Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *269*
Raspunsuri - Pagina 14
emabucuresti spune:
roxana si milan vorbeste ragusit dimineata. o fi oare si de la cat vorbeste si tipa? hihi
eu am pus si pe seama racelii lui crunte de acum trei sapt-o luna.
apropo de vorbit- m-a zapacit cu intrebarile, cu de ce-ul.
ca sa intelegeti ce vreau sa spun.of course ca ii raspund si explic, pe mine ma are ca tinta preferata, cu tati mai usurel. abia astept sa il duc la buni sa iau o pauza de intrebari, dar nici cu micul nu mi-e rusine- el are alte 'bune' obiceiuri-se trezeste noaptea des, tb sa il car in brate, de manute, cu carutul, oriunde mergem, busileste si cotrobaie aiurea, baga in gura prostii daca nu esti pe faza, si asa mai departe, stiti voi( sau ati uitat, hihi, mai putin elle, miri,mary)
Ellenuta spune:
hello girls
ne-a toropit calduraaa .. eu nu mai vreau. e groaznic si inca ce va mai veni .. la noi merge aerul non-stop .. sa vezi factura la curent .. 
am fost acum doua seri, la o terasa in centrul vechi .. fetelor, e super ce au facut astia acolo .. e aglomerat dar mi-a placut atmosfera. am luat-o si pe eva dupa noi care a dansat pana pe la 22.30 cand am luat-o catre casa. m-a vazut fumand si acum isi ia sticksuri si zice ca fumeaza si ea ..
ba chiar se terminase pachetul de tigari al nasei si l-a luat si si-a bagat acolo sticksuri .. s-o fi vazut cum scotea tacticoasa cate unul si-l tinea ca pe tigara .. aseara, mi-a spus ca ea nu mai vrea sa "fumeze" .. caci ii miroase parul si ei nu-i place sa se spele pe cap .. ma termina cu ce poate sa scoata din ea.
nati SUPERB!! ce fetite frumoase, ce mami sexy, ce mireasa frumoasa .. rochitele sunt de mare clasa, chiar ai castiga bani buni cu asta, sunt sigura!
roli
of .. ma doare sufletul cand citesc .. multa putere iti doresc.
ema pup frumosii!! anna abia a inceput acum sa busileasca timid, pana acum se tara pe burta .. e de groaza, tot ce apuca baga la gura .. si are o atractie ptr firele de par. trebuie sa fiu cu ochii pe ea. tarcul l-am lasat deschis ca sa poate intra eva fara se se mai spanzure si anna iese una-doua afara si ia gresia la lustruit ..
nemary voi ce mai faceti?
alinact poze cu iustina nu mai vedem si noi?
roxanici pup buburuza sa-i treaca repede ragusala.
doniro ce tatic curajos. al meu nu s-ar fi incumetat sa plece alone cu eva. ma bucur ca ai reusit sa iesi si sa te mai destinzi.
miri sar-mana de sfaturi .. si ale mele incep sa se paruiasca. eva oricum o batea pe anna, insa, acum si anna cum o prinde o trage de par ..
ceska ce dulce benji .. ma bucur ca ai plecat cu el si l-ai lasat pe sot acasa .. of sa se ia de mana cu al meu caci tare egoisti mai sunt.
ven am vazut pozute pe facebook! tare frumos a fost in minivacanta romatica .. super locurile!! si voi sunteti doi porumbei frumosi .. ma bucur ca mai sunt si unii care se gandesc si la ei, nu numai la kinderi ..
alina cum mai e sotiorul .. a "nascut" piatra?? sanatate multa si lui stefi!!
pupici
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta ... am luat-o si pe eva dupa noi care a dansat pana pe la 22.30 cand am luat-o catre casa. m-a vazut fumand si acum isi ia sticksuri si zice ca fumeaza si ea .. ba chiar se terminase pachetul de tigari al nasei si l-a luat si si-a bagat acolo sticksuri .. s-o fi vazut cum scotea tacticoasa cate unul si-l tinea ca pe tigara .. aseara, mi-a spus ca ea nu mai vrea sa "fumeze" .. caci ii miroase parul si ei nu-i place sa se spele pe cap .. ma termina cu ce poate sa scoata din ea.Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun bio bebe |

pupa mama isteata!
Adela se baga la pachetul de tigari

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 2 ani
Albume
Ellenuta spune:

raportam prima noapte fara pampers!!! a fost un succes .. ultimul pipi l-a facut la wc pe la 11 noaptea si apoi la olita pe la 9 dimineata cand s-a trezit!! urrra .. am fata mare!! 
roxanici
buburuza frumoasa!! si eva imi cere pachetul de tigari .. eu nu fumez decat cand iesim undeva in oras (si se intampla fff raaar) ..
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
ginnette spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta![]() ![]() ![]() raportam prima noapte fara pampers!!! a fost un succes .. ultimul pipi l-a facut la wc pe la 11 noaptea si apoi la olita pe la 9 dimineata cand s-a trezit!! urrra .. am fata mare!! ![]() roxanici buburuza frumoasa!! si eva imi cere pachetul de tigari .. eu nu fumez decat cand iesim undeva in oras (si se intampla fff raaar) ..Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun bio bebe |
FELICIATRI, BULINA!!!!

Are voie o tigare acum!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 2 ani
Albume
Ellenuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
FELICIATRI, BULINA!!!! ![]() Are voie o tigare acum! Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 2 ani Albume |

.. adica imi cere pachetul sa se joace cu el si sa-mi jumuleasca tigarile ..
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Eliza spune:
Natalia superbe pozele. Stefi seamna din ce in ce mai mult cu Ana iar tu arati foarte bine
.
Elle morala Eva cu tigarile. Felicitari pentru prima noapte fara pampers.
La noi a inceput numaratoarea inversa, goana dupa cadouri si se suprapune cu o perioada f nasoala la servici, asa ca o sa fiu praf si pulbere pana plecam. Dar nu mai conteaza, o sa fim cu cei dragi curand.
Eliza 
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
doniro spune:
Buna dimineata! Sunt buimaca de somn; fac naveta Snagov-Bucuresti/retur si e tare greu... Ma scol pe la 5.30 si numai dupa 12 noaptea ne culcam, ca deh, Victor doarme ziua 3 ore si nu are somn pana dupa miezul noptii...
E tare bine cu Victor, e cumintel cand nu e Daria sa il provoace. Trebuie sa profit la maxim pana vine maimuta, ca imediat ce apare, ma vrea doar pt ea...
Emilia, zici de tati al nostru ca are curaj sa plece singur cu Daria. Ti-am zis, din punctul asta de vedere am mare noroc cu el ca e f responsabil; chiar isi dorea mult sa fie doar ei doi, pt ca daca sunt si eu Daria ma prefera si el sufera; asa, daca e doar cu el, e tare dragastoasa ![]()
Abia luni vor veni, asa ca mai am doua zile in care sa ma bucur de pitic 
Va pupam!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
alinaatudor spune:
Buna buna, pe fuga caci sunt la serviciu, tre sa pun in ordine totul ca in noaptea asta plecam la mare...
Mircea nici nu concepe sa nu plecam, as aca desi a fost "pe moarte"..cca i-a trecut si mergem..iar eu am fost hiper super stresata (lucru bun la silueta..acu pot sa ma afisez pe plaja...)...
pe scurt: dobitocul de dr de la panduri a zis ca nu e chip fara operatie..dar am zis sa mai cerem si alta parere, am fost la eco...se pare ca totusi piatra s-a dus in vezica si obstaclul a trecut..oricum nu mai are dureri groaznice...am sa v povestesc intr-o zi mai multe despre cactul de spital panduri cu nenorocitii de dr fara interes..in 4 zile l-au vazut adunat 10 minute..nu au pus mana literalmente pe el...doamne fereste sa fi bolnav...
Fyfy..e ok..avea un puroi in gat de imi aducea aminte de mine cand eram mica..acu e ok, i-a trecut..dar a fost suficient de bolnava cat sa abia acum niste ifose...sper sa i le scot la mare...
Mura a crescut uriasa..asa ce ma intristez la gandul ca o lasam singura..oricum am mobilizxat frati, cumnati socrii..sa vina in fiecare zi sa o plimbe...hraneasca si toate cele...
Eu..am de facut bagaj, lucur de nu ma vad...si alte din astea...
Asta ca ne mai auzim peste vreo 10 zile...
Va pup si aveti grija de voi....am mai citit pe apucate din paginile din urma...insa saptamanaa asta a fost putin crazy...
Sanatate si sa trecem cu bine de canicula asta...
alinaatudor spune:
Ginette, poate e o laringita (daca raguseala mai e de actualitate)..asa ca ar merge un antiinflamator..de genul nurofen..panadolul mai putin, dar merge si asta..cam la 8 ore asa..cate 4 ml...vezi daca cumva o doare la inghitit (probeaz-o cu un covrig, astia sunt mai tari si nu o sa vrea sa il inghita)..daca e asa, sigur e o inflamatie...
fetelor, din cauza caldurii au proliferat germenii asa ca sa ne asteptam la niste epidemii de diverse..diarei, amigdalite...laringite...
Sanatate multa...