PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (193)
Raspunsuri - Pagina 15
sursula spune:
LA MULTI ANI TUTUROR PEPENASILOR!
Salutari mamici dragi si pepenasi frumosi!Noi abia ne-am intors dintr-o suuuuper vacanta!Noi,adica eu si Tudor!(tati a avut de lucru )A fost o experienta fabuloasa!Totul a inceput in sudul Frantei(Nisa) ,prin Valencia,Malaga si s-a incheiat cu Viena si Praga!Pepenasul a fost un partener de calatorie nemaipomenit!Am schimbat numeroase hoteluri,plaje,restaurante:) si de fiecare data Tudorel s-a comportat exemplar!Acum despachetam si speram SA PRIMIM SI NOI PAROLA!
Multumim din suflet pentru urari!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
monalac spune:
ooka,e buna si pt copii?de ex,at cand le dam antibiotic si tb sa le dam in paralel si ceva pt refacerea florei,merge asta?
tu ai incercat la sofia?
Caprioara spune:
Helau,
Eu tot pe fuga...
Am ramas restanta cu uratul de pe 7 august incoace
. Here goes:
La multi anisori fericiti:

pentru data de 7 aug
Andreea Maria, Antonio Matei, Raisa Andreea
pentru data de 8 aug
David Alexandru, Bianca Maria, Maria Sofia
pentru astazi:
Mihnea Robert si carissma 
si urez in avans si pentru maine (ca am sedinte toata ziua
)
pepenasilor:
Andrei Tudor, Toma Paul
si mamicilor
Ralu79 si turturica.
Ca de obicei in ultima vreme, nu am citit nika din urma
. Sper ca toata lumea e bine. Imi este dor de stat la taclale cu voi, dar din pacate nu imi mai permit acest lux.
Noua ne iese o maseluta si de azi dimineata de la 5 am luat-o cu febra (cum ne este noua obiceiul la maselute). Apoi a scazut, a plecat la gradi si pe la 15:30 ne-au sunat ca are febra mare si s-a dus Florin sa o ia. Ajunsi acasa a facut un dusuletz mai recisor si i-a mai scazut febra. Probabil ne va tine pana maine pe la pranz, daca e sa ma iau dupa experientele trecute...
In rest, facem progrese majore cu olita ziua, stam destul fara pampersi si de cele mai multe ori cerem la wc, dar avem si accidente
. Noaptea insa ramanem cu pampers. La gradi doarme la pranz cu aleza (sau cel putin asa sper, ca eu ii dau la ea) si cat stau afara sta in chilotei. Acolo are mai des accidente de facut pe chilotei cand se ia cu joaca, dar face progrese oricum.
Trebe sa fug la treburi.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
Caprioara spune:
PS: Daca ati schimbat parola la pepenasi vreau si eu va rog frumos parola noua.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
monalac spune:
Mihnea Robert (blueeyes2003), carissma,
la multi ani!
IOANA,nu stiu daca ti am mai spus,dar imi place sa te citesc
bujo spune:
Mona te stresezi degeaba cu copiii. Daca vor sa-i vada bine, daca nu nu. Ii iubesti tu si asta conteaza. Dar nu vad de ce i-ai evita daca copiilor le place acolo. O sa simta ei la un moment dat si n-o sa mai vrea sa mearga. Si soacra-mea e o persoana rece, cand eram insarcinata zicea ca cine are copii sa si-i creasca. Nu am insistat niciodata cu vizitele, mergem cand vrea sotul, dar a inceput sa se apropie de Filip, mai ales ca el este foarte sociabil. I-a intrat la sufletel ca-i spune "bica", si eu l-am incurajat. Nu poti forma o relatie cu forta.
bujo mami de Filip
Caprioara spune:
Revin.
Iris, multam de parola
.
Marina, ai fost SUPERBA
. De fapt toti trei ati fost... Totul a aratat deosebit si cu mult bun gust. Broavooo!
Vazut si pepenasi si fratiori incantatori
: Cris si Codi, Alexandra, Matei, Irina.
Cand oi avea timp poate pun si eu un album cu Ilinca sufland in savarine
. Nu i-am mai luat tort de ziua ei, am luat mai multe savarine pe un platou si am pus in ele lumanari si artificii. Noi am serbat-o doar cu ai casei, ca nu aveam dispozitie de harmalaie si tambalau
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
Marina_1609 spune:
| Citat: |
MARINA..pot sa te rog sa imi spui si mie cum se cheama restaurantul unde ati facut nunta? Mi- aplacut mult mult!!! E in Bucuresti?...asta e important de stiut. Bobitamica-mami de IRINA 16 iulie2008 |
restaurant LA CENA 2, langa casa de casatorii a sectorului 3
ti-l recomand cu caldura
au si o terasa mareee cu loc de joaca pt copii(casuta, leagan, topogan...) si mereu vad acolo familii cu copii
mancarea este f buna iar deserturile...

----------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
Biribu spune:
ola fete!
vad ca se impart parole, vreau si eu
!
Marina casa de piatra 

Vio nu fii necajita, eu chiar nu pricep ce au romanii cu masuratorile astea, obsesie domne ... aici daca mi i-a masurat odata toata sarcina. daca tu simti ca e bine apai asa e 
Mona eu zic ca e important sa nu-i invatam pe copii ca sunt sau nu valorosi in functie de cum ii iubeste/place unul sau altul. baietii vor prelua sentimentele tale ca doar ei te simt, deci daca tu suferi din cauza asta au si ei toate sansele. relaxeaza-te, mergi in continuare daca iti face placere si lor deasemenea, si nu astepta ca lucrurile sa se schimbe.
Apropo de acidophilus, gagici da iaurtul normal ce are?? nu tot aia? eu nu inteleg ce e cu moda cu acidophilus la capsula.
ok, fug da VREAU PAROLA!!
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"
Carmenela spune:
Buna seara duamnelor,
Normal ca nu am mai aparut..dar de data asta am scutire...Allegria a fost bolnava apoi am avut..si am..niste probleme in familie...
In fine, nu de asta am intrat... Am intrat sa urez in primul rand pepenasului meu favorit, sotul lu' fiica-mea, dashteptul familiei David din Bacau - Andrei de sormia laaaa muuultiii aaaaniii, sa fie fericit, sa isi faca parintii mandri si sa aiba un viitor minunat alaturi de ei!
Normal ca urez si celorlalti pepenei la fel, da' na....el chiar imi e ca un fiu..

Sormia, cunoscuta si sub numele de cod - codoasha, pentru ca nu am putut sa plecam la Bacau sa il tinem sub observatie atenta....a invitat o gramada de cupii, FETE ADICA!!!!!, sa ii ia mintile bietului baiat. El saracu' tot Ca'a striga, Ca'a de aici tot And'ei striga....si uite bestia de sormia cum incearca ca il combine cu alte fete.... Of Doamne, fiti va rog alaturi de mine in treaba asta, ca nu stiu ce sa ma mai fac, ca nu e la prima abatere.....

In rest noi suntem destul de bine, asteptam sa plecam la Bulgarski la mare pe 21.
Va pupam si La Muuulti Ani pepeneeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiii
"Intr-o lume imperfecta pe care o putem influenta in bine sau in rau, constientizarea faptului ca orice incercare conteaza este aceea care ne defineste ca fiinte umane.” Dr.Gardner
Carmenela