PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (193)
Raspunsuri - Pagina 12
mcoca spune:
Turtu, greu a fost in prima zi, acum incepe sa fie ok, ne reinvatzam cu binele
. Maya e super happy in ro, si asta e cel mai imp. DA vorbim intr-una de ea
.
Diarux, pai asta poate fi explicatzia. Din cauza caldurii ti-a scazut mai mult ca de obicei, de unde starile astea. Eu am avut perioade, saptamani intregi, cand abia imi tineam capul de ametzita. Am luat atunci Heptamil, dar nu mi s-a parut ca mi-a facut mare lucru. Incearca cu cate o cafea, si apa multa.
Bobitza nepotu-meu a avut. A luat antibiotic, a trecut, au reaparut. Doctoritza le-a zis ca nu pot sa-i dea intr-una, sa incerce si leacuri "alternative" : usturoi, semintze de dovleac.
Noi astazi am sarbatorit 7 ani de mariage. Am fost la resto, a fost fain :).
Vicky si Printzesone
monalac spune:
am vazut pozele cu mireasa noastra...e superba,intr adevar...parca i dintr o revista cu mirese...
am pus si eu poze cu baietii.
bujo,vicky
pt parola.
ACUM,HAI SA VA ZIC DILEMA MEA...acum vreo 2 zile am fost la soacra mea sa i fac lui tata un peste la gratar,ca poftise...am luat si copiii si s au simtit f bine,cris a alergat ratele si pisica,codi s a balacit intr o galeata cu apa...pe seara am fost la dunare si au venit si soacra cu socrul cu nepotul si cumnata[e vb de nepotul din partea fetei lor,pe care ei il iubesc f mult].o ora,cat au stat,nu i au bagat in seama pe baieti[baietii mei].n au facut decat sa stea in brate cu cel mic[are 1 an si 7 luni], au intrat cu el in apa,l au plimbat cu barcuta,l au luat cand unul cand celalalt in brate,se minunau ca ''uite ce face gabriel'',''etc..pt mine,ca mama, a fost frustrant,pt ca s au comportat ca si cum ceilalti 2 nepoti ar fi fost invizibili,deci,subliniez,nu ca l au bagat mai mult in seama pe cel mic al cumnatei,ci pe ai mei NU I AU BAGAT DELOC IN SEAMA.mi s a rupt sufletul cand codrin,in colacel[era in apa],striga ''mamaie,uite ma!uite ma!''si ei nici macar nu intorceau capul,preocupati de celalalt nepot...
la intoarcere spre casa am incercat sa am o discutie cu sotul,i am spus sa le sugereze alor lui sa nu mai faca diferentele astea intre nepoti,pt ca eu am simtit pe pielea mea ce inseamna sa se faca diferente si ceea ce mi a facut mie bunica mea[din partea tatei,cea care ne a crescut pe mine si pe frate meu ] m au afectat f tare...,insa sotul s a enervat,spunandu mi ca el n are cum sa i mai schimbe la 60 de ani pe ai lui,ca nu i poate el obliga sa i iubeasca pe copii si ca nu vrea sa mai vb despre asta,pt ca se enerveaza si ne certam...
acum,dilema mea este-sa ma duc in continuare cu copiii acolo,pt ca se simt bine si pt ca tb sa se obisnuiasca cu bunicii,in ideea in care va tb vreodata sa apelez la ei sa i las pe baieti acolo[sper sa nu fie vreodata nevoie],sau sa i evit,pt ca bunicii fac diferentele astea si asta ii va afecta pe copii,plus ca eu ma enervez teribil?
dara_d spune:
Neata,
CAMY sa va fie de bine pentru concediu, am vazut pozele sunteti o familie superba, ces cump este Flavius cand cauta la frigider sau dupa draperie.
MONA imi pare rau de cei mici ca sunt bolnavi, sper sa le treaca repede, cu bunicii nu stiu ce sa zic e urat,se fac discutii inutile si cu sotul, oare ei nu isi dau seama de diferentelke pe care le fac, ca doar au o varsta, nu ar fi bine sa discuti tu cu ei asa fara nervi, fara reprosuri, decat sa il rogi pe sot.Iar de lasat copiii cu ei cred ca dpar la urgenta maxima........
MONI sanatate lui lUCA , cel mic sper sa nu ia , are el imunitate si desi sunt mici bebelusii sunt detul de rezistenti.
BOBITA nu stiu de remedii naturiste pt viermisori, stiam de usturoi, poate nu e cazul speram.
O zi frumoasa va urez
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
ana_a spune:
La multi ani sarbatoritilor din ultimile zile!!
diarux, sanatate multa!
nu stiu ce sa te sfatuiesc....
si eu sunt foarte low power la sanatate...
monalac sanatate juniorilor!
turturica, Sib a ajuns la Timisoara cu bine, mi-a scris mie.
vreau sa vad si eu pozele lui Marina...mie mi-a dat Sib parola dar am uitat-o
.
mona, cu bunicii
Eu personal nu as pune asa ceva la suflet. Din cate am mai citit despre tine si copilasii tai frumosi, eu personal iti sugerez sa rupi cercul asta in care te tot invarti si sa-l inchizi. Crezi ca cineva, oricine, are obligatia sa stea de vorba/sa-ti iubeasca copii? Eu cred ca nu. Indiferent cine sunt acestia. Chiar si bunicii.
Ma intriga situatia ta pentru ca aceasi situatie o are sora mea, vizavi de copii ei si altii copii, de la cumnati...etc...si parintii sotului. La fel i-am spus si ei...sorry. Sper sa nu te superi pe mine, eu zic ca poti in continuare sa duci copii acolo.
Tu, ce relatie ai cu acel copilas si parintii lui? Teoretic...si pe testate...cam aia e si relatia lor cu copii tai si cu tine.
No, sper ca nu te-am adancit mai tare in dileme
Nu as fi zis nimic daca situatia ta nu ar fi izbitor de asemanatoare cu cea a unor persoane dragi mie.
blog
proud
iar mintile reduse ii discuta pe altii."
dia_filipas spune:
Neatza fetele!
DATI-MI SI MIE PAROLA PLIIIIZZZ!
Azi a fost prima zi de cresa a lui Miruna, a dus-o maica-mea ca e inca in concediu, si sa nu o trezec de la 6 chiar din prima...Se pare ca a fost cuminte, a intrat singura, i-a aratat lu' mami dulapiorul ei, nu a plans deloc, in schimb maica-mea da
. O sa vedem azi la 3 jumate cum a fost per ansamblu azi. Ca de maine o s-o trezec la 6...si pe mine la 5.30
.
Va
pe toate! O zi buna va doresc!
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
ana_a spune:
turtu, am uitat sa zic de muraturi. Ma bucur ca ai notat reteta. Eu pun apa de izvor, da ma gandesc ca e ok cu orice apa. Si cu sarea, cica numa aia fara iod e ok, asta nu stiu, daca mai este sare fara iod... oricum trebuie sare grunjoasa.
Gogosarii ii scriu cand o prind pe sora mea cu timp sa imi dicteze reteta. Ea face niste muraturi excelente, kechup, bulioane, zacuste si alte minuni dastea.
Dia, of, micuta de ea!Asa devreme va treziti? O sa doarma bustean la cresa
. Sa stii ca ei sunt fff puternici si adaptabili. Daca e sa fie neputinciosi... sunt asa mai mult din grija noastra

Am uitat sa va spun. Stefi are in curte facut de tati un fel de "scaun in copac" pe o craca de visin ce l-am taiat noi si o scara facuta din bucati de lemn, asa, neregulata, destul de greu de catarat. Ei bine, de cateva zile, Matei se urca pana sus de tot si coboara pe scara aia de eu is palida langa el. Nu ma lasa sa-l ating sau sa-l ajut in vreun fel.
De fapt... duminica seara, eu in bucatarie spala vase, el afara. Cand opresc apa si centrala si fac liniste aud de afara " mamiiii! mamiii!" ies in fuga - si dau sa lesin...Matei cocotat in varful copacului statea in picioare si imi facea cu mana! oh... de acu...gata linistea mea! I-am sugerat la tati sa puna un rand de balustrade mai mici sa stau eu linistita ca se poate da jos mai bine.
Am sa-i fac cateva poze sa vedeti despre ce vorbesc.
Gata, fug sa ma pregatesc...sa-mi tineti pumni ca azi o iau de la capad cu doctorii...
toate cele bune!
sa auzim de bine!
blog
proud
iar mintile reduse ii discuta pe altii."
vias spune:
'neata
am trimis eu pe PM parola la Dia, Ooka si ana_a..ca sa stiti..
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
Marina...se vede ca ai vut o nunta reusita... iar tu o mireasa foarte frumoasa!
Mona am vazut si pozele tale...ai 2 copii minunati...dar mi-as dori foarte mult sa te vad mai fericita...atat in postari, cat si in poze. 
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
ooka spune:
multumesc de parola 
Marina am vazut si eu pozele tale si ai fost, bine si esti
, da ai fost o mireasa superba, felicitari! Iar Soficu e tare frumusel si pare pus pe sotii asa
mami de Sofi