PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (193)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Multumesc de parola fetelor care mi-au trimis-o!

Luca e nesperat de bine, mai tuseste destul de mult dar a trecut febra, dupa 2 nopti de cosmar, mai ales cea dinspre duminica spre luni, cand nu trecea cu nimic si nu voia sa bea niciun lichid, cu forta ii bagam ceai si apa cu seringa in gura. A reactionat f. repede la medicament, deci suntem pe calea cea buna. Sper sa nu ia Alex, mai ales ca il alaptez exclusiv si sper sa-i dau din imunitatea mea, eu bat in lemn am super sistem imunitar.

MARINA, tu oricum esti foarte frumoasa dar ca mireasa ai fost absolut superba si rochia a fost frumoasa dar eu de la chipul tau nu-mi puteam lua ochii.

MONA, si eu zic ca daca copiii se simt bine sa-i mai duci acolo, oricum nu mergeti atat de des incat sa fie afectati de diferente. Eu cred ca ar fi afectati daca ati face voi diferente sau cineva care sta mereu cu ei, altfel nici ei nu cred ca vor tine chiar asa mult la bunicii aia incat sa sufere.

CAMY, foarte faine pozele, se vede ca v-ati relaxat, Flavius e o minune de copil, parca seamana cu amandoi dar tot cu tine mai bine.

E mama la mine sa ma ajute, asa ca mai respir si eu un pic mai ales ca Luca nu mai e ca o leguma si se joaca iar. E ingrozitor sa-ti vezi copilul bolnav, eu ma tot gandesc la copilasii din cazurile umanitare si la bolile lor grave, daca eu la pneumonia lui Luca am fost terminata oare ce o fi in sufletele parintilor lui Siluan sau ai lui David sau ai altor copilasi bolnavi?

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Camy se vede din poze ca sunteti o familie fericita! Sunteti toti niste frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

bobita, noi stam intr-o zona in care apa este infestata.Desi folosim apa plata, copiii au viermi.Ne-am chinuit foarte mult cu cel mare, dar pe cel mic l-am scapat in februarie cu Nikvorm ( parca asa se scrie).
Acum vad ca il recomanda si medicii de la infectioase, atunci am riscat dupa ce am citit despre produs.

Indraznesc sa cer si eu parola , desi nu am pus niciodata poze.

O zi buna!

Ps. Camy, e superb Flavius!Sa fiti fericiti mereu!

Ina, mami de doi baieti minunati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna dimineata,

Irina are oxiuri. Am primit acum rezultatul.O sa incep sa ii fac un tratament dupa ce ma sfatuiesc cu pediatra. MAi rau este ca am primit ca recomandare sa nu-i mai dau lapte in timpul tratamentului...sa vedem cum o sa facem. Poate cumpar o cutie fara lactoza...

CAMI...sunteti frumosi si fericiti!!!! Ma bucur pentru voi,iar Flavius este un scump!!!

MONA...parerea mea este sa nu mai pui la suflet,stiu ca e greu ca mama sa vezi asa diferente....daca nu poti,evita vizitele acolo.Dar daca pentru baieti este ok, eu zic sa te inarmezi cu mai multa putere. Ei acum probabil ca nu simt asa tare,iar cand vor fi mai mari,daca vor simti nu vor mai merge ei acolo. Iti spun din proprie experienta.
Copiii simt cand nu sunt doriti si iubiti si vor renunta singuri. Eu iti doresc multa putere de intelegere!

RUX..Sper sa iti treaca ametelile astea.. Eu am problema asta cand nu manac.

MONI..ma bucur ca Luca este mai bine...Doamne ajuta sa nu ai si Alex...
Moni iti trimisesm parola pe mail

Inca o data,MARINA...ai fost absolut superba!!!

ANKA...sunteti o familie super draguta!!![flo

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

bobita, cred ca am scris in acelasi timp!

Ina, mami de doi baieti minunati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

INAC...merci
Acum o sa vedem ce ne spune si pediatrul..eu as merge pe ceva naturist,dar astept sa vad si parerea lui.

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

LA MULTI ANI PEPENASILOR SI MAMICILOR CARE S-AU SARBATORIT IN ULTIMUL TIMP!

O nastere cu prelungiri
Caietul cu retete

Violeta ,mamica binecuvantata de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008) in asteptarea unei surioare 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Vio, ce faci, esti acasa? Cum suntetzi?

InaC, fara suparare dar ... Nu mi se pare corect ca tu sa vezi copiii nostri, dar noi pe ai tai nu. Si asta a cam fost regula intotdeauna.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Vio, ce faci, esti acasa? Cum suntetzi?

InaC, fara suparare dar ... Nu mi se pare corect ca tu sa vezi copiii nostri, dar noi pe ai tai nu. Si asta a cam fost regula intotdeauna.

Vicky si Printzesone

Da, sunt acasa de o saptamana.Am scris un mesaj dar cred ca undeva pe la sfarsitul capitolului trecut, nu cred ca a apucat sa-l vada nimeni,n-am mai avut energia sa-l reiau in capitolul asta
Am scapat de iminenta de avort si de hematom, acum insa am alt stres, apare o neconcordanta la valorile ecografiei doctorul nu mi-a zis exact despre ce e vorba, a motiat ca nu are rost sa ma ingrijoreze ca e posibil sa se insele si voi face saptamana viitoare triplu test,sper sa fie bine.Eu in general sunt o persoana foarte optimista .In ultima vreme m-am simtit si foarte rau, tot ce mananc vomit, imi este foarte greata, noaptea nu pot dormi
Alexandra a fost putin bolnavioara, a facut laringita, doua zile a fost ragusita rau,acum e bine,merge din nou la cresa.Ne iubim mult, suntem din ce in ce mai atasate una de cealalta, de cand am iesit din spital aproape ca nu se mai desparte de mine,si noaptea prin somn ma cauta si ma ia de mana.Cred ca ii este frica sa nu plec iarasi.
In rest ,sunt in butoi rau de tot,de asta nici nu prea am mai scris in ultima vreme,financiar stam din ce in ce mai prost,avem multe nunti in perioada asta, plus ca am cheltuit o groaza de bani pe spitale, pe doctori si medicamente.Asta e, ne revenim noi, sanatosi sa fim.

O nastere cu prelungiri
Caietul cu retete

Violeta ,mamica binecuvantata de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008) in asteptarea unei surioare 15+

Mergi la inceput

Vreau si eu parola pleeease sa vad poze cu miresica si poate reusesc sa pun si eu vreo doua poze.

Multa sanatate puiutilor bolnaviori

O nastere cu prelungiri
Caietul cu retete

Mergi la inceput