PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (192)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26
Cu olita, mari progrese nu am facut...Zice exact in momentul in care isi da drumul...

Cristina,mami de Mihaita si Mateias

BAZAR DC

este un progres notabil!De aici mai este un pas pana la momentul in care va zice si va astepta sa se poata aseza pe olita!succes!

Va urmaresc, nu prea am chef si dispozitie sa si scriu...nu-s in toane prea bune, cam low power cum se zice ...dar trece.

tuturor

blog
proud

Mergi la inceput

Ce minunat este Denis! Cum se straduieste el sa comunice cu voi!
Adriana ce frumosi sunt baietii!

Cu albumele foto, si eu zic la fel Ca se pot reface incet incet, poate putin mai atente la cadrele care le expunem, atata tot. Nebuni dastia au fost de cand lumea... nu-i putem noi opri.
Am sa sparg eu gheata zilele astea daca apuc, sa atasez cateva fotografii de la Colibita

blog
proud

Mergi la inceput

eu, din nou,

fetele cu listele de sarbatoriti, modificati putin pentru luna august?Ca eu nu stiu unde as putea sa intru sa vad daca azi sarbatorim vreun pepenas.

blog
proud

Mergi la inceput

concursul foto de pe DC este spre final, mai sunt 2 zile de votatare. Eu sunt foarte incantata de locul pe care l-am obtinut pana aici, multumesc fetelor pentru sustinere!

Acu chiar ma retrag, am scris deja 4 mesaje cand puteam da edit la unul da imi veneau pe rand ideile

Azi e zi de gatit, in plus, vom avea in vizita doi vecini cu care tocmai ne-am imprietenit, o fetita si un baietel, tare ma bucur cand ne facem noi prieteni, pacat ca acesti copilasi se vor intoarce acasa in Dublin peste vreo 2-3 saptamani, sa legat o prietenie tare faina, de vreo cateva zile sunt de nedespartit, nu mai vor sa stea copii la bunici lor, vor aici la noi cu ai mei. Azi le fac gogosi ca am promis aseara.
Matei o striga pe fetita (7 ani) - Imiii!! de la Noemi si o soarbe din priviri ca isi aduce trotineta si il lasa si pe el sa se plimbe cu ea

blog
proud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna dimineata,

Am revenit si eu la serviciu,unde evident am mai mult timp liber decat acasa.
La Multi ani SEBI!!!! sa cresti mare si sanatos!!!
Cu intarziere am urat ,dar nu am avut net in weekend. Am fost intr-o scurta plimbare pana la Sinaia si am avut norocul sa nu prindem aglomereatia de intoarcere. Acum am iesit noi din Sinaia, DN1 a fost inchis. Am avut mare noroc.
Am aflat in weekend ca finuta mea este insarcinata!!Sunt atat de fericita pentru ei!!!abia astept sa mai am un finut mic...

MONI...
ANA...
pentru micitul Siluan si parintii sai!!

va pup
ma intorc la treaba

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

La Multi Ani,Mircea Victor!!! Sa cresti mare, sanatos si sa ai o copilarie minunata !!

Si eu vreau noua parola sa pun poze....mi se pare nedrept fata de pepenasi; mie imi face placere sa admir pepenasii cat au mai crescut, cum s-au schimbat si, de ce nu, e si un mod al nopstru, al mamicilor de a ne mandrii cu ei... despre pedofili ce sa zic...poate fi chiar vecinul de vis-a-vis ( stiu un caz intamplat unor colegi de-ai lui daniel)

Adriana, ce baieti simpatici foc ai!!Multumim de urari...

Ana, sa va fie de bine plimbarea si ,spor la gatit...la noi e zi de clatite azi Mihaita de vreo luna zice canmf face pipi si treaba mare, dar zice exact in mom in care isi da drumul si nu vrea sa stea pe olita...de aceea ziceam ca niciun progres fata de ultima data

astept sa se trezeasca Mihaita...Matei e treaz de la 8 si e tare agitat..asa e de 2 zile...

Cristina,mami de Mihaita si Mateias

BAZAR DC

Mergi la inceput

Mircea Victor

oanasm

blog
proud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

La multi ani, Mircea Victor de Marimar!
La multi ani, Oana!

Si pentru ca am fost plecata in week-end, urez, cu intarziere, la multi ani pentru SeB, Ilinca Maria, Mihaita, sara Alecsia, Sara Maria si mamicii Irda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Eu wknd asta am fost under the wather nici acu nu ma simt excelent da nici nu stiu de la ce macar.
Fetele sunt ok, se joaca se si bat destul se plcitisesc ca na e holiday.
Am gasit in sf childcare o sa ne cocoseze toate puse la un loc da nu avem ce face, numai scoala lu amira din sept 2010 pana in iulie 2011 ne costa "numai" £1719 plus dadacile ca am gasit da doua una vine luni si vineri si una marti care ne ajung £3360 si mai avem scoala mea £407 plus travelul meu la scoala £700 si lunch club-ul lui Ari £128. And I fell like crying and . Deci o sa traim cu apa si aer ca astea le avem la indemana ca sa pot studia si trimite cupilu' la scoala.
Da na ata ete tre sa carry on.
Pe o nota mai vesela va recomandam pt astia mici daca nu ati vazut un dvd Ponyo e un desen japonez dar e in engleza, e a lui disney, dar e f simpatic,despreo printesa pestisor care isi doreste sa devina fetita si are un cantecel super la final, noi l-am vazut ieri si de ieri tre sa tot derulez la final undei cantecelul si ele danseaza de numa in sufragerie.
Astai cantecelul:

In rest nimic deosebit dupa matze toata ziua mai iesim cautam sa tot facem diverse chestii sa nu ne plictisim, cu treburile casei ne pregatim de ziua lui Ari si venirea lui Bicu, speram sapoata veni ca azi o opereaza pe bunica mea ca a cazut cand mergea dupa paine si si-a rupt mana fix din cot si trebuie sa oopereze sa incerce sa puna osul la loc. Dim a intrat in operatie dar au zis ca dat fiind ca are 80 de ani e cam periculos cu anestezia generala si ca exista si sansa sa nu se mai trezeasca. Acuma na speram sa fie bine.
Ne-au venit si mie si la fete in sfarsit actele acuma trebuie pe 17 aug sa merg sa aplic pt un numar de asigurare nationala si am liber sa muncesc sper sa si gasesc un job part time seara sau in wknd, o sa vedem cum merge ca na la cum nu prea sunt joburi acuma.
Ma duc si eu la treburi ca am rufe de strans si bucataria e jale daca nu m-am simtit bine nu am avut timp sa le pun in ordine cum trebuia.

Am modificat la lista de sarbatoriti.
Mai zic odata pt cine nu a retinut si daca nu vi se pare prea greu sa mai dati doua click-uri, ca toate zilele de nastere ale noastre si ale pepenasilor si fratiori/surioare sunt pe prima pagina unde scrie mare Pepenasi dati click acolo si va duce la site-ul cu date de nastere si etc. Cand dati reply la subiect primul mesaj imediat sub va fi primul cel cu link-ul si daca nu e lista completa sau ceva puteti da acolo click si alegeti care lista o vreti cea cu pepenasi sau cea cu mamici si fratiori/surioare si gata. De aia am facut site-ul ala cu listele ca sa ne fie usor sa le avem toate la un loc sa nu cautam de nebune cand vrem o data de nastere.Asta e un reminder ca sa stiti ca exista link-ul ala si il puteti folosi.

Finally uram si noi

La Multi Ani! fericiti:
Andreas, Mircea Victor
si Oanasm
sa aveti o zi minunata si plina de bucurii.

Pupam bostana.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Mummy of 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Cu scuzele de rigoare
La multi ani, Mircea Victor de Marimar!
La multi ani, Oana!

Am si eu o mare rugaminte la voi..

Vreau sa imi fac un PFA.. Ma puteti sfatui va rog??Va multumesc mult!

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput