PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (192)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut!

azi am revenit si noi la civilizatie

A cam plouat, insa cu toata ploaia, noi ne-am simtit bine.

Revin cu detalii in zilele ce urmeaza, acu e prea tarziu, am ratacit pe la calculator sa-mi triez fotografiile.

Matei doarme intins de la ora 18, a picat lat, ca na vrut sa doarma in masina.

Toate cele bune!

blog
proud
"Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente,
iar mintile reduse ii discuta pe altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Salut fetele!
Multumesc anticipat pt urari! Acum doi ani pe la aceasta ora asteptam sa ma duc la sala de operatii ca sa-mi vad puiutul, insa nu stiam eu ca mai am de asteptat..... Acum cei doi ani au trecut repede uitandu-ma in spate, dar au fost grei, in primele luni mai aveam un pic si intram in depresie deoarece puiul meu plangea in continuu si doctorii imi spuneau ca-s colicii insa plans de colicii ca la a mea nu mai vazusem sau auzisem la nimeni, plansete de fapt urlete a cate 7 ore continuu plimbari la spital nocturne smd. in sfarsit pe la 5 luni am aflat verdictul cu intoleranta la lactoza dar fiind descoperit tarziu odorul se obisnuise se planga de la orice si asa mi-am petrecut un an jumate de nesomn, pt ca se trezea noaptea si plangea cate 2-3 ore de am spus ca copilul asta nu o sa doarma vreodata! Dar in ultima jumatate de am ne-am mai revenit si a inceput sa doarma si ea noaptea ( sa nu credeti ca ziua era mai usor)acum se mai trezeste de doua ori in somn pt lapte cu toate ca mananca bine seara dar macar acum ma lasa sa dorm!La doi ani avem 12.600kg si 91 cm si suntem o "dintoasa" adica avem dantura toata, am inceput de vre-o luna sa ne dam drumul la vorba, dar nu foarte mult doar esentialul mama, tata, papa, caca dar nu ca ar face zice continuu, tot cu pampersi suntem, bem cam un litru de lapte pe noapte macam mai greu cam de toate dar imp e ca mancam! Am vrut doar sa va mai spun despre noi , nu ma plang, nu m-am plans niciodata dar a trecut a fost frumos, de luni la munci parca prevad opt ore de plans si la ea si la mine acum vom vedea! Astazi o petrecem pe Sara in familie sper sa fie frumos cu nasica si parintii cu matusi etc! am terminat cu cra cra-ul! sa stiti ca va citesc mereu si astept cu dor cand sunt plecata de acasa sa revin sa vad ce ati mai facut! Va pup pe toate fara nici o discriminare si cum am mai spus La Multi Ani PEPENASILOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

La multi ani pepenasi dragalasi!!!!
Mihai Daniel (cristina_26)
Sara Alecsia (ankuta_1982)
Sara Maria (carissma)

Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi sanatosi!!!

La multi ani mamica de pepenasa dragalasa!!!!
Irda

MONA...eu inca o data iti spun felicitari!!! nu stiu cum ai putut a inveti in conditiile pe care le-ai avut"copiii,operatia,tatal tau si asa mai departe. . E aiurea ca esti mai departe de casa,dar acum macar ai un loc al tau.

ANA...sa va fie de bine plimbarea!!!

Nu-mi vine sa cred ca deja este vineri....ce repede trece timpul....doar cand sunt la munca am impresia ca cele 9 ore pe care trebuie sa le stau aici trec atat de greu...

va pup
ma duc sa beau o cafea...
nu e nimeni in birou...si la ora 9 cica trebuie sa fim la program...dar nu toata lumea este corecta...asta e...asa e in viata...castiga cei care stiu sa se fofileze

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

MCOCA...am citit si eu despre miciutul SILUAN...Oare ce am putea face sa pute ajuta??? Foarte frumos si incredibil de repede s-au organizat mamicile de la randunici.
Eu voi dona niste bani pentru ca altceva nu prea pot face...eventual sa mediatizez cazul lui printre cunoscutii mei.
Dumnezeu sa il ajute sa traiasca!!!!
E ingrozitor cand un copil atat de mic este atat de greu incercat!

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Dragi mamici, am intrat sa va spun o poveste trista, a unui puiut de 5 luni.
Simo27, colega noastra de la "puiuti de randunici" e o mamica inimoasa… asa mama, sotie, prietena mai greu de gasit. Are 3 copii, David din 2002, Sam (puiut de randunica) din 2008 si Siluan, un pufulete din 08.02.2010.

Din pacate puiutul mic, pufuletele, are grave probleme de sanatate, acum se afla in Salzburg, urmand sa plece intr-o clinica din Innsbruck in speranta ca se poate face transplant. Este bolnav de ciroza si atrezie a cailor biliare datorate infectiei hepatice cu CMV.

Simo si-a facut analizele in sarcina si i s-a spus ca are imunitate la CMV deci problemele astea au cazut ca din cer.

Pe scurt, dupa nastere nu i-a trecut icterul. I s-a spus sa astepte ca o sa treaca, au urmat analize, s-a vazut ca sunt valori mari la bilubirina, i s-a dat medicatie, nu au fost imbunatatiri. Intre timp a mai avut un hop… operatie de hernie, cu probleme si spaima mare nu-mi amintesc exact motivul, parca din cauza reactiei copilului micut la anestezieie.

Dupa mai multe internari la Brasov, au plecat la Bucuresti, la Fundeni, unde dupa un alt set de analize si alt set de medicamente au plecat acasa, urmand sa revina dupa aprox o luna la control.

Saptamana trecuta s-au intors la control la Fundeni, iar vineri, in 23 iulie, li s-a spus ca singura sansa este transplantul de ficat… DAR sa mai astepte pana in toamna.
S-au mobilizat, ne-am mobilizat cu totii, iar luni au plecat in Germania, de acolo in Austria. Marti a fost internat, i s-au facut analize, miercuri i s-a facut punctie, azi primeste rezultatul biopsiei. Din rezultatele de pana acum: ficatul este negru, nu are nicio sansa pe un tratament, nu se stie DACA se poate face transplantul. Totusi, cu sprijinul unor medici MINUNATI, s-a luat legatura cu o clinica din Innsbruck, care poate face astfel de interventii, probabil si din cauza varstei asa de mici. A vorbit seful clinicii din Salzburg. Vor fi primiti saptamana urmatoare in Inn. pentru analize pentru luarea deciziei… SE POATE FACE CEVA PENTRU SILUAN?

Parintii sunt terminati! Un mic frumos, vesel, comunicativ… of… ne rupe sufletul ca inca nu stim daca se poate face ceva.

Dar speram, ne rugam la Dumnezeu, si facem ce putem pentru a-i sprijini; ei sa se poata concentra doar pe micut.

Fiti alaturi de noi! Fiti alaturi de pufulete!
Are nevoie de rugaciunile noastre… si bineinteles de niste resurse financiare. Cazul o sa fie preluat de rubrica „umanitare” a forumului. Fiecare cum poate, cat poate... si doar un gand bun, o rugaciune pentru el.

La inceputul fiecarui capitol, la puiuti de randunici, sunt pasii care i-am facut impreuna pana acum, precum si conturile lui George, in care se pot dona niste banuti, care sa-i ajute sa acopere macar cheltuielile cu spitalizarea si analizele. O singura zi de spitalizare, fara nicio analiza, ii costa 700 euro.
Imediat ce avem actele medicale, le vom pune pe siteul si blogul lor la care muncim acum si vom initia campanii mai ample, in presa, TV, forum si alte cai.
Avem deja sprijinul Asociatiei Mame si speram sa ne auda strigatul de ajutor cat mai multi oameni.

Impreuna putem muta muntii!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

ariel, ne rugam si noi pentru Siluan, sa ii dea Dumnezeu putere lui si parintilor!
Groaznic sistem medical avem in tara asta .

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Va multumesc, pentru urarile de "La multi Ani!", Sun, bobitamica si celorlalte mamici care au urat de bine tuturor sarbatoritilor zilei!

Multa sanatate puiului mic, Siluan!

Pupicim bostanaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Cu intarziere, la multi ani sarbatoritilor de ieri:
MIHAITA
SARA DE ANCUTA
SARA DE CARISSMA
IRDA

Si pentru azi, la multi ani:
SEBI
ILINCA
ALINA25

Multumesc de raspunsurile legate de scaune. Eu am vrut neaparat sa pot sa pun copilul in scaun inainte sa-l cumpar, sa vad cum sta, asa ca am renuntat la favoritul meu, Britax Romer First Class Plus, pe care numai pe net as fi putut sa-l comand (la fel ca si pe cele pe care mi le-ati recomandat, ca deh, aici in oradea nu prea gasesti scaune ca lumea, numai porcarii), asa ca am fost la magazinul Chicco, unde sunt singurele scaune mai de firma din orasul nostru. Si dupa ce l-am tot mutat pe Alex din Chicco Proxima in scoica Chicco si invers de l-am zapacit si numai se mira vanzatoarea ce cuminte e, i-am luat totusi scoica, pentru ca in aia statea cel mai bine, parca e mulata pe corpul lui. Probabil cand ii va fi mica scoica il vom muta in scaunul lui Luca de 9-18 kg iar lui Luca ii vom lua unul de 9-36 kg.

M-am cutremurat si eu cand am citit de bebe Siluan, incredibil cate boli atat de grave apar la copii atat de mici, e cea mai mare nedreptate...

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salutare!

La multi ani Sebi! Sa cresti mare, sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai!
Petrecere frumoasa!

Multa sanatate micutului Siluan!

blog
proud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

SEBI
La Multi Ani!!!!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput