revenit ca era mai pastos da azi dimineata iar s-a flescait.
Oare ce sa-i mai fac?Ii dau ceai de menta in loc de apa, i-am dat si smecta (nu a mers deloc cu ea) ii dau orez cu morcov, branza.
Si tot nu-i trece?Ce sa-i mai dau?
Plus ca si tuseste si acum ii fac aerosoli cu acc desi facea si la mare seara si dimineata aerosoli de pe mare.

O sa revin cu poze daca doriti.

(slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

AlinaT concediu placut!

Apropo de canicula si riscurile ei chiar ma minunam cand stateam pe plaja ca stateau cu copiii mici chiar si bebelusi la ora aia 13-14 fara nici o grija.Bine si eu eram inconstienta ca eram la ora aia pe plaja dar macar mi-am protejat copilul si l-am trimis in camera.
Erau copilasii rosii arsi pe pielicica si totusi stateau in soare nici macar sub umbrele si nedat cu nici o crema.

Natalia superbe pozele, zici ca sunt pictate.Iar voi....ce sa mai zic si eu s-a spus tot inaintea mea...frumosi
Si sa stii ca iti spun sincer de tot fara sa te lingusesc: incepe afacerea o sa ai succes

Roxi cum e bulina?I-a trecut raguseala?

Emma si noi suntem asaltati de de ce-uri.Incontinuu intreaba de ce, orice ii spun imediat urmeaza de ce.Si nu-l multumesc cu una cu doua, nu se opreste din de ce pana nu mai stiu ce sa-i raspund.

Elle mortala fata ta cu stiksurile tigarete :)))Si felicitari pt scapatul de pampers.

Of am mai citit multe da nu-mi mai vine in minte acum ce

(slideshow)

Mergi la inceput