PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (193)
Raspunsuri - Pagina 14
ana_a spune:
am pus si eu cateva poze
edit: pozele de la Malut din vacanta la tzara.
blog
proud
iar mintile reduse ii discuta pe altii."
mcoca spune:
Vio, ma bucur ca esti acasa. Cu masuratorile ... din ce am vazut la, odisee se cam inselau doctorii, asa ca stai linistita. Cu nuntile, hmm trimite soatza singura ...
Sanatate Alexandrei, tie si bebelui!
Vicky si Printzesone
dana81 spune:
Multumesc pentru parola!!!
Marina oau estio cea mai interesanta mireasa pe care am vazut-o serios, ai avut un aer distins asaaa
Moni sanatate muuulta lui Luca, imi inchipui ce greu ti-a fost
Bobitamica cum de i-ai facut analizele Irinei, ce era suspect?
Unde gasesc si eu pelerina,gecuta de ploaie?Si cizmulite?Am vazut ceva pe net dar cam scumputze, mai caut...aveti idee?
Turtu de cand ma tin sa zic....felicitari pentru "putza"!!!
Vio se inseala doctorul mai...sigur, ia nu te mai gandi tu decat ca va fi super bine.Iar cu nuntile...mai zi pas, vb lui Vicky trimite-l pe sotz cu plicul,acum chiar e o situatie mai aparte
Mona sanatate la micuti, iar cu bunicii ce sa zic....atat ii duce capul, crezi ca daca le atragi atentia se vor schimba?nu prea cred...am si eu specimene din astea,care nu au alti nepoti dar nu se omoara dupa fete mai deloc
Poate reusesc sa pun si eu cateva poze de la petrecere....
V-am pupacit, ma cheama datoria![]()
MAMI de
CLARA si
RIANA
monalac spune:
multumesc tuturor pt sfaturi.
ANA,cred ca n ai inteles bine datele problemei.eu cu parintii nepotelului meu[sora sotului si cumnatul,adica sotul ei]ma inteleg ok,ei se comporta ok cu copiii mei,eu la fel cu copilul lor,toate hainutele lui codrin care i raman mici i le dau lui si,in plus,chiar nu vreau sa mi iubeasca toata lumea copiii,insa aici e vb de bunici si de modul lor de a se comporta atunci cand sunt copiii in preajma lor,de diferentele vizibile pe care le fac...
CAMI,flavius e adorabil,are o mutrita dulce si niste falcute de ti vine sa l papi...iar voi radiati de fericire...
VIO,imi pare rau ca nu te simti ok,eu te inteleg f bine,pt ca am trecut la sarcina cu codrin printr o situatie oarecum similara,am cheltuit 200milioane lei vechi,iar la 100 dintre ei platesc si acum dobanda[ca bani de rata n am niciodata],dar a meritat.
sa dea dumnezeu sa fie copilul sanatos,sa fiti voi sanatosi,ca alte probleme vor ramane treptat in urma.
BOBITA,ti a dat asa repede rezultatul la coprocultura?eu i l as repeta si la alt laborator,inainte de a i da tratamentul.
se gasea intr un timp un preparat natural,helmiflores se numea,special pt eliminarea parazitilor intestinali.
si la calivita am vazut ceva asemanator,daca te intereseaza caut si ti trimit linkul.
OOKA,de mult m am tinut sa te intreb,ce preparat laudai tu de la calivita,ca i bun pt refacerea florei intestinale?cumva acidophilus?
ioana spune:
Buna, fetelor!
Ne-am intors si noi din Ardeal, eu mai obosita decat atunci cand am plecat, dar asa-i cand calatoresti cu doi copii. Am vazut multe locuri, mi-am implinit un vis mai vechi - acela de a vedea cateva din bisericile sasesti fortificate, sunt impresionante, parca te intorci in timp. Am ajuns anul acesta si la Saschiz de unde am cumparat celebrele gemuri din zona - inclusiv gem de rubarba, preferatul printului Charles atunci cand vine in regiune, ba am inteles ca mai cumpara si pentru acasa, sa-i duca lu mama-sa Elisabeta la palat, sa guste si ea...
Odorheiul Secuiesc este curatel si cochet, cu multe cladiri vechi restaurate, din pacate nu scrie nimic in romaneste, sa priceapa si omul cine a locuit in casa aceea, daca tot au pus o placa comemorativa. Reghinul patreaza foarte bine cartierele in care au locuit germanii, multe case sunt restaurate, este un oras foarte prietenos cu turistii. Sighisoara, din pacate, pare ca se va "ineca" in propriul ei succes, este din ce in ce mai aglomerata si comerciala.
Am facut multa miscare, am umblat pe dealuri dupa mure, am inchiriat biciclete si faceam plimbari pana in satul vecin etc. Ilinca s-a comportat foarte bine, este foarte prietenoasa si se face imediat placuta. Sper sa-si pastreze aceste calitati si mai tarziu. A avut ceva diaree in ultimele zile, dar i-a trecut de la sine, nu i-am dat nimic.
O revelatie: ce inseamna sa ai un animal in curte! La pensiune era un catelus, copiii s-au jucat foarte frumos cu el, Ilinca chiar a dezvoltat o relatie speciala, s-au placut foarte mullt unul pe altul! Era o placere sa-i vezi cum marg impreuna, cum se aseaza jos unul langa altul si se uita minute in sir la gaini, cum isi impart frateste un corn cu gem... Din pacate, noi locuim la bloc, nici o sansa sa ne luam in catel, sa-l chinuim intr-un apartament si asa neincapator!
Mona: exista mai multe categorii de oameni. Unii nu-si pot iubi nici macar propriii copii, unii nu pot iubi copiii altora, altii nu pot iubi decat un singur copil, nu au dragoste "de impartit". Socrii mei nu mai au alti nepoti si totusi nu se pot apropia de copiii nostri. Dragoste cu forta nu se poate, asa ca noi mergem rar pe acolo. Daca cumnata mea ar fi avut copii, cu siguranta alta ar fi fost relatia bunici - nepotii de la fata. Pe cand nepotii "de la nora"... sa fie sanatosi! Stiu ca e o gandire absurda, de ev mediu, dar asa se mai intampla, mai ales in mediul rural. Am avut o singura discutie cu sotul meu pe tema asta, recunoaste si el ca nu-i normal, dar asta-i situatia. Important este ca noi ii iubim, ca formam o familie.
Concret, ce as face in locul tau - nu as mai avea nici un fel de initiativa privitoare la socri. Daca sotul meu ar vrea sa mearga, atunci mergem toti (nu prea des), daca nu, nu. Oricum copiii simt ca nu sunt iubiti si atunci cand bunicii mimeaza "dragostea", d-apoi cand nici macar nu incearca sa se prefaca!
Trage Ilinca de mine, trebui sa inchei.
Numai bine,
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).
ina C spune:
mcoca, sunt de acord cu tine, dar sa stii ca m-am oferit sa trimit poze cui doreste dintre fetele carora le-am admirat puiutii.Deci nu ma simt 100% vinovata.
Acum ca m-am mai obisnuit cu internetul as incerca sa pun un album pentru citeva zile , dar nu prea stiu cum sa-l fac.
Mersi ca mi-ai raspuns.Si eu am incercat sa fiu corecta.
Ina, mami de doi baieti minunati
bobitamica spune:
La multi ani,Mihnea Robert
Sa cresti mare si sa fii sanatos!!!
La multi ani, carissma!!!
MARINA..pot sa te rog sa imi spui si mie cum se cheama restaurantul unde ati facut nunta?
Mi- aplacut mult mult!!! E in Bucuresti?...asta e important de stiut.
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
violeta29 spune:
Multumesc tare mult pentru parola.am admirat pozele, am lasat si cateva comentarii ,am pus si eu vreo doua.
Cu nuntile ce sa zic, chiar de trimit numai sotul cu plicul bani tot trebuie sa dau,asa ca...asta e.Om trece noi si peste asta.Important r in primul rand sa fim sanatosi cu totii ca restul...
Cu doctorul , mi-a zis si el, sunt constenta si eu ca poate fi doar o greseala, eu undeva in sufletul meu am convingerea ca va fi bine, dar nah, nu pot sa nu ma gandesc totusi, oricat as vrea.
O nastere cu prelungiri
Caietul cu retete
Violeta ,mamica binecuvantata de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008) in asteptarea unei surioare
15+
bobitamica spune:
DANA...i-am facut pentru ca Irina spune de cateca zile"fudu,au,doae" si tot cere la olita,se scarpina la nasuc...stiam ca astea sunt simptome..Nu prea a mancat in ultimul timp si am zis sa incerc.
MONA...am inteles ca in cele mai multe din cazuri nu ies din prima la analize si ca trebuie repetat testul de mai multe ori.La noi chiar a iesit di prima..am fost intr-adevar la un laborator unde mi-a recomandat cineva ca fac analize bune.Imi spunea o prietena care e doctorita ca in multe cazuri nu se foloseste substanta activa suficienta si din cauza asta uneori analizele ies eronat.Oricum merci mult de sfat. Si eu vreau ceva naturist.

VIOLETA..cand imi spui de Alexandra,imi dau lacrimile..mititica de ea...si Irina a fost asa cand am inceput eu serviciul si ma vedea seara...
Sa fiti sanatosi,si e foarte bine ca esti optimista!!! eu sunt sigura ca va fi bine.
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
ooka spune:
Mona, da, la acidophillus ma refeream. Este bun in colita de fermentatie, colon iritabil si partial in esofagita de reflux. Mama sustine ca a ajutat'o si pt imunitate. Sustin ca e bun ca e probat in afectiunile mentionate, insa in cura de cel putin 3 luni, 3 pe zi.
mami de Sofi