NE RUGAM PENTRU SILUAN! Pui de Randunici (439)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

si eu Ariel!

Am primit feed-back-ul tau. Maine dimineata, la prima ora ii scriu lui Mary.

Cory, mamik de Larisik (8 ani) si de Alex - 30 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

I-am scris mail doctoritei noastre de familie de aici, o doamna romanca foarte inimoasa! Daca imi amintesc bine, sotul ei sau chiar ea au lucrat in AKH, clinica din Viena la care ar putea veni Siluan, daca il accepta. Sper sa primesc raspuns rapid, deci este in concediu pana luni...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Datele unei clinici de transplant din Berlin:

http://www.charite.de/avt/index.html

si datele de contact ale unuia dintre directorii adjuncti ai clinicii:

http://www.charite.de/avt/aerzte/gpuhl.htm

Cory, mamik de Larisik (8 ani) si de Alex - 30 martie 2008

Mergi la inceput

Naty mi-a dat pe mess un site pe care pot fi gasite TOATE clinicile din Europa in care se fac transplanturi de ficat

http://www.eltr.org/spip.php?page=centers-pays&id_rubrique=10 Asa ca nu trebuie sa scotocim internetul dupa info, ele sunt aici (Naty, sper ca nu te superi ca l-am postat eu, insa cum nu ai acces la net... si fetele tot cauta...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza..
am nevoie de parerile voastre: Matei face kk f moale, apos, galben, doar dimineata , de 3 zile.. vineri plec la mare si ramane la ai mei, nu stiu ce sa fac.. ieri i-am dat ceai de menta si smecta, si azio dimi tot asa a facut sa cumpar Debridat sa-i dau?.. ce-i dau de regim, mai ales dimi la mic dejun?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

iata

luny, nu stiu iubita ce sa-ti zic. ai zis de paine prajita?

multumiri pentru ajutor fetelor inimoase DarkBendis, Monnvas, Lili_g

Lili, noi suntem colege la buburuze

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Neatza,
fetelor sunteti fantastice , nu pot decat sa ma rog pt pufuletul nostru, am facut tot ce am putut , astept niste raspunsuri............

sunt foarte revoltata pe viata si pe tot, dar incerc sa ma aliniez celor ca voi.

Luny, e posibil sa fie de la caldura , paine prajita , biscuiti ,e foarte bun, incearca enterol combinat cu smecta doza foarte concentrata( cele 2 pliculete in ff putina apa si il administrezi cu seringa de la nurofen, este o minune,la Andrei a fost. deasemeni poate fi de laptele de seara, i l-ai schimbat , nu stou intreb si eu??

o ff veche si draga randunica CORY

ARiel, NAty , Ela , Nicoleta, Miha, mihutza , adriuta....si restul , Alinuk, sunteti nemaipomenite

ALina, am o datorie la tine......

Va iubesc!!!!si ma rog sa fie bine

Mergi la inceput

nu i-am schimbat laptele, mah... mi-e teama sa nu fie vreo enteroviroza, ceva... uite, acum a cerut 'ciu' sa faca kk si il aud, face apa.. ii dau azi numai ceai de menta, ii fac orez cu morcov si diseara banana.. dimi8neata i-am dat branza sarata cu paine(nu prajita ca nu-i place ca e prea tare..)
offffffff, asta mai trebuia acum

Mergi la inceput

luny, si parazitozele intestinale pot da scaune moi. Pana atunci (pana afli ce este, daca afli), mancare care "strange" la burtica. S-a mai discutat: mar copt cu branza de vaci, banana, uscaturi, ceai de menta, lapte special. Poate niste Biotics, daca scaunul nu miroase urat... Si sanatate!

Mergi la inceput

mi-am amintit ca am Floridal (pt rehidratare) si Dicoflor (probiotic).. pe ambele scrie ca se administreaza si pt diareee.. le-a incercat cineva?

Mergi la inceput