NE RUGAM PENTRU SILUAN! Pui de Randunici (439)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Am o mare nelamurire, de ce nu s-a aprobat cazul la umanitare? sau e in lucru?

Siluan, sa te faci bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Am gasit pagina sectiei de chirurgie pediatrica pentru clinica din Viena:

http://www.kinderchirurgie-wien.at/content/site/home/index.html

Cu ajutorul GOOGLE TRANSLETE continutul paginii e afisat automat in engleza.

Sper sa fie utila informatia.

Luny, si insanatosire grabnica lui Muffy!

Ariel, am scris catre Asociatia Mame cu putin timp in urma.

Cu demersul de a fi preluat cazul lui Siluan si de site-ul cotidianului iesean unde lucreaza sotul meu, am batut pasul pe loc pana acum... unul din motive a fost reticenta de a fi plasat acest caz dramatic,intr-un "ghiveci" de stiri serioase, stiri despre nimikuri si poze de starlete goale ( ca stirile de genul asta fac trafic). De azi voi pune pressing pe sot sa pledeze si ei pro-cauza lui Siluan. Ma consolez cu ideea ca aproape toata presa din Romania e tabloidizata.

Nicoleta, Doamne-Ajuta ca solutia salvatoare sa fie clinica din Viena!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ursu si eu ma intreb.

Tuchi teoretic ar trebui discutat de la medic la medic. Practic asta nu se intampla de multe ori in Romania si se pare ca si in strainatate.

Tin minte ca Oana pt Sonia s-a zbatut foarte mult si cand nemtii au zis ca nu fac operatia de reconstructie a intrat in legatura cu medicii americani. Apoi sigur ca a existat un transfer de documente/info intre medicii din cele 2 tari. SPer ca nu m-a lasat memoria, cand mai intra pe aici poate ne spune ea exact ce si cum.

Insa, ideea de baza e ca nu prea e timp.
Eu una am niste semne de intrebare, niste lucruri pe care nu mi le explic: de ce medicii din Innsbruck i-au propus septembrie cand cei din Salsburg zic ca nu rezista copilul pana in septembrie? Adica unde-i colaborarea, parca vorbisera la telefon medicii din cele 2 clinici, unde-i coroborarea de informatii spre binele pacientului ...
De asta zic ca e posibil sa nu se zbata foarte mult in a gasi o alta clinica.
Nu stiu. Chiar nu stiu ce sa mai zic. Chiar nu ma asteptam la vestea asta de la Innsbruck ca doar stiau de saptamana trecuta ca medicul care face aceste transplante intra in concediu.

In fine, deja intrebarile nici nu mai au rost. Ma uit si eu pe linkul cu clinici postat de Nico sa vedem poate impreuna gasim ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

so, treaba n-am terminat-o dar mi-am bagat nasul pe siteuri.
Am cautat clinica din hanovra( vazand ca spre acolo ii indruma cei de la Salzbourg).

vad ca exista rubrica clara despre conditiile de internare, exista formular pentru a trimite o cerere prin mail/fax.
Asta n-ar fi greu de facut, insa ca lucrurile sa fie corecte ar trebui sa avem documentele de acolo, diagnosticul lor exact, rezultatele de la analize si rezultatul de la biopsie.

Cred ca cheia e la tot la George, el poseda rezultatele, el ar trebui sa formuleze cererile. Il putem ajuta cu linkurile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Buna fetelor. In primul rand BRAVO pentru tot ce facetzi.

M-am uitat pe link-ul cu clinicile si am vazut ca sunt si 2 spitale din Lyon. Frantza le-ar conveni? Sa ma interesez de procedura?

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Gudinde cu mult drag!

Pe de o parte inteleg nevoia stralucitei eminente de la Innsbruck( s-ar parea ca tipul e cel mai mare chirurg european in domeniu) de a pleca in concediu... dar sunt nedumerita de ce nu a predat cazul de urgenta unui alt confrate... sa orienteze precis familia catre o alta solutie de criza.

DOAMNE, MAI AI RABDARE!

Mergi la inceput

Din ce am citit pe fuga, in clinica de la hanovra s-a facut primul transplant hepatic de prin europa, au rezultate tare bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalorena spune:

Ma rog la Dumnezeu sa faca o minune si sa se ia cat mai repede o decizie favorabila acestui copilas. Ma rog si pentru voi, cele care va implicati, si pentru medici sa le miste Dumnezeu inimile, sa le dea intelepciunea de a-l indruma respectiv de a-l primi acolo unde se poate face interventia.
Am incarcat si eu cartela Simonei.
DUMNEZEU CHIAR FACE MINUNI!SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!

Mergi la inceput

http://www.mh-hannover.de/

asta-i linkul...studiati si voi, poate vedeti altfel lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Luny ,Eric a avut diaree sapt. trecuta si de la smecta nu i-a trecut
in schimb hidrasecul i-a facut tare bine si regim bineinteles

pentru Siluan

Mergi la inceput