NE RUGAM PENTRU SILUAN! Pui de Randunici (439)
Raspunsuri - Pagina 11
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny ...sa-i lasam pe cei cu relatii si care pot ajuta concret, s-o faca! ![]() |
ce sa intelegem din asta? noi, aici, putin cat putem face, nu vom renunta pana nu o sa vedem copilul asta acasa, sanatos!

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
luny spune:
nu trebuie citit printre randuri si interpretat mai mult decat am scris... exact asta spun si eu, ca si tine.. fiecare cat si cum poate ajuta, e binevenit!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Naty, 

Luny, cum e Matei?
Ilinca s-a mai linistit, a baut ceai si a ancat covrigei, febra nu mai are. Cred ca a facut insolatie pentru ca ieri dupa amiaza am fost la o piscina.
Seb are cuc pe care il cheama Suzuki!( asa zice el!)
tuchita spune:
Am uitat sa zic ca ma bucurnespus sa o vad pe Cory!
Sper sa ramai printre noi si sa impartim si bucuriile, nu doar necazurile!
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita Naty, ![]() ![]() ![]() Luny, cum e Matei? Ilinca s-a mai linistit, a baut ceai si a ancat covrigei, febra nu mai are. Cred ca a facut insolatie pentru ca ieri dupa amiaza am fost la o piscina. Seb are cuc pe care il cheama Suzuki!( asa zice el!) Catalina, mami de si ![]() |
vaiiii, mor de ras!!!

pup ilincuta, sa ii treaca repejor.

anca, la fel, pup pe muffy.

luny spune:
Muful mi-a tras iar o kk moale si galbena, in patul lui era, a iesit din chiloti si s-a imprastiat prin pat, a curs peste tot pana am ajuns cu el in cada, d-astea
.. mai devreme se plangea ca-l doare burtica, i-am cumparat Debridat si ii vom da cateva zile... nasol ca nu-i pot scoate laptele, nu ma inteleg deloc cu el, efectiv urla
.. iar fara lactoza nu bea
..
e ff cald la noi in casa, azi noapte eu n-am dormit deloc, dupa munca fiind, el s-a foit intr-una, sper macar in noaptea asta sa fie mai bine.. de mancat, f prost... cateva linguri de supa de radacinoase cu orez si o mana de covrigei... maine la 12 il ia tata, sper sa fie bine pana atunci, ca-mi vine sa-mi bag picioarele in ea de mare

Iubirea mea,
clauclau spune:
Luny, offf, ce rau imi pare. Chiar ar trebui sa nu bea acum laptic, cred ca nu-i face deloc bine. Tin pumnii sa-si revina repede de tot si sa mergeti linistiti la mare 
.
Tuchi, ce tare Seb, am murit de ras cand am citit de cucul lui! ![]()
![]()
Aseara Rebi m-a pus dupa masa sa-i fac repede baie sa fie frumoasa!
Are cateodata niste vorbe de ma da pe spate. Saptamana trecuta la plimbare la bunica se uita un baietel la ea si ea a hotarat ca o priveste de frumoasa ce e!![]()
In weekend am fost cu ei la munte si ne-am simtit excelent, ne-am incarcat putin bateriile. Si cand a gasit o taraba cu margele si alte minunatii m-a pus sa-i iau bratara , nu a plecat de acolo pana nu a obtinut fix ce a vrut ea.![]()
ariel_7000 spune:
ce luna suntem??? ca eu de 2 zile vand numai costumase de mos craciun si caciulite de mos!!! 
luny spune:
care mai de care, ba Rebe, ba Ariela

Iubirea mea,
zozela spune:
Sanatate multa Ilincai si Mufului!!
Pasarici
,cand puteti,mai bagati cate-un comentariu si pe blogul Micului sa stam si noi mai in fata la search-uri

Mimo,cand te apuci de pregatiriCu ce ne servesti bun,anul asta![]()

Si hai sa ma laud si eu cu o intrare in cea de-a 29-a saptamana

Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!

si