Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *269*
Raspunsuri - Pagina 13
miri_mik spune:
neatsaaaaaaaaaa!
nati, azi iti scriu tie:)
ca sa te lamuresti cu ce fac fetele: marcel rufo - "freres et soeurs une maladie d'amour", si adele faber -"jalousie et rivalite entre freres et soeurs". poate le gasesti in librarii in romaneste.
ca fin'ca tocmai am citit, doua idei: nu interveni in dispute decat daca-si fac rau. daca intervii, fa-o inainte sa escaladeze conflictul si nu cand sunt deja in stare sa-si scoata ochii. nu lua partea nici unueia - e foarte tentant sa ia adultii de arbitru ca s acapete mai multa putere in joaca.
exista 4 pasi distincti in rezolvarea conflictelor: 1. asculta versiunea fiecareia, fara sa emiti aprecieri de vreun fel sau altul.
2. repeta cel doua opinii ca sa fii sigura ca ai retinut toate elementele corect. 3. propunele sa gaseasca impreuna o solutie si le lasi 3 minute. 4. daca nu au gasit nici un compromis, transezi neutru.
atentie: nu da indicatii de dupa colt, nus triga la ele sa se potoleasca. te duci in fata lor si le povestesti amandorura la nivelul ochilor. nu lua partea uneia sau a alteia daca n-ai fost de fata si nu cunosti intreaga disputa.
mai sunt de spus, dar nah... depande daca vrei sa-ti mai scriu:)
ps. te urasc ce bine iti sta rochitsa aia crem. ii faceai concurenta neloiala miresei. car emireasa fu surprinzatoare! foarte frumoasa si originala.
si.... 600 de euro chirie? si nu gasesti? si gasesti la 1200? dar in ce oras vrei mama chirie? in centrul bruxelului??????
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
alina023 spune:
Mirikule sfatosule, mai scrie despre "jalousie entre frere et soeur" si scandalurile aferente, ca si la noi e la fel. Acum sunt calma ca sunt la ai mei, dar sa ma vedeti dupa ce-i aduc acasa!
Ce chiraieli, ce scantei!!! Zici ca au dat hunii, nu alta!
Roxanici, Ana obisnuieste sa le mai rontaie..ii plac mult pt ca sunt dulci. De inghitit nu cred ca le va inghiti pt ca sunt placute la gust.
Nati, crede-ma, preturile sunt trecute pentru cine intreaba, ca asa e romanul! Dar cauta si sigur vei gasi mult sub 350eur/mp.
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!
ceska777 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela Ceska la cumnata mea la Nuremberg sunt gradini in oras, un fel de parc impartit pe parcele de 200m2 cu cabanute unde isi pot petrece ziua (dar nu si noaptea)...platesc cam 400E/an. Cumnatul meu fiind apicultor nu plateste nimic. Oricum este grozava ideea asta, de a avea o curticica chiar de stai la bloc. |
Si in Romania era practica asta. Vecinei noastre ii demolasera casa pentru a pune in loc un bloc si a primit un spatiu de gradina ca si compensatie, parca. Pana la urma si-au luat iar casa cu gradina si fosta gradina i-a fost iar luata pentru a se contrui garaje pentru niste ANL-uri....
E ok sa poti iesi la verde in mijlocul sau la marginea unui oras. Ma bucur pentru cumnata ta ca au aceasta posibilitate.
In cazul nostru e o parcela de livada, sus pe deal intre alte livezi si vii...
Are de mult autorizatie pentru o cabana care e destul de maricica. Unchiul sotului are acolo si un cuptor cu plita si poate face chiar iarna cald dar nu au curent electric caci e pe un deal intre livezi. La noua cabana a unchiului (de asta ne-o vinde noua pe cea veche) are un generator electric, cabana e si mai mare si chiar poti locui acolo peste week end. Nu se merita mereu fiindca e aproape de casa, 10 min cu masina. Daca ar fi in munti ar fi si mai ok....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Neata si de la noi pana nu ma apuc de impachetat sa o tulim pt doua zile in vizita la o prietena...
Miri,
pai ziceam ca e aiuea vremea asta ba nor si amenintare de ploaie ba soare. Marti ne-am lasat indusi in eroare ca va fi racoare numai bine de muncit afara si cand colo a fost cald de unii mai curajosi au fost si la strand... Azi e iar racoare ca a plouat toata noaptea si noi am fi vrut vreme buna sa ne putem bucura de gradina prietenei si de joaca copiilor afara.... Om vedea cum e vremea la ei...
Despre cabanuta sa ma mai intrebati mai incolo cand oi ramane singura sa fac toata munca de intretinere si o sa ma lupt cu socrul care o sa intre cu bocanci in ordinea mea fiind fan al naturii salbatice. Sper sa nu ajungem la cearta pt un petec de iarba....
Ieri am avut maricel scandal cu dl sot caci am fost invitati sa mergem cu familia verisoarei si nepoata noastra aflata la ei in vacanta la un parc gen zoo cu animale salbatice dar nu exotice. Dl sot si-a dorit insa o zi pentru el (auzi dorinte!) caci in opinia lui si-a sacrificat cele doua saptamani de concediu in intregime noua: sotie si fiu!!!!
Asa ca am impachetat o bocceluta si ne-am dus cu ei si fara sot! Care a dormit si s-a jucat la comp. Sotul verisoarei, profesor si driector la scoala cu priogram incarcat in timpul anului scolar a venit cu noi desi avea piciorul luxat!!!!! Doar pentru timpul petrecut cu baietii lui-priceless!!! Si vineri pleaca in concediu in Italia tot pentru baieti, nu a anulat din cauza piciorului lui umflat cu care abia se taraste. O sa lase copii pe plaja sau la piscina si el cu piciorul sus o sa se bucure de bucuria lor!!!!!!
OF!!!!!
Blogu` nostru
ceska777 spune:
Fi-miu tocmai a iesit pe usa cu un rucsac sport cu o minge usoara si geanta cu popicele lui de plastic... mi-a zis ca merge in concediu! Si apoi a sunat la usa ca sa zica ca a venit de la scoala si ca are "mult de lucru, oare de ce sa se apuce mai intai?!"
Sa ii pun aspiratorul?????
Blogu` nostru
ceska777 spune:
Roli, 
. Tot ce putem face e sa le pastram amintirea vie.
Blogu` nostru
NataliaS spune:
Miri - mersi de sugestii...sa-ti expun o faza de aseara. Se jucau frumos, pana cand au inceput sa se certe pentru jucarii, iar asta mica si cu nervi i-a trantit una direct in fata Anei...si tot ea a inceput sa tipe. Pai la faza asta n-am putut sa ma abtin i-am dat una la fund dupa ce i-am zis ca pe Ana o doare...si am intrebat-o daca ei ii place sa o doara.. am dus-o in camera cealalta si i-am zis ca a facut un lucru rau si sa stea acolo sa se gandeasca ce a facut , sa nu mai tipe si sa ma anunte cand e dispusa sa-si ceara scuze. La faza asta a inceput sa urle ca din gura de sarpe si sa spuna NU VREAU...am lasat-o acolo vreo 10 min, timp in care nu s-a calmat, dar dupa ce am deschis usa si am intrebat-o daca mai face a raspuns cu NU VREAU...sa mai fac... si dupa insistente nenumarate a spun - iarta-ma Ana...cu jumate de gura.
Alinush - crede-ma ca am cautat de m-am acrit, dar Clujul e asezat intr-o "caldare" si nu sunt multe posibilitati de extindere, asa ca terenurile in zonele vechi sunt putine si f scumpe, iar in afara nu vreau sa merg, din cauza de copii si lipsa de ajutor...
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
NataliaS spune:
Aaaa...si daca va plac rochitele fetelor si a mea...sa ma laud putin si sa va spun ca le-am facut singurica
...si ma bate gandul sa imi fac un business din asta - rochite de ocazie pentru fetite si mamici...voi ce ziceti?
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
doniro spune:
Natalia, am picat pe spate vazand pozele... Totul e special... incepand de la miresica si rochia ei, pozele cu mirii, local........DAAAR....... de departe cele mai reusite personaje sunt "razboinicele" tale......sunt superbe!!! Nu mi se par frumoase si atat; sunt expresive, speciale.
Daca iti faci magazin de rochite zi-mi si mie. Eu votez "pentru" :)
Si ai mei se bat. Mult. 
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
emabucuresti spune:
alina suntem bine, multumim de intrebare, ne racorim la piscina ori dimineata, ori dupa somnul de pranz. diseara il aduc si pe sasha acasa a ne e dor de el. mama era pregatita sa i-l duc la schimb pe milan dar i-am zis ca ii mai tin cateva zile pe amandoi, milan imi tot repeta: "dol de sasa"
ce bine iti sta cu parul scurt, tot vroiam sa itispun de cand ai pus pozele. si e ondulat natural, asa-i? ca mi te amintesc cu parul lung lung acum vreo doi ani si jumatate, si tot asa ondulat superb era. ana scumpica nu are parul tau, am remarcat
natalia sa enumar ce vreau sa iti spun
1. nu pot sa cred ca si fetele tale se bat. aveam asa senzatia ca la voi e mai zen, cu doua fete frumoase si linistite(aparent asadar), ca se inteleg, joaca in liniste &stuff. deci si tu te-ai setat ca pana pe la 16 ani ai lor nu o sa fie liniste. asa si eu, dar credeam ca numai unde sunt si baietisi de varste apropiate e asa. milan cand il revede pe sasha ii da cateva pe spate(ca si cum s-ar fi inecat asta micu,hihi), din dragoste, si zice "bat pe sasa".
2. pozele de la nunta,cu mireasa, mire, voi, locatie, biserica, puneri in scena, totul a fost de vis. rochia si accesoriile miresei sunt spectaculoase. iar creatiile tale sunt SUPERBE. sper sa ti le aprecieze fetele si acum , si mai tarziu, pentru a iti da incredere sa continui si sa dezvolti ceva in domeniul acesta. ar fi super.