PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (192)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna dimineata,

Multumesc pentru cuvintele frumoase! As fi vrut sa nu fie nevoie...niciodata...

Pentru ca nu mai am vreme saptamana aceasta, fac acum urarile:

La muuulti ani Maya frumoasa! Sa ai o copilarie de vis, fetita scumpa!

La multi ani Daniela si numai bine!

La muuulti ani Sebastian blondutul, Tudorica, boss-ul frumos, copia lu' mami, Darius plimbaretul, Mihaita scumpul fratior mai mare, Sara papusica finuta, Sara Maria, de care-mi e taaare dor, SeB-ul magnific, Ilinca cretofolina!!! Sa va dea Dumnezeu o copilarie minunata si o viata senina!

La multi ani Cristina_p, Irda minunata si Alina25! Sa fiti fericite!

Vio iti trimit toate gandurile mele bune! Sa fii puternica si curajoasa! Si sa ai un bebe absolut perfect!

Va imbratisez pe toate, aveti grija de voi si de copilasi!

Mamica unui MIRACOL 2+
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

LA MULTI ANI, MAYA CU OCHISORI SUPERBI!
LA MULTI ANI, MORCOVEATZA!

Iar va bat la cap cu intrebari: a avut vreuna din voi scaun auto Chicco Proxima si l-ati folosit si cu spatele in sensul de mers? Cum e? Comfortabil pentru copil?Oare in Polo meu incape si cu spatele? (am citit ca atunci cand il pui cu spatele in directia de mers ocupa mai mult loc, probabil pt. ca e mai inclinat).Alte sugestii pt. scaune auto 0-18 kg? Avem un jaf de scoica si vrem sa luam un scaun 0-18 kg pt. Alex, sa nu mai dam bani pe alta scoica pt. ca s-o folosim cateva luni.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

sun, condoleante familiei
vio, multa putere si ai grija de tine. Te cred ca nu mai rezisti in spital. Cite saptamini ai acum? Iei tratament special in spital? Nu poti sa faci acelasi tratament acasa si sa stai la pat acasa? Macar esti in mediu normal.
vicky, felicitari, chiar ca ai fata mare, ce mai. Si Mara il ajuta pe taica-sau la facut omleta. I-am si luat un aragaz de jucarie, cu tot felul de ustensile, dar nu s-a jucat decit o vreme, acuma n-o mai intereseaza, originalul e mai interesant.
moni, in cazul nostru pasaportul electronic a fost eliberat in 2 saptamini. Iar costum cu protectie UV am folosit mereu, insa l-am imprumutat de la prieteni. Colac nu mai folosim ca nu mai vrea, in schimb i-am pus Marei aripioare la miini, se simte mai confortabil cu ele.
Iar in ce priveste scutecele de baie noi am folosit huggies swimwear. Personal n-am avut deloc experiente negative cu pampersii astia, sint mirata cind ziceti ca nu tin. Bun, nici nu-i tinem cu orele pe ea, dar mie mi se par foarte buni. Or fi calitate elvetiana, nu'shce sa zic, cert e ca pentru noi au fost multumitori si ii folosim la greu.
De scaun si scoica de masina nu pot sa-ti zic nimic, ca noi avem niste marci nemtesti.
ooka, ti-am lasat un offline, l-ai primit? Ca nu mai stiu ce e cu messul meu.

Noi am fost uichendul asta la o nunta in italia unde am suferit de cald. Rochia mea neagra de dantela, luata special pentru ocazia asta, n-a fost cea mai potrivita alegere. Dupa ce m-am afisat la cununia civila cu ea si cu tocurile aferente m-am intors la hotel si m-am schimbat in ceva lejer, ca nu se mai putea. Incep sa ma bucur ca aici s-a mai racorit, a fost cald pentru prea multa vreme. Iar burtoiul meu nu mai suporta decit temperaturi lejere.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Moni, noi avem scaun auto www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=27" target="_blank">de-asta. Sunt multumita de el, l-am cumparat cand avea Aida 9 luni si l-am folosit cu spatele la directia de mers pana la 1 an. Eu cred ca incape in masina ta, dar poti sa verifici la fata locului mai bine, inainte sa il cumperi...

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

moni, noi avem de pe la 7-8 luni www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=22" target="_blank">acest scaun. A stat o vreme cu spatele si cred ca statea confortabil. Nu stiu cum incape in masina voastra. Noi desi aveam o masina destul de incapatoare (kangoo), in momentul in care inclinam scaunul nu mai ramanea spatiu ca sa-si atarne picioarele (vb de mersul cu fata...caci in cazul in care sta cu spatele oricum le tine sus...) Acum am schimbat masina (tot kangoo dar modelul nou) si este muuult mai spatioasa si ramane loc sa trec si eu pe acolo chiar daca scaunul sta in pozitie culcata...
eu zic sa testezi inainte sa cumperi dar ma gandesc ca nu e grav daca sta copilul cu picioarele sus (sa iti explice ooka. scaunul Sofiei este doar pt mersul cu spatele pana cand copilul pleaca la scoala)

----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

acum revin si eu cu vesnica mea problema!

ati mai intalnit in viata voastra copil care sa creasca si sa supravietuiasca doar cu aer??? si cu toate acestea sa aiba energie cat 10 adulti la un loc?
am incercat n-spe metode sa o fac sa manance si nu merge....
analize am facut si toate sunt ok... energie are..ma mir de unde...ca la analize a trebuit sa o tinem 3 adulti si cu maaaaare greu i-au stors un strop de sange...
orice ii arat de mancare fuge...daca insist incepe sa zbiere , sa faca diverse scheme...fuge in pat si adoarme instantaneu numai sa scape de mine...
nici fructe nu mai vrea...nimic
doar cu putin lapte se mai tine...
ah, si curmale :)) dar astea i le dau mai rar ca si asa are energie prea multa.
e un copil care nu are timp, mereu e pe fuga, mereu se grabeste... NE DISPERAAAA

am lasat-o intr-o zi de capul ei sa vad cat o poate tine zbantuiala... Pai vreau sa va zic ca nu exista limite la ea....
o ora jumate a sarit pe canapea in continuuuu, dar nu asa oricum...Se urca pe marginea canapelei si sarea pe canapea facand tumba, adica se invartea peste cap ca acrobatii si cand sa o scot afara la plimbare nu vroia...am alergat o gramada sa o prind sa o imbrac. Afara 2 ore a fugit ca disperata si cand a revenit in casa au mai urmat vro 2 ore cel putin de sarituri pe canapea. deja era aproape 12 noaptea si nu avea de gand sa se culce. cu scandal si concerte am lasat-o in patut....
ei aceasta poveste se repeta zilnic...poate cu mici modificari de genul "saritul de pe scaunul de birou" care mi se pare si mai horror pt ca ala se invarte si oricand isi poate schimba disrectia si se poate proiecta in perete sau podele....
In concluzie am un copil turbo-diesel si tre sa ma resemnez...
Doctorita crede ca e hiperkinetica dar inca nu se poate pronunta pana pe la 3 ani...
Eu parca vad ca o sa fie genul de copil care o sa alerge printre banci la scoala si o sa zboare toate caietele si cartile colegilor...
dar am si cu ce sa ma mandresc este desteapta foc....pasiunea ei majora sunt puzzle-urile. Face puzzle-uri de copii de 4 ani fara nici o problema. Avem o tona in colectie....
Cu vorbitul mari progrese nu se inregistrreaza... pe langa cele 4-5 cuvinte inteligibile care le zicea si imitatul animalelor mai putem adauga cateva recente : bavo(bravo), gata!, babulu (bunelu), Iza (bunica Liza), Aei (Andrei, verisorul ei). In rest vorbeste sofieza

la olita nu a facut nici un strop de pipi pana in ziua de azi :( dar va ziceam ca este prea ocupata ca sa piarda vremea cu chestii din astea....
Cam astea sunt vestile despre Sofia...

Sun, condoleante (mai mult de atat nici nu are rost sa zic..)

La multi ani piticilor si mamicilor in sarbatoare!!!!

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Ne mai primiti si pe noi???

Va multumim din suflet pentru urarile facute si ne cerem mii de scuze ca nu i-am felicitat pe multi dintre pepenasii sarbatoriti.
Le dorim un sincer LA MULTI ANI, multa sanatate, noroc #351;i o viata plina de bucurii alaturi de voi bineinteles.

Eu nu stiu ce s+a mai intamplat aici pe forum pt. ca timpul nu mi-a permis sa mai intru de foarte mult timp asa ca, imi voi cere scuze daca nu mai sunt la curent cu toate cele insa, sper sa fiti bine cu totii, sanatosi, vonici si fericti.
Sun condoleante!! Cuvintele sunt de prisos!Dumnezeu sa-l ocroteasca!

Camy ma bucut tare mult sa vad ca ai inceput sa mai scrii si pe-aici. Cum sunteti?

Felicitari tuturor noilor!! Sa aveti o sarcina usoara!!

Marina din ce descrii tu aici inseamana ca Sofi e turbo diesel. Si Maya e energica dar nici chiar asa. Nu stiu ce sfaturi sa iti dau.. chiar nu stiu.
Moni_or noi avem scaun de la Mothercare, nu mai stiu sa spun modelul, insa nu e cu nimic mai deosebit de celelalte. E modelul clasic.

Eu am reinceput munca... e foarte greu acum in primele zile pana ma voi adapta atat cu locul d emunca cat si cu plecatul de langa Maya dar sper sa imi revin si s ama pun pe picioare foarte repede.

Va pup si va multumesc inca o data ca nu ne-ati uitat!

P.S.[b]Sper sa imi fac timp sa pun si eu niste poze cu MAYA. Am vazut pozele, la alea am bagat cate un ochi aproape constant fara insa sa fac comentarii, insa toti pepenasii sunt absolut superbi![b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

S-a schimbat cumva recent parola de pe picassa?? Daca da, va rog sa mi-o trimiteti si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Turturico mai bine imi dai un mail, ca vaz ca nu ne iubeste messengerul. Sper ca sunteti bine sanatosi, poate pui si tu o poza doua cu fetita si cu mamica si burtica. Salutari lui Cristi!

Moni noi avem scaun care e rearfacing, dupa cum prea bine spune Marina, sta Sofi in el pana la scoala, dar este incepand cu 9kg. Situl de pe care l'am luat este www.carseat.se/store.html" target="_blank">asta si vad ca au si scaune 0-18kg. Iar tipul care vinde e foarte dragut si prompt.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Marina park l-ai descris pe Filip al meu, pe cuvant. Si ma intrebam si eu daca toti se suie pe canapea sau pe spatar sa se arunce de acolo. Inca Filip ma cheama sa-l iau de maini sa sara, ca asa ii mai fac si eu avant sa sara mai departe. Ne jucam de-a v-ati ascunselea prin casa, fugim unul dupa altul ca el se plictiseste sa se joace singur. Si avem program non stop de dans. Ma toaca marunt ca totul vrea cu mami. Sa vezi la ziua lui cum i-a ridicat pe toti de pe canapea sa danseze. Si topaie de zici ca-i iau foc calcaiele. Diferenta este ca Filip manaca binisor. Are acum o perioada mai nasoala dar o pun pe seama racelii. Insa in rest exact la fel. Si el ma uimeste cat de inteligent e. Inventeaza jocuri singur. Ii place sa-mi arate produse din brosurile comerciale sa-mi spuna ce sunt, bineinteles pe limba lui. Si el e cam in urma cu vorbitul dar avand in vedere ca se straduieste sa repete orice cuvant, oricum ar iesi, nu ma stersez. De exemplu lingurita=imim, cascaval=cacacum, aspirator=apapum, elicopter=epapum, zeama=leamleam Cateodata ma uimesc singura cum i-am invatat limbajul, ca-i inteleg aproape fiecare cuvant.
La olita a facut de vreo 2 ori pipi, si atunci cu mari pacaleli si laude. I-am spus ca ducem pipi la WC si ii facem paaaa cu mana si asa, de entuziam, a facut. Dar sa nu crezi ca am reusit sa-i fac un obicei. Iar caca nu face nici sa-l bat, chit ca tre sa se ascunda in dulap sa nu-l vada nimeni cand face.
Nu degeaba zicea Boti ca exista o lege a compensatiei. Fiecare copil se dezvolta pe latura lui.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput