NE RUGAM PENTRU SILUAN! Pui de Randunici (439)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
vesti proatse vad....ce fac, ma apuc si eu de cautat clinici sau nu?

Naty m-a rugat ceva, deocamdata stau prost cu ambele sarcini!mai sap, mai caut!

Luny, musai enterol sau Biotics!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Tuchi, clinicile sunt in linkul ala. Daca alegi Germania, ti le afiseaza pe cele de acolo. In Munchen am vazut ca sunt 2, incerc sa aflu eu cate ceva despre cea din Viena. Oare ar fi bine sa se intrebe deja daca l-ar primi? Cum se procedeaza oare (procedura standard?)? Pe mail? Intai la telefon si apoi pe mail? Uf, ma depaseste situatia...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aneline spune:

Cazul lui Siluan a fost postat pe site-ul Asociatiei MAME la campanii active si il promovam si pe contul de facebook al asociatiei

www.asociatiamame.com" target="_blank">Doneaza online si poti ajuta la achizitionarea unui ecograf pentru copiii bolnavi de leucemie internati in sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://www.akhwien.at/default.aspx?pid=431 asta e info in Vienna. Il rog pe al meu sa intrebe, dar ce? Daca il primeste? Ce le trebuie? Al meu vorbeste germana, dar nu este asa priceput, la termeni medicali...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Nico, habar nu am cum se procedeaza!
eu cred ca ar trebui sa vina propunerea de la medic la medic....
firesc mi s-ar parea ca cei de la clinica unde e internat Siluan sa ii indrume.

Poate Ioana ne-ar putea ajuta sa ne zica cum a procedat cand s-a dus la Viena cu tatal ei.

incerc sa imi termin cat de repede pot treaba la spital ca sa pot studia si eu clinicile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui aneline

Cazul lui Siluan a fost postat si pe site-ul Asociatiei MAME la campanii active si il promovam si pe facebook

www.asociatiamame.com" target="_blank">Doneaza online si poti salva o viata!

super Aneline!

iata fetelor:
http://www.asociatiamame.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=46&Itemid=160&lang=ro

Aneline este colega mea, membra si ea in Asociatia MAME.

Stim ca deja este promovare pe facebook pentru cazul lui, dar vrea sa spuna ca va fi promovat si din partea Asociatiei

va doresc o zi buna azi si vesti bune!

Ca principiu daca mai gasiti vreo firma dispusa sa faca donatie, sa stiti ca legal si dpdv al actelor contabile, cel mai bine o poate face prin contract de sponsorizare!
Rugati-i sa transmita la office@asociatiamame.com datele de identificare ale firmei pt a le transmite noi cererea de sponsorizare si contractul / abia apoi se face donatia catre Asociatie, dupa care de aici vor intra intr-ul din conturile indicate de voi si de familia Micului.

Alinuk

la doar un pas...multumim!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

neatza..
am nevoie de parerile voastre: Matei face kk f moale, apos, galben, doar dimineata , de 3 zile.. vineri plec la mare si ramane la ai mei, nu stiu ce sa fac.. ieri i-am dat ceai de menta si smecta, si azio dimi tot asa a facut sa cumpar Debridat sa-i dau?.. ce-i dau de regim, mai ales dimi la mic dejun?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

luny ft importanta e hidratarea si o hrana fara alimente care fermenteaza (regimul!)

dimineatza ii poti da un mar copt cu orez daca accepta,
chiar si banana cu orez

si laptele daca nu accepta fara lactoza ii poti face lapte normal cu apa de orez (apa care rezulta de la un orez fiert bine)
(..nu stiu daca-l mai alaptezi!?)

la mancarica de pranz e ca-i poti face supa crema legume...orice leguma radacinoasa (fara cartof!)+ un pilaf
(sau o portie dintr-un mix din cele doua)

smecta poti sa-i mai dai +biotics (sau ecoflorina) pt refacere flora intestinala

daca bebe continua starea de rau, zic sa mergi la medic sa il vada, poate ii da ceva ercefuril...

Alinuk

la doar un pas...multumim!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata!

Iar piedici...oooof! Nico, ma gandesc ca sa intrebe daca fac transplant de ficat la un bebe de 6 luni cu greutate de 7,600 kg ( parca atat are ) bolnav de hepatita...si cu atrezie de cai biliare si sa le zica ce au zis cei din Salzburg, ca e urgent! Zic si eu...

Luny, Sof a avut asa, pe langa antibiotice: 5 ml de Debridat de 3 ori pe zi, 5 ml de Sanzyme de 3 ori pe zi dupa mese, Biotics doua plicuri pe zi, Prolyte cat de mult- nu mai stiu cantitatea si calciu carbonic asemenea ( ala a legat-o la stomac!!! ). Regim: lapte HN in mucilagiu de orez, mar copt, banana, iaurt( e indicat pentru ca reface flora stomacala, are exact bacilii din Biotics- nu am stiut asta ), uscaturi ( covrigei saracai, sticks-uri ), orez. Pe urma, cand incepe sa isi revina, incet, branza ffff sarata, zeama de legume fara cartof si ceapa, pui fiert si pus pe gratar pe urma. Hidratat cat se poate de mult, e musai!!!!

Olga 25+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

DOAMNE AJUTA-L PE SILUAN!

Luny, multa sanatate lui Muffy. Am mai multe colege ai caror copilasi au exact aceeasi problema acum in perioada asta. E nebunie pe aici! Cred ca este iar un virus...Multa sanatate. Vorbim mai tarziu la tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

simo are probleme mari!!!!

nu ii externeaza pana luni, caci nu e trasnportabil, cand vine nu stiu cine din comisia lui peste de la Innsbruck, INSA au zis ca dr care face operatii pleaca in vacanta pana in septembrie. ori accepta conditiile lor, adica operatie in septembrie, ori cauta in alta parte sa se faca transplantul. cei de la salz. au zis sa nu astepte, ca nu rezista si sa caute in alta parte. sugestii au fost: hanovra sau regensburg.

laura, intru acum pe randunici!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

soacra mea are o verisoara la regensburg...va pot ajuta cu ceva?

Mergi la inceput