NE RUGAM PENTRU SILUAN! Pui de Randunici (439)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Tuchi, imi pare rau de Ilinca...

Eu sunt convinsa ca Simo isi doreste orice ajutor i se poate da si are nevoie de noi toti acum... Important e ca Micu sa fie bine...nu mai conteaza cine strange mai multi bani... Vrem nu vrem, banii sunt necesari si nu stiu cine are suma asta...

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Trebuie sa vorbim cu Simo despre clinica asta si daca ea vrea, sa trimitem un mail la unul din medicii de acolo sau la toti, cu diagnosticul de la Salzburg si documentele de acolo atasate.

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

dragele mele

zic sa pastram subiectul asta pentru toata lumea, pentru toti copilashii randunicilor minunate

eu va imbratisez pe toate cu mult drag si promit sa mai trec pe la voi

si sper din tot sufletul meu sa il sarbatorim pe micul Siluan la implinirea unui anisor, doi, trei..samd

fug la subiectul dedicat

jos palaria in fata unui grup inimos de mamici!

Alinuk

la doar un pas...multumim!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ioana, eu am inteles ca ei au luat legatura cu clinica din Hanovra si au fost acceptati acolo. Si ca au nevoie de acceptul a trei clinici pentru obtinerea formularului E112, de asta era importanta gasirea a cat mai multor clinici.

Una peste alta, e o intreaga masinarie dincolo de forum, sunt ffff multe detalii pe care DOAR de pe forum, de pe acest topic nu avem cum sa le aflam. Pentru ca nu sunt semnificative in tot tabloul, Micu tot are nevoie de transplant, de bani tot e nevoie, de acte medicale traduse asemenea. Ori in conditiile astea, risc sa fac mai mult rau ( fetelor sau Simonei ) dandu-mi cu parerea, asa ca aportul meu se va rezuma probabil la cel financiar.

Tuchi, sanatate Ilincai! Tot o enterocolita, ceva ...

Olga 25+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Una peste alta, e o intreaga masinarie dincolo de forum, sunt ffff multe detalii pe care DOAR de pe forum, de pe acest topic nu avem cum sa le aflam. Pentru ca nu sunt semnificative in tot tabloul, Micu tot are nevoie de transplant, de bani tot e nevoie, de acte medicale traduse asemenea. Ori in conditiile astea, risc sa fac mai mult rau ( fetelor sau Simonei ) dandu-mi cu parerea, asa ca aportul meu se va rezuma probabil la cel financiar.

Idem!
Sunt complet de acord, acelasi lucru il voi face si eu de acum inainte.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Kya si de asemenea unei colege medic, mamica si graviduta, care m-au ajutat cu traducerea scrisorii medicale de la Salzburgh. Si pt Tuchi
Am trimis cererea si documentele la 5 clinici din Germania si 2 din Belgia (de la regensburgh din pacate nu am obtinut decat nr tel, va incerca Simo direct sa contacteze)
Acum Doamne ajuta!
Fug, imi tin deja bona de peste 2 ore peste program, mi s-au incins creierii...
Sanatate Ili si Mufa!!

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

mai fac totusi cateva precizari:
In ultimele 2-3 zile vorbesc cu Simo la telefon cam de 10 ori pe zi.Prin urmare,nu fac nimic din initiativa mea si nici nu incerc sa ajut mai mult decat mi se cere. dimpotriva, o fac pt ca o mamica MI-O CERE CU DISPERARE!
si, P.S. : Mimo,nu-ti stiu experienta de viata...dar din a vietii mele (in care au fost destule greutati) PRIETENII, mult mai mult decat familia,m-au ajutat la greu...

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

pentru NATY!
pentru Kya si Tuchi!
pentru Ariel!
pentru Marius!
pentru RANDUNICI!
pentru ASOCIATIA M.A.M.E.!

DOAMNE-AJUTA ca demersurile voastre sa fie cu rost! Rezista, SILUAN!

Nu vad vreo contradictie intre termeni ca pentru cauza lui Siluan sa lupte si sa intervina:

- si Patriarhia prin sistemul ei de relatii;
- si forumistele de pe "Despre copii..."
- si Asociatia M.A.M.E.

si oricine doreste sa se implice concret... Numai indiferenta poate ucide.

Nu au sens antagonismele acum... o lupta de care pe care si impotriva cui???!!!

Batalia noastra, a tuturor, e cu TIMPUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Mimo, eu sunt de acord cu tine... pana una alta, sa lasam de-o parte orice, sa nu uitam ca scopul este ca Siluan sa se faca bine si sa-i lasam pe cei cu relatii si care pot ajuta concret, s-o faca!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cory3maz
Numai indiferenta poate ucide.

Batalia noastra, a tuturor, e cu TIMPUL!

Ti-am mai zis cat imi esti de draga???

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput