PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (192)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

SIB, voiam sa-ti spun ca ai avut dreptate cu dormitul cu Luca. De fapt si eu stiam ca daca il voi lua in pat cu mine se va linisti, ca era clar ca isi dorea o prezenta umana, insa na, aveam eu principiile mele tampite, ca am zis ca eu nu o sa il obisnuiesc pe copil sa doarma cu mine, si in plus cum eu sunt si cu Alex in camera mi-era sa nu se deranjeze reciproc. Dar m-am gandit la ce-ai zis tu, ca nu peste mult vor fi mari si dupa aia vom cersi noi afectiunea lor iar ai mei fiind amandoi baietoi probabil va veni si vremea cand le va fi jena sa-i pupe mama in public, asa ca mai bine sa profit acum. Si de cateva nopti dormim toti 3 intr-o camera, eu cu Luca in pat, Alex in patutul lui si e super, Luca adoarme mult mai repede seara, noaptea se mai trezeste scancind dar pun doar mana pe el sau ii fac shhh si se linisteste, se odihneste mult mai bine iar eu nu stau cu sufletul indoit ca nu-i e bine puiului. Alex e cam galagios uneori, dar de cele mai multe ori nici nu se trezeste Luca, sau daca se trezeste si sunt cu el la san il pupa si se culca inapoi. Iar cel mai fericit e sotul, ca el si-a scos si singura grija pe care o avea, sa-i dea lui Luca laptele de noapte si poate sa doarma neintors pana dimineata.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

Cu intarziere, la multi ani sarbatoritilor de ieri:
MIHAITA
SARA DE ANCUTA
SARA DE CARISSMA
IRDA

Si pentru azi, la multi ani:
SEBI
ILINCA
ALINA25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

La multi ani pepenasi dragi.
Moni te inteleg cu dormitul. Si eu ma tot gandesc cum sa facem loc sa-l scot pe Filip de la noi, dar pe de-o parte nu ma indur. el doarme in patutul lui, dar se mai trezeste noaptea si vrea la mami sau la tati si vreau sa stiu ca sunt langa el. Pe de alta parte crek ti-e super greu cu amandoi ca doar nu se trezesc la aceeasi ora. Ar trebui sa vina si tati sa dormiti toti 4 macar sa va treziti cu randul.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Noi am avut destul circ cu a'mare, si abia acum am reusit sa o scoatem de la noi din pat (desi tot mai vine uneori...).
Parerea mea e ca daca iei copilul cu tine din nevoia LUI, e ok. Daca il iei din nevoia TA, e naspa. Daca nevoia LUI ajunge sa devina o nevoie din cauza nevoii TALE, e si mai naspa.
Moni, in cazul vostru a fost decizia corecta, desigur. Doar sa ai grija sa nu se permanentizeze. Si dupa ce el se va linisti, mutati piesele inapoi fiecare la locul ei.
Parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

BUJO, ANKA, pai ideal ar fi fost sa il ia sotul pe Luca la el in pat (de fapt ideal ar fi fost sa se mute cineva cu el in camera, insa nu mai avem paturi acolo, iar al lui Luca e doar de o persoana), insa na, sotul s-a mutat in alta camera dupa o singura noapte cu bebe, el nu serveste copii mici cu el in camera, iar de Luca tot imi zicea ca sunt istericale si ca trebuie sa-l lasam. Ca teoretic el era insarcinat sa mearga la Luca noaptea cand se trezea, practic daca tot plangea si dupa ce-i dadea lapte el pleca de acolo, cica n-are ce sa-i faca si tot eu mergeam si-l luam in brate si-l linisteam. Asa ca sincer, acum dorm mult mai bine pt. ca nu mai trebuie sa fac ture intre camere. Luca acum se scoala doar o data pt. lapte noaptea, in rest daca se mai smiorcaie pun mana pe el si se linisteste. Iar Alex de la 11 la 8 se scoala cam de 3 ori, dar tot mult mai odihnita sunt acum cand il stiu pe Luca linistit.

Planul ar fi ca atunci cand are Alex vreun an sa-i mutam impreuna in camera care acum e a lui Luca, acum eu m-am obisnuit ca socoteala din targ nu e ca cea de acasa, nu-mi mai fac planuri, om trai si om vedea. Momentan sunt multumita asa.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Multumim frumos pt urari!!! NOi am serbat la munte ziua lui Mihaita ; am pelcat de miercuri , iar vineri au venit si bunicii. Aseara am revenit cu totii acasa. A fost superb, stiam locul, liniste multa si aer curat, ne-am putut desfasura nestingheriti si cu Mihaita si cu Mateias, ne-am si plimbat si am admirat peisaje de vis cu Mateias in marsupiu si Mihaita cand pe jos, cand in carucior...Pacat ca s-a intamplat ce s-a intamplat cu picasa..am citit cat de cat la gererale ce s-a intamplat...

La Multi Ani pt azi Sebi SI Ilinca !!Sa cresteti mari si sanatosi

Mona, felicitari!! Ma bucur tare mult pt tine!!!Meritai , sa stii!!..

Mada, felicitari !!

Cu olita, mari progrese nu am facut...Zice exact in momentul in care isi da drumul...

CU mancatule bine....mai bea lapte inca si dimineata si seara tot Humana i-am lasat ..am zis pana la 3 ani sa bea formula;

[b]CU dormitul
, trebuie musai sa fie tati langa el cand adoarme ..eu il adorm pe MAteias, Daniel pe Mihaita . De dormit doarme singur cu un ursulet in brate...

Cristina,mami de Mihaita si Mateias

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

Andreas de Sisialberg ,LA MULTI ANI!!!!

nu actualizeaza nimeni lista cu zile de nastere din august?

CRIS

VIO,cum te mai simti?

DIARUX,m am gandit candva la tine si sper ca ceea ce cred eu sa nu fie adevarat.multa bafta!!!

CARMENELA,multe pt o prietena adevarata,asa cum esti tu pt diarux!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Mai fetelor, da' chiar nu mai punem poze pe picasa? Mie mi-e chiar dor de pepenasi... faza asta cu pedofilii e de multa vreme, doar ca acum s-a reactualizat, chiar nu cred ca trebuiau sterse albumele, schimbatul parolei eu zic ca ar fi fost suficient. Parerea mea...
Cristina, cu putina intarziere, LA MULTI ANI!!! lui Mihaita, sa aibe o viata plina de impliniri si bucurii alaturi de fratiorul lui si de cei dragi!Sa va fie de bine drumetia de la munte! Chiar as vrea sa vad poze cu voi.

Poze recente cu noi gasiti la semnatura, la numele lui Denis.

Si o dedicatie speciala de la Denis pentru toti pepenasii.

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Adriana, sa-ti traiasca flacaii!! Niste frumosi amandoi.

Si eu cred ca ar trebui data parola de la poze. Cine vrea sa puna bine, cine nu, nu. Eu nu cred ca la noi in musuroi este vre-un pedofil under cover, eu cred ca la noi sunt rautati. DE aici disparitzia anumitor albume, sau mai stiu eu. Eu am vrut sa mi se stearga albumul, pentru ca stiam ca va fi o perioada asa mai gri, si nu aveam chef sa il stiu "in natura". Sa fim seriosi, nu stau pedofilii pe forum sa piarda timpul. PAi pot sa traga o fuga pana la mare si face rost de poze cate vrea.

Cristina, sa va fie d ebine sarbatorirea.

Moni, si eu zic ca ai procedat bine. MAya are perioada cand nu vrea sa doarma singura. Asta e. Daca mi se scoala noaptea , eu nu stau pe ganduri nici o secunda, o iau la noi si gata.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Vicky, multumim!
Moni, ce bine ca ai gasit solutia cea mai usoara pentru voi cu dormitul. Noi inca stam separati, eu cu Denis dormim in sufragerie pe canapeaua desfacuta, iar Nicholas doarme in patutul lui, in dormitor cu tati, dar de multe ori doarme singur fiindca tati lucreaza mai mult de noaptea si vine spre dimineata acasa. A, noroc ca el nu se mai trezeste noaptea sa pape, f rar se trezeste in timpul noptii si asta probabil cand viseaza urat fiindca atunci se trezeste plangand, dar fug repede la el si-l linistesc, adoarme rapid la loc. Denis se trezeste de 2 ori pe noapte (uneori de 3 ori), papa de la san f scurt si adoarme la loc. Inca nu stiu exact cum vom face cu ei mai incolo, avand doar un ap cu 2 camere probabil ca-i vom lasa pe ei 2 in dormitor iar noi ne mutam in sufragerie. Noi tot speram pe viitor sa ne mutam intr-un ap mai mare... Ce fain de voi ca stati la casa...

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput