PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (192)
Raspunsuri - Pagina 14
bobitamica spune:
La multi ani, Tudor, Sebastian si Darius Gabriel!
Am uitat sa felicit pepenasii...ma scuzati..noroc cu GINI..
GINI...cred ca e groaznic..Si eu daca plangea Irina dupa mine plangeam si eu...
TURTU...Felicitari!!! ma bucur intr-un fel ca ii poti ajuta pe ai tai cu francii,au nevoie saracii de ei dupa cate au patit cu casa din cazua ploilor...Asta e pana la urma,nu ne-a fortat nimeni sa facem credite...

Nici eu nu sunt fan ciocolata sa alte chestii dulci. Nici Irina nu prea mananca...dar ciocolata ii mai dau ai mei ...din cand in cand...
Eu incerc sa nu ii dau mezeluri,nu a mancat niciodata cremwusti. DAr i-am dat de 3 ori un pic de sunca de curcan.
Irina nu vrea pufuleti,biscuiti,sticsuri sau alte chestii din astea. Ea daca vrea ceva dulce cere gem. Si ii dam magiun de Topoloveni cu unt si paine...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Marina_1609 spune:
GINIIII, despre care gradinita vorbesti? cum e? cat costa? unde e?``
----------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
Gini75 spune:
Marina, este foarte aproape de mine, la Piata Ramnicul Sarat. Costa 500 lei programul scurt (4 ore) si 1000 lei pragramul lung (de la 8 la 18).
moni_or spune:
TUDOR
SEBASTIAN
DARIUS
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
mcoca spune:
Fetele cu gradi, am mai spus, ma repet : cel mai important pentru acomodarea puilor este starea voastra de spirit. Daca ei plang, voi plangeti, nu e bine. Trebuie pregatiti, voi sa fitzi vesele, si totul va fi ok.
Eu am mers la gradi la 2 ani si 10luni (eram cea mai mica din grupa). Nu o sa uit toata viatza prima zi de gradi. Mama ma pregatise, ca o sa fie copii, ca o sa ma joc, sa nu plang, bla, bla. CAnd a plecat, ime venea sa plang, dar nu am plans, ii spuneam cu lacrimi in glas : nu plang mama, nu plang. Apoi imediat m-a luat educatoarea in primire, s-a jucat cu mine si am uitat. Ei, si acolo era o fetitza, fetitza asistentei medicale de la gradi, pe care toti copiii o pupau in fund. Incredibil cum lingusala se naste de cand esti mic. EI, si la 1 MArtie, fetitza aia cerea martisorul celorlalti copii ca sa se poata juca cu ea (nu stiu cum se facuse, dar ea era intr-o chestie, inconjurata de jucarii si daca doream acolo trebuia sa-i dam martisorul; eu ajungem pe la 10, deci ajungeam in plina actiune). Ei si copiii ii dadeau, cred ca am fost singura care nu i-am dat
. Cam astea sunt amintirile mele de la gradi asta.
Grupa mare am facut-o la o alta gradi, si acolo alti lingai : avem coleg pe baiatul unei educatoare. Toti copiii il periau si ala avea niste coarneeee. La asta nu am facut multi pureci, ca era bunica-mea cu frate-miu mic acasa, asa ca o zi mergeam, 3 nu
.
Vicky si Printzesone
mcoca spune:
Fetelor, am intrat putin la randunici si m-au emotionat pana la lacrimi cum s-ao mobilizat toate pentru Siluan. Bravo fetelor!
Vicky si Printzesone
flo1980 spune:
Hello
Abia am citit in diagonala ce s-a mai scris, la servici nu am acces la internet si acasa nu-i timp de calculator.
David a fost racit, abia am scapat, cu antibiotic evident ca a fost mai rau, respira f. greu si acum este Alex pe antibiotic + altele, caci l-a muscat un caine. Era sub masina noastra, el sa urce in masina, cainele s-a speriat, probabil dormea si i-a sarit in spate, l-a muscat de coapsa. Culmea e ca rana are aproape 1 cm si pantalonii nu au decat o mica urma.
Marina cand vorbesti de Sofi, eu ma regasesc pe deplin in desciere
.
Eu m-am nascut cu 1,5 kg si am fost mai mereu o slabatura. La 11 ani aveam 22 kg. Pur si simplu imi trecea ziua asa, mancam o data sau de 2 ori, mai degraba ciuguleam. Imi era sila sa mananc, mai ales daca nu imi placea ce mi se oferea. Pur si simplu mi se punea un nod in gat si gata, mi se mai intampla si azi asta
sau ma hraneam cu corcoduse si alte fructe necoapte ca as fi stat toata ziua pe strada cu copii.
S-a chinuit mama cu mine, imi datea ceai de pelin care e groaznic de amar ca sa imi faca pofta de mncare. M-a dus la mare si la munte si mi-am mai revenit un pic, dar nu dura mult timp.
Eu zic sa o lasi in ritmul ei.
Stiu, e greu, te dispera uneori, mai ales cand stii ca e mancare buna si sanatoasa, facuta de tine si alti copii ar devora-o.
Urez si eu sarbatoritii! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de viata, impreuna cu familiile voastre!
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
dara_d spune:
Buna fetelor
Vad ca se discuta problema mancatului , la noi este ok Deni mananca destul de bine, mai face figuri la fructe, dar le papa si pe astea, mananca mancare gatita cot la cot cu noi,legume crude nu serveste, am incercat si nu ii plac.Mai nou are pasiune pentru pepene si struguri.Cred ca ii dau si ei canini sus, dar vad ca nu si-a modificat obiceiurile bune deocamdata, sa nu o laud ca cine stie.
Are cam 14 kg si cred ca 92-93 cm, eu una sunt multumita.Vad ca isi mentine programul de masa si de cand sta la parintii mei, papa exact ca si acasa si baga un somn de vreo 2ore si jumatate uneori 3 ore la pranz.
Nu e o regula dar deni primeste si biscuiti, pufuleti, stiks-uri mai ales ca vede la alti copii, dar asa rar, cere ea .Cu dulciurile nu ii dau ciocolata , a mai gustat la diverse ocazii sau tot asa la zile festive o lingurita de tort.
Va las ca mai am si treaba de facut acasa.
Pupici
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
monalac spune:
la multi ani, Tudorel, Sebastian si Darius Gabriel!
sa fiti sanatosi si fericiti!
IOANA,
.de cand m am titularizat,parca plutesc,nu ca m am subestimat,dar nici nu m am asteptat sa iau nota atat de mare,dar se pare ca anul asta s a pus f mare accent pe creatie...si mi se pare normal,ca de memorat e mult mai simplu...cu nota asta puteam fi prima in multe dintre judete,doar in bucuresti au fost note mai mari[si un 10],plus multe note de 9,80,9,60,dar na,au fost si f multi candidati.
TURTU,felicitari pt bebe putos!am gresit,nu sunt 30 km,sunt 22 km si sunt microbuze din gr cu care se poate face naveta.teoretic,plec la 11 30 si ajung la 18 acasa.ce ma enerveaza pe mine e ca cele care au luat peste 5 ,au luat post in oras.e drept ca pe suplinire si ca nu pot sta pe acelasi post decat maximum 3 ani[atat au voie sa aiba continuitate],insa,frate,tu cu 5 te duci in oras si eu cu 9 merg la tara....?dar asta e,nu ma plang...
pe cris l am inscris la gradinita[program scurt],iar pe codrin il voi duce la mama,desi momentan sunt f suparata,pt ca mi a spus sa nu ma bazez pe ea...cu soacra e si mai rau,m am certat acum 2 saptamani,pt ca a avut grija sa i transmita mamei ca s copiii needucati ,pt ca n am stiut eu sa i educ si ca cel al fii sii e atat de dragalas si de cuminte...cat de dobitoaca sa fii,chiar daca gandesti asa,sa n o tii pt tine,ci sa spui la altii,si cui,chiar mamei mele...
asta,cumulat cu faptul ca g,at cand iesea cu ei ca sa ma lase sa invat,se ducea la ai lui la curte si cris a venit de 2 ori si mi a spus ca l a facut socra meu nebun,ca i a zis ca daca nu e cuminte ''scoate chilotii si i da pe la gura'',iar altadata l a certat ca i a umblat in frigider...,m au facut sa ma enervez cumplit si cand i am intalnit le am spus clar ca nu le permit sa vb asa cu copiii si ca indiferent daca s nebuni sau needucati,sunt copiii mei,pe care i am crescut fara ajutorul lor,asa ca n au dreptul sa vb asa...au ramas siderati ca am avut curaj sa i infrunt,iar de atunci nu mai vorbim...
GINI,BOBITA 
MAI3,ce mai faci?
FLO,sanatate baietilor!
SURSU,ce mai faceti?