Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *269*
Raspunsuri - Pagina 18
ceska777 spune:
Buna dimineata!
Dau o cafea si mai multe sau ce vreti voi numai sa mai scrieti...
Acum 2 zile am reusit sa intru am scris un mesaj si s-a dus caci gaza umblase la intrerupator si s-a luat curentul. Apoi a intrat in greva compu si tot asa.
Eu nu mai am rabdare pana luni. Sa trimit copilul iar la gradi. Vi se pare normal? Mie, nu! Dar sunt momente in zi cand imi vine sa strig taaaaaare.
OF, capricornii astia! Niste incapatanati! Nu vrea la olita sau wc, nu vrea sa mai doarma la pranz decat dupa lupte si atunci in 2 minute e in somn adanc.
Orice spun eu, ca e de bine sau de rau pentru el, gaza trebuie sa treaca la negativ: nu mancam, nu ne jucam, nu vin, nu imi dai, nu poti...
Si seara oricat l-as obosi ( probabil se datoreaza ritualului nostru de culcare, nu stiu) incepe sa taraganeze culcatul: nu sunt obosit, nu e inca intuneric, vreau apa, vreau cum masinuta/tractorul, mai stai un pic, canta-mi, nu canta! Si e rupt de oboseala mereu.
Abia astept ziua in care sa se ceara singur la somn sau macar sa adoarma frumos fara comentarii atunci cand i se spune de catre un adult ca e ora de culcare pentru el.
Aveti si voi experiente din astea? Sau suntem noi mai cu mot fiind parinti mai fraieri in procesul de instructie?!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Grabita sa imi vars oful am uitat si sa il laud pentru progrese: avem jocuri pretend to be. El se asunde sub o perna de la canapea, ma pune sa il caut si pretinde ca trebuie salvat. Se asunde sub paturi sau isi pune cearsafuri si prosoape in cap (adio liniste la impaturit rufe) si vine sa ne sperie ca el e stafie. Ne prefacem ca mancam inghetata din cornete de plastelina la care le diversificam continutul cu bilute de diferite culori. Doar asa mai "gusta" si altceva decat cu aroma de banane si ciocolata. Ne facem ca citim caci pentru cititul adevarat (eu lui) inca nu are prea multa rabdare. Coloram si alergam iar de curand facem plimbari cu bicicleta in trei, gaza la tati pe bici, in scaun. Si pentru ca ne-a atras copilul atentia ca el e singurul dintre noi cu casca si el nu o sa aiba buba daca cade, ne-am luat luni si noi casti de biciclisti. Ieri le-a strigat unui grup de pensionari pe biciclete (purtau toti casti) ca si noi avem acum toti casti....
E viteaz sau se vrea viteaz: a cazut ieri cu bici fara pedale fiindca e vitezoman si ia curba foarte stranse. Dar s-a ridicat invingandu-si o lacrima consolandu-ma ca "totul e in perfecta ordine", "nu s-a intamplat nimic". Si noi nu am incercat vreodata sa minimalizam lovituri sau dureri ci doar i-am spus ca trebuie ingrijite (zgarieturi, cucuie etc) si ca o sa treaca, sa fie atent sa nu se mai repete!
Face glume si rade la faze destul de subtile...
Oricum eu tot abia astept sa mearga iar la gradi.
PS
Mai sunt si trista ca mi-am pierdut elanul de a cauta job si avem mare nevoie de el.
Blogu` nostru
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta buna fetelor ![]() ![]() ![]() anna se ridica singurica in picioare! anna se ridica singurica in picioare .. aseara s-a ridicat ptr prima data, eu vazand-o, am inceput sa tip si ea s-a speriat si s-a aruncat in fund .. a plans nitel si a luat-o de la capat .. e un inceput .. sper ca pana la 1 an sa mearga macar de manuta .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun bio bebe |
Felicitari , bulina mica!

Sa nu mai zici ca ai o fetita si un bebelusi; de-acum, ai 2 fetite minunate!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 2 ani
Albume
ceska777 spune:
Am citit ca ati avut o mini-vacanta frumoasa, Roli. Vrem poze!
Ramonab,
l-am admirat pe Razvi marinel. E un scump! Iar daca te vedea D. Hasselhof te trecea sigur in distributia la Baywatch.
AlinaTudor,
sper ca se bucura de concediu fara crize de rinichi si alte probleme de sanatate.
Iar Grati.ela,
wow, again concediu? Again mare! Sunteti niste fericiti!!!!
Eliza si Cati vin in tara! Si ce pacat ca nu ajung si eu la intalnirea clopoteilor. Poate facem vreodata una pentru cei din diaspora?
Oi mai fi citit ceva? Nu-mi mai aduc aminte...
Blogu` nostru
emabucuresti spune:
ramona v-am admirat in poze! nu stiu despre ouale de prepelita..
roli poze, poze cu micii excursionisti!
grati concediu frumos!
elle felicitari anitei!
miri vacanta frumoasa si voua!
cati si eliza, zbor usor si distractie placuta in ro!
cesca ce frumos, plimbari pe bicicleta! pt copii mie imi place una de la bmw fara pedale, mai tarziu se ataseaza si acestea. am pus ochii pt la anul. voi acolo cred ca o aveti la pret bun
ceska777 spune:
Elle,
am citit de progresele Annei. Abia astept sa va vad cu fetele amandoua de mana prin parcuri...
Blogu` nostru
grati.ela spune:
| citat din mesajul lui ceska777 Buna dimineata! Dau o cafea si mai multe sau ce vreti voi numai sa mai scrieti... Acum 2 zile am reusit sa intru am scris un mesaj si s-a dus caci gaza umblase la intrerupator si s-a luat curentul. Apoi a intrat in greva compu si tot asa. Eu nu mai am rabdare pana luni. Sa trimit copilul iar la gradi. Vi se pare normal? Mie, nu! Dar sunt momente in zi cand imi vine sa strig taaaaaare. OF, capricornii astia! Niste incapatanati! Nu vrea la olita sau wc, nu vrea sa mai doarma la pranz decat dupa lupte si atunci in 2 minute e in somn adanc. Orice spun eu, ca e de bine sau de rau pentru el, gaza trebuie sa treaca la negativ: nu mancam, nu ne jucam, nu vin, nu imi dai, nu poti... Si seara oricat l-as obosi ( probabil se datoreaza ritualului nostru de culcare, nu stiu) incepe sa taraganeze culcatul: nu sunt obosit, nu e inca intuneric, vreau apa, vreau cum masinuta/tractorul, mai stai un pic, canta-mi, nu canta! Si e rupt de oboseala mereu. Abia astept ziua in care sa se ceara singur la somn sau macar sa adoarma frumos fara comentarii atunci cand i se spune de catre un adult ca e ora de culcare pentru el. Aveti si voi experiente din astea? Sau suntem noi mai cu mot fiind parinti mai fraieri in procesul de instructie?! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
il recunosc pe Dudu in proportie uriasa!
roli25 spune:
Am reusit sa pun POZE DE LA MUNTE
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ginnette spune:
| citat din mesajul lui roli25 Am reusit sa pun POZE DE LA MUNTE Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
Flacaii tai sunt minunati!

(si voi, dar ei sunt personajele principale
Iar locurile sunt de vis; mi-e dor de asa drumetii dar, anula sta tot Sinaia e 'pe lista'.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 2 ani
Albume
Ellenuta spune:
saluti fetele
in seara asta am petrecere. tipa care se marita, ne scoate in oras .. fetele le las cu ai mei si cu socrela caci si tati e la petrecerea burlacului. oricum, nu voi fi departe de casa ..
miriku da, am rarit-o .. mananca laptic dimineta, la pranz nitel ptr nani si seara. of, sper sa te lase hernia ta sa-ti faci vacanta. ma bucur ca baby J. papa bine! 
roli ce vacanta frumoasa! ce locuri frumoase! si ce s-a inaltat marc si cat de bine seamana acum fratiorii ..
ceska uf asa face si eva la culcare seara .. vreau apa, vreau sa aprind lumina, unde e bebe, dc latra cainii afara, vreau la pipi .. etc .. ne dispera ..
roxanici 
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe