NE RUGAM PENTRU SILUAN! Pui de Randunici (439)
Raspunsuri - Pagina 9
mihailescu teodora spune:
Dragele mele,
copilul unui coleg de-al meu a fost operat la o clinica de neurologie din Hanovra si intermedierea le-au facut-o cei de la :
http://www.vipmed.ro/index.php
Nu stiu cat ajuta asta,ma gandeam sa le scrieti un mail,ca ei colaboreaza cu multe clinici din Europa si stiu la ce s-ar preta starea micutului Siluan!

Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
natynic spune:
Rapid, ca stau tot mai rau cu timpul...
Marius, am citit link-ul, impresia mea era ca s-a trimis absolut tot pt deschiderea cazului la Umanitare...
Am pus pe mailul comun documentele medicale trimise de la Salzburgh.
Inteleg totusi din discutii ca nimeni nu a trimis nimic vreunei clinici, oricare din ele...ba ca trebuie familia (adica George si Simo care vor sa fac asta eu), ba ca trebuie sa o faca un medic (adica, inteleg, tot eu).
Pana la ora asta, eu nestiind boaba de germana, HABAR nu am ce scrie pe documentele din Austria; macar asta mi-ar fi fost de un imens folos sa stiu...ca sa stiu ce sa scriu!!
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica 
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
housepocket480 spune:
Fetelor vreau sa va spun ca primim, din diveres directii mailuri si la serviciu si practic au inceput sa se stramga banii pe mai multe parti, oameni multi au auzit de caz si doneaza.
Deci chiar daca se mediatizeaza cazul lui Siluan, mesajele informale circula deja intre oamenii de buna credinta (oameni pe care m-am bazat de fiecare data la un caz de ajutorara si care mi-au cerut ajutorul in alte situatii).
cat despre Hanovra, eu nu stiu nimic, dar cred ca daca ei sunt hotarati sa mearga acolo si ii si primesc, chit ca le trebuie 120.000 EUR, sa nu mai stea pe ganduri. Banii se vor strange!
De aceea, eu il sfatuiesc pe George (daca mai vorbiti cu el)ia legatura si cu Patriarhia, dar sa stie ce sa ceara clar (vrem la Hanovra, banii trebuie in contul, etc..). El stie ca are contactele deschise la Patriarhie, dar trebuie sa ceara concret cat mai repede ceva.
PS. cei de la Patriarhie stiu de caz.
Doamne ajuta!
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix 1) Urasc sa spun "v-am spus" dar disputele legate de conturi, site-uri, bloguri erau inerente. FAMILIA si numai familia este factor de decizie si mi se pare absolut aiurea sa combateti asupra frumusetii sau corectitudinii informatiilor dintr-un site/blog sau altul. La fel si conturile, tot.... |
TOT ce s-a facut: blog, conturi, s-au facut la rugamintea SIMONEI. dupa cum a discutat Naty azi cu ea, rugamintea SIMONEI este sa ascultam STRICT indicatiile ei, nu ale familiei, ale lui x sau y.
In consecinta, la rugamintea Simonei: raman blogul facut de catre noi si al surorii ei. Blogul facut de catre noi, deoarece este mai "tehnic" si propune cazul dpdv medical, legal etc,iar al surorii ei, pt ca se adreseaza dpdv ortodox.
Conturile deschise de catre Naty, raman STRICT pt campania umanitara ce se va desfasura pe DC, pentru a se putea justifica prin extrase de cont. Nu sunt conturi in care se vor prelua bani stransi de familie sau alte persoane, ci numai de aici, de pe DC, daca si numai daca se aproba cazul la Umanitare. Daca nu va fi campanie aici, nu vor mai fi nici conturile.
eu nu ascult de nimeni alticineva decat de SIMONA
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
daciana.t spune:
salutare...intru sa vad vesti bune si citersc pagini intregi de dezamagire, offf...
Siluan sa fie stabil si ok pana se gaseste o clinica dispusa sa faca transplantul.
eu nu am mai intrat, pentru ca mi-a intrat timpul "la apa" sotul e in concediu, ai mei vin maine si mai avem inca lucruri de pus la punct. asta pe langa faptul ca am reusit sa racim toti 3...si la mine a recidivat si sinuzita nasol moment...totul pe fodnul unei lipse acute de banuti
...om trece noi peste toate, de moment paracetamol, homeopate...ceaiuri si rugaciuni ca o sa ne revenim rapid.
va pupicesc. astetp vesti imbucuratoare...
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.blogspot.com/ bani nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+19 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
luny spune:
Doamne, in ce hal m-am simtit... nedormita deloc
.. am prins 2 ore acum, parca-s mai bine..
multumesc ptr sfaturi si raspunsuri, Matty e mai bine acum, nu a mai kkt nimic, sper asa sa ramana! mi se parea ciudat ca facea kk galben si arata ca laa de bebe mic
,dar mi-a explicat Tuchi ca e de la laptele nedigerat cum trebuie...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
marius spune:
Cazul umanitar este deschis si aprobat. Conturile si informatiile aprobate devin cele de referinta. De asemenea responsabilitatea acestui caz revine STRICT persoanei care are actele trimise la noi conform cerintelor DC. Orice alte comentarii divergente, sunt si vor fi neavenite.
Succes!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
ariel_7000 spune:
Multumim, Marius, pentru ajutor! 
Fetelor, avem subict la umanitare!!! 
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154832
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
numeioana spune:
Doamne ajuta sa se stranga banii si sa se faca bine Micu!
Cand tatal meu a luat legatura la Viena la Clinica unde s-a operat a avut o "legatura" printr-un medic de-aici, din Romania, cu medicul roman din Viena. I-a scris prin mail mama si i-a trimis documentele medicale scanate, parca si CD-ul cu RMN-ul si dupa ce le-au analizat l-au chemat la investigatii.
Deci Nico, daca sotul tau merge sa intrebe sa aiba imprimate documentele de la Strasbourg. Trebuie mers cu acte, sa vada medicul ce si cum, sa faca o comisie daca e necesar...
mami de David si samburica 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
tuchita spune:
nu ai pot!
ma uit dupa clinic, majoriatea au pagini in germana, incerc sa le traduc cu google...
am gasit un site cu linkuri bune catre toate clinicile din germania.
Din pacate de 2 ore de cand sunt acasa Ilinca a varsat de 3 ori in jet, are febra....habar n-am ce are!

asta-i linkul http://eurotransplant.org/index.php?id=transplantcenter&show_button=show+%C2%BB&country=germany&organ=liver
una din clinicile bune ar fi asta http://www.charite.de/avt/medizin/lebergallengangbauchspeicheldruese/ltx/sprechstunde_ltx.htm#transplantationskoordinatoren
la asta nu m-am lamurit exact ce si cum...
http://www.uniklinikum-regensburg.de/e/patients/contact_us/index.php
Ariel, eu sper ca Simona sa isi doreasca intr-adevar ajutorul nostru!