PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (193)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

Andrei Tudor (diarux), Toma Paul (Mitzi76),LA MULTI ANI!!!SA FITI SANATOSI!

Ralu79, LA MULTI ANI,MAMI SI MAI TRECI PE LA NOI SA NE O ARATI PE FRUMOASA TA FIICA!

TURTU,LA MULTI ANI,MULTA SANATATE,SARCINA USOARA [CAT MAI E],NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS SI LA FEL DE DULCE CA MARA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

La multi ani, Andrei Tudor si Toma Paul! Sa aveti o copilarie minunata!
La multi ani, Ralu si turturica!

Marina,
ai fost o mireasa foarte frumoasa, absolut deosebita. Mi-au placut decorurile, machiajul, totul.

Sursu, bine ai revenit! Wowww, ce mai circuit ati facut voi doi. Eu nu cred ca reuseam asa ceva cu Irina. Cu ce ati mers intre destinatii, cu trenul, masina? Poate ne pui si niste poze sa va mai vedem si noi.

Irina e intr-a patra saptamana de gradinita si aproape ca s-a acomodat, nu mai plange dimineata, bona o gaseste la pranz vesela. Educatoarea imi spune ca se joaca, danseaza. Sunt foarte multumita de faptul ca am dus-o la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Deci
LA MULTI ANI ANDREI!
Sa cresti mare, cuminte si sa ii faci fericiti pe parintii tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

intru rpd sa va spun ca am sunat la carrefour si de azi incep reducerile cu 75 la suta.eu merg sa vad ce iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Andrei Tudor
Toma Paul

La multi ani!!!! mamicilor:
Ralu79 turturica

Bujo, camy, multumesc de parola.

mona, eu am inteles foarte bine ce ai spus. Uite, Biri a stiut sa iti zica mai frumos ca mine .

blog
proud

"Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente,
iar mintile reduse ii discuta pe altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!

LA MULTI ANI FERICITI ANDREI SI TOMA! SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI SA AVETI O COPILARIE MINUNATA!

LA MULTI ANI TURTURICA SI RALU! SA VA DEA DOMNUL NUMAI ZILE SENINE SI MULTE BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI!

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Marina ai fost o mireasa superba! Rochia a fost bestiala si machiajul tau foooarte bien realizat! Superb!

Vio multa sanatate si sper sa te simti mai bine! Nu te ingrijora de masuratori, si eu am avut cu Miruna ganduri ca nu iesiea ceva cum trebuie si pana la urma a fost bine!

Mona eu zic sa nu intrerupi contactul cu bunicii, mai ales daca la baieti le place acolo si nu observa comportamentul lor neadecvat. Cand vor intelege veti decide impreuna daca mai mergeti sau nu...

Am uitat za zic: MULTUMESC DE PAROLA!

Miruna a fost ok ieri la cresa, nu a plans deloc, a papat si a dormit, dar cand am ajuns acasa a tras un plans isteric din motiv aparent stupid (n-am ghicit din ce cana vrea ea sa bea apa), da' cred ca era pe fondul frustrarii si a schimbarii de program...O sa ma tot astept la asta o perioada.

Cu problemele mele de cuplu tot cam pe acolo stam, ambii avem nemultumiri interioare, da' la exterior ne comportam de parca totul e ok si o mai ducem asa, pana fie incepem sa credem ca e chiar ok, fie pana ne saturam de tot si de toate (cel putin asa vad eu lucrurile).

Cu finantele nici noi nu stam bine deloc...ma enerveaza ca acum iau salariul in 2 transe si nu o sa-mi mai permit sa platesc rata numai din banii mei, cum era cu indemnizatia...Daca pune si sotul completarea nu stiu cu ce mai ramanem de cheltuiala, mai ales ca avem acum si cresa lui Miruna...Asa m-am saturat de stresul asta cu banii, naiba sa-i ia!

Ma scuzati ca va intristez si ca ma plang, da' simteam nevoia sa ma descarc, ca acasa mi-e cumva sa zic ceva ca il deprim si pe sot si pe ai mei...

Anyway, sa va povestesc o faza draguta cu Miruna. Papam in bucatarie si ii explicam eu cum aluneca mancarea la vale din gurita in burtica. Ea repeta dupa mine "vaie" (adica la vale) de cateva ori, dupa care isi da seama ce inceamna "la vale" si zice: "papa wiii" (asa ii ziceam eu cand coboram vreun deal, sau mergeam la vale, ca facem wiii) si arata gurita si burtica tot zicand "papa wiii". Tare m-o distrat!

O zi buna va doresc!

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Mona sincera sa fiu nu i'am dat Sofiei. I'am dat dupa un antibiotic niste ciuperci la capsula dar nu erau acidofili, ca eram in Grecia si ne'au dat de acolo ceva. A luat sotul si mama.

Biri eu una n'am reusit sa'mi fac sotul sa manance iaurt constant, iar la colita lui, nu avea nevoie de putin iaurt zilnic, iar si iarutul ... cred ca stiu doar vreo 2 tipuri de iaurt care au culturi vii. Iar mama are un fel de intoleranta la lactoza, plus ca ii agraveaza esofagita de reflux. So, acu' cred ca suntem ok

La multi ani Turturico, sa fii sanatoasa si fericita, sa ai bebei sanatosi si fericiti si cuminti!

La multi ani sarbatoritilor zilei, sa fiti sanatosi voiosi!

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI ANDREI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

LA MULTI ANI PEPENASILOR ANDREI SI TOMA!!LA MUTI ANI MAMICILOR TURTU SI RALU!

GINI-.Am zburat la Nisa cu avionul,apoi am calatorit cu trenul(super comod-Tudor avea destul loc de joaca:) ),dar,de fiecare data alegeam o destinatie care sa nu fie la mai mult de 3 h jumatate,sa nu obosim!A fost usor sa facem asa prin sudul Frantei si pe coasta Spaniei.Usor si incantator de frumos!Apoi am zburat la Viena si am inceput din nou cu trenul pe meleaguri austrice pana am incheiat totul cu Praga de poveste!Tudor n-a avut nici o problema de sanatate,ceea ce mi-a dat mult curaj!S-a adaptat foarte usor peste tot,a descoperit,s-a jucat,a ras si a mancat multa inghetata!:)Ma bucur ca irina s-a adaptat la gradi.Cati copii sunt in grupa?

MARINA-ce mireasa frumoasa ai fost!!!

VIO-multa sanatate si putere!

MONA-si eu cred ca ,daca copiii se simt bine ar trebui sa continui sa mergi acolo!

Mutlumim pentru parola!

SURSULA,mama lui TUDOR MILAN

Mergi la inceput